第九次日遊聚會正式開催

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章ANDY 發表於 週一 11月 08, 2004 1:27 am

47人喇! :D
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

google adsense
Google

文章勞大少 發表於 週一 11月 08, 2004 1:29 am

最新消息,人數方面已經去到47人la.
唔好俾佢停,有興趣既網友們就繼續黎報名la.
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章franky 發表於 週一 11月 08, 2004 12:58 pm

喂, 好勁呀, 係咁落飛呀!!!
頭像
franky
普通會員
普通會員

文章nobori 發表於 週一 11月 08, 2004 5:45 pm

LALA....
當然唔會喇!! :D

其實我有諗過夜d先過黎...但我真係唔知幾點得,快則6,7點,夜則8點!
同埋你地果面要定左人數先....我想walk in都可能有難度 :x
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週一 11月 08, 2004 6:04 pm

nobori 寫:LALA.... 當然唔會喇!! :D

咁恭喜你先! :D 好多網友都羨慕你! :D

:community::community::community::community::community::community::community::community::community::community:
LaLa
超級會員
超級會員

文章勞大少 發表於 週一 11月 08, 2004 9:49 pm

nobori,

約左伯友就當然重要d啦!
如果早d知道時間,就可以等埋你先開餐.
不過今次黎唔到,下次就一定要黎啦.
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章nobori 發表於 週一 11月 08, 2004 9:56 pm

好!!

其實我都想趁住出黎,問d有關關西既野,因為我可能過去睇櫻花
但都未試過自由行果面! :-k
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章紅米奇 發表於 週一 11月 08, 2004 11:22 pm

我都好想參加,但當日有事要做,暫時不知能否趕得到出席,如可出席是第一次參加,之前聽你地講得太吸引了,又想見到rt出來謝票的一刻,博佢有抽獎 :D
現已有成四十幾人,不知當中有幾多是好似我一樣,第一次參與,等到時知到點相認 ;-)
『紅米奇の日迷心竅 Blog』
2010年4月箱伊為命の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2010年2月東北尋冰覓湯の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2009年新春血拼遂格睇 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年6月撲向九州之旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年4月東京獵櫻行動之旅
2008年2月東京夜鷹急行之旅
2007年2月東京吃、喝、玩、樂之旅
2006年7月初嘗北夏花花之旅
2005年2月北海道+東京覓食之旅 【 ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?t=14470&start=0 】
頭像
紅米奇
終極會員
終極會員

文章勞大少 發表於 週一 11月 08, 2004 11:26 pm

紅米奇,

一次生,兩次熟,大家傾多兩句就熟ga la.
所以唔駛擔心第一次參加.
e度都有一些網友參加左,唔駛怕唔識其他人.

抽獎方面阿萊就應該冇機票,不過可能有42吋"扒時麻"wo. :P :P :P
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章勞大少 發表於 週一 11月 08, 2004 11:41 pm

最後召集、最後召集,

由於聚會地點的餐廳將要按人數收取按金,
所以咁多位有興趣但係又未報名既網友仔,
請於11月10日(星期三)正午12時前報名la.

最新報名人數:49人 :D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週一 11月 08, 2004 11:59 pm

勞大少 寫:抽獎方面阿萊就應該冇機票,不過可能有42吋"扒時麻"wo. :P :P :P

((( 我唔要”扒時麻”!我要機票!)))

:community::community::community::community::community::community::community::community::community::community:
LaLa
超級會員
超級會員

文章pace 發表於 週二 11月 09, 2004 12:17 am

LaLa.............抽到部[扒時麻]之後放左佢咪可以有錢買機票囉~~~~~ :D :D
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章大雄 發表於 週二 11月 09, 2004 12:34 am

我好簡單,我要"萊百萬"個人,去買哂個日本返黎比我!呵呵~~~~~ :hello1: :hello1: :hello1:
最後由 大雄 於 週二 11月 09, 2004 11:34 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週二 11月 09, 2004 12:43 am

pace 寫:LaLa.............抽到部[扒時麻]之後放左佢咪可以有錢買機票囉~~~~~ :D :D

又要囉去放 ...... ”扒時麻”你o地自己抽,我要張機票就得喇! :D

唔 ...... 唔知網主大人會唔會整番個愛心Cheese Cake比大家品嚐o下咁呢? =P~

LaLa
超級會員
超級會員

文章salmonsusi 發表於 週二 11月 09, 2004 12:57 am

唔知依家先報名會唔會太遲呢 ?
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週二 11月 09, 2004 12:57 am

最新名單如下:
1.大雄 @nobitaworld.com
2.貓骨 @貓骨的個人天地
3.小妹 @小妹私房網
4.andy @突如其來的日遊故事
5.勞大少 @貧友日記
6.roy @萊遊日本
7.abby @小貓阿比尋櫻記
8.瑪姬 @maggie's web
9.肥仔 @maggie's web
10.tony
11.travelpooh @travelpooh網上家園
12.小虎 @香港迷
13.大石 @石波止場
14.VV奀
15.franky
16.polly
17.肥妹
18.肥妹朋友
19.goofy
20. fishball
21. LaLa
22. Sandy @ ec2japan.com
23. 何故 @灣岸製作
24. pace @JM總編集長
25. Ben @日本Asobu
26. 阿明
27. 阿珊
28. 文文
29. OJ
30. 柿餅
31. L君
32. え爸
33. 小耳朵
34. 小湯米
35. karen
36. 勇者仁傑
37. 小魔女歌莉
38. vee cheng
39. cityphone小朋友
40. cityphone爸爸
41. cityphone媽媽
42. kevin & kitty的kelvin
43. monday
44. anita chui
45. meloching
46. @_@琪蓮
47. momiji
48. emily
49. amanda
50. 快獸仔?
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章ANDY 發表於 週二 11月 09, 2004 2:39 am

salmonsusi
唔遲! 唔遲!
快!
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章supageti 發表於 週二 11月 09, 2004 9:30 am

唔係 7/11 截止咩?

:D :D :D

噢 Sorry!原來上邊己講咗改咗 10/11

(本想 delete 咗此 post,奈何無咗呢個功能 :oops:

:salute: :salute:
頭像
supageti
超級會員
超級會員

文章shinjiku 發表於 週二 11月 09, 2004 11:09 am

wakaka

so many ppl, must be very interesting~~

OJ in the list is me ar~~~
bank in jor money this morning
see u guys this sunday ~~~

OJ XD
shinjiku
普通會員
普通會員

文章salmonsusi 發表於 週二 11月 09, 2004 12:12 pm

請問報名程序是怎樣? 昨天已 email to nobita@bobitaworld.com 是否要先入錢先呀?
請告知.謝謝 !!
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 3 位訪客