25/7 真係Pace小型網聚....重有特別嘉賓添....(地點confirm版)

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

25/7 真係Pace小型網聚....重有特別嘉賓添....(地點confirm版)

文章pace 發表於 週二 7月 20, 2004 4:55 pm

上次Lunch 網聚....因為時間唔方便再加上圓規襲港而取消,今次應該唔會又流產吧 :D

真係Pace小型網聚....重有特別嘉賓添....

日期 : 25/7/04(日)

地點 : 旺角登打士街高氏大廈5樓5樓cafe

時間 : 晚上七時後開始到唔知幾多點(修改版)

活動 : JM雜誌小型聚會

行程 : 吹水.....吹水...飲野,食野...吹水

嘉賓 : 哈日杏子,何故...and Pace???

註 : 飲食需自費....都係幾廿蚊杯咋...我地會包左半邊場呢

如果能夠黎到就留言報名啦....唔該晒
最後由 pace 於 週五 7月 23, 2004 8:41 pm 編輯, 總共編輯了 4 次
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章東京愛自由人-豪記 發表於 週二 7月 20, 2004 5:01 pm

噢...黎唔到...要飲... #-o
頭像
東京愛自由人-豪記
初級會員
初級會員

文章takako 發表於 週二 7月 20, 2004 5:49 pm

我要參加, 請準一位比我, Thanks.
正確地點會再 Send 比我的嗎 ???
等你的回覆. :P
去了一次日本之後, 個人就返咗香港, 但個心就一直係日本 !!
頭像
takako
初級會員
初級會員

文章+INASA+ 發表於 週三 7月 21, 2004 6:30 pm

我又去!我又去!
順便請大家幫幫手,教我點樣在日本搭車阿!^^v
就出發啦。。。
地點。。。係邊呢?仲有邊個去阿?
Inasa ~ :)
頭像
+INASA+
初級會員
初級會員

文章pace 發表於 週五 7月 23, 2004 8:39 pm

JM聚會地點如下 :

旺角登打士街高氏大廈5樓5樓cafe(潮流特區對面)七時恭候.....

Pace
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章travelpooh 發表於 週五 7月 23, 2004 11:04 pm

真係可惜, 今次冇緣出現~~

希望下次有緣再會啦~~

[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客