第九次日遊聚會正式開催

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章rt 發表於 週四 11月 11, 2004 10:33 pm

8c9 寫:你去國風堂(唔知有無記錯)睇下啦, 好平嫁, 二十幾蚊一本. 我上月底都買左3,4級既試題. 但現時只有(91-99)年既.
各位,
如果各位既書架上有d唔用又唔要既日文參考書, 不防過檔比我溫習溫習.

8c9,我有本2000年3仔4仔試題及答案一本,你要唔要?不過你之後用完要俾返我播。 :)
頭像
rt
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章Tobie 發表於 週四 11月 11, 2004 11:11 pm

rt 寫:嘩~~~~犀利~~~ :thumbright: :thumbleft: :thumbright: :thumbleft:
一個有得食,有得玩,有野睇,仲有野拎返屋企既日遊聚會,好期待呀~~~~ :D :D

你地就好啦, 有得去...
我都好想好想去呀, 但係星期日, 幫開手既農務員放假, 我要留在家園照顧兩件番茄呀! :x
Tobie
初級會員
初級會員

文章肥妹 發表於 週五 11月 12, 2004 12:08 pm

8c9 寫:
8c9 寫:
肥妹 寫:各位去聚會的朋友,我個friend十二月要考日本語文能力試四級試,有沒有人考過的有試題借來看啊,如有的話當日可帶去聚會啊?

你去國風堂(唔知有無記錯)睇下啦, 好平嫁, 二十幾蚊一本. 我上月底都買左3,4級既試題. 但現時只有(91-99)年既.

咁請問國風堂在那啊?
肥妹
初級會員
初級會員

文章goffy 發表於 週五 11月 12, 2004 3:01 pm

最後加多1位朋友,可以嗎?...
頭像
goffy
普通會員
普通會員

文章大雄 發表於 週五 11月 12, 2004 4:59 pm

goffy 寫:最後加多1位朋友,可以嗎?...

已加名了,歡迎之至喇!
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章8c9 發表於 週五 11月 12, 2004 7:04 pm

rt 寫: 8c9,我有本2000年3仔4仔試題及答案一本,你要唔要?不過你之後用完要俾返我播。 :)

呵呵...有3仔又有4仔我當然想要啦. :D

不過試期就到, 你洗唔洗留係身邊先呀, 我可以遲d先取. 如果你暫且不用, 麻煩當天帶給我, 我"欣賞"之後定當歸還.

Thank you.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章8c9 發表於 週五 11月 12, 2004 7:08 pm

肥妹 寫: 咁請問國風堂在那啊?

旺角西洋菜街63號2樓a座 (即mtr d3 exit)

出左站向右望對面馬路就好容易搵到.

3仔$26.9
4仔$24.9

上似去見到都幾多本, 不過d貨好好賣, 所以你有買趁手呀.
最後由 8c9 於 週五 11月 12, 2004 11:01 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章8c9 發表於 週五 11月 12, 2004 7:09 pm

熊仔
睇左部notebook喇... 無cdrom呀....
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章素素 發表於 週五 11月 12, 2004 7:26 pm

I`m staying in osaka now!!!!!
素素
新會員
新會員

文章紅米奇 發表於 週五 11月 12, 2004 8:55 pm

我都好想參加,最可惜都是唔得閒,唯有等你地回來敍述當日情況 :D ,如時間適合下次一定要參加先 :)
『紅米奇の日迷心竅 Blog』
2010年4月箱伊為命の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2010年2月東北尋冰覓湯の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2009年新春血拼遂格睇 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年6月撲向九州之旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年4月東京獵櫻行動之旅
2008年2月東京夜鷹急行之旅
2007年2月東京吃、喝、玩、樂之旅
2006年7月初嘗北夏花花之旅
2005年2月北海道+東京覓食之旅 【 ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?t=14470&start=0 】
頭像
紅米奇
終極會員
終極會員

文章8c9 發表於 週五 11月 12, 2004 10:37 pm

樓上, 你走寶喇 :D
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章rt 發表於 週五 11月 12, 2004 11:41 pm

總有唔夠兩日就到聚會喇~~~最新將參與人數係57位~~~熱切期待~~~~ :D :D :D
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章勞大少 發表於 週六 11月 13, 2004 11:06 pm

聽日就係聚會日,希望有參加左既網友們玩得開心D.
未能參加既網友們,下次有時間就黎一齊玩下啦. :D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客