第九次日遊聚會正式開催

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章ANDY 發表於 週二 11月 09, 2004 12:21 pm

o係大雄果網頁, 聚會果個連結有個account no.同資料, 唔清楚可以email畀大雄或者o係留言版講低都得. :D
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

google adsense
Google

文章rt 發表於 週二 11月 09, 2004 11:45 pm

嘩~~~貶下眼就已經去到超過50個人報名喇~~~~ :D :D :D
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章大雄 發表於 週三 11月 10, 2004 12:54 am

聚會詳情經已公佈,已報名的參加者請留意!
http://www.nobitaworld.com/phpBB2/viewtopic.php?p=1593#1593
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章nobori 發表於 週三 11月 10, 2004 1:32 am

大雄兄....點解...個活動日期..........會唔會錯左?! :-?
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章大雄 發表於 週三 11月 10, 2004 1:30 pm

nobori 寫:大雄兄....點解...個活動日期..........會唔會錯左?! :-?

比你捉到添!不過你已經係第4名,無獎比你喇!篇野係噚日朝係公司蛇蛇時整的,無專心去核對,抱歉。

另外,多謝你的參加!
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章8c9 發表於 週三 11月 10, 2004 3:27 pm

好野…

我又可以去喇.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章nobori 發表於 週三 11月 10, 2004 5:37 pm

我....都可以去喇

呵呵 :D

已到:
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週三 11月 10, 2004 6:54 pm

8c9, nobori,

u're welcome
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週三 11月 10, 2004 6:55 pm

最新名單如下:
1.大雄 @nobitaworld.com
2.貓骨 @貓骨的個人天地
3.小妹 @小妹私房網
4.andy @突如其來的日遊故事
5.勞大少 @貧友日記
6.roy @萊遊日本
7.abby @小貓阿比尋櫻記
8.瑪姬 @maggie's web
9.肥仔 @maggie's web
10.tony
11.travelpooh @travelpooh網上家園
12.小虎 @香港迷
13.大石 @石波止場
14.VV奀
15.franky
16.polly
17.肥妹
18.肥妹朋友
19.goofy
20. fishball
21. LaLa
22. Sandy @ ec2japan.com
23. 何故 @灣岸製作
24. pace @JM總編集長
25. Ben @日本Asobu
26. 阿明
27. 阿珊
28. 文文
29. OJ
30. 柿餅
31. L君
32. 爸
33. 小耳朵
34. 小湯米
35. karen
36. 勇者仁傑
37. 小魔女歌莉
38. vee cheng
39. cityphone小朋友
40. cityphone爸爸
41. cityphone媽媽
42. kevin & kitty的kelvin
43. monday
44. anita chui
45. meloching
46. @_@琪蓮
47. momiji
48. emily
49. amanda
50. 快獸仔+快獸b <-?
51. 快獸佬 (?)
52. salmonsusi
53. 8c9
54. nobori
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章kennas 發表於 週三 11月 10, 2004 10:16 pm

i am on shift and need to work that day. .... :x
wish you all enjoy and meet all of you in next gathering.
頭像
kennas
初級會員
初級會員

文章8c9 發表於 週四 11月 11, 2004 9:34 am

熊仔,
帶d九寨相比我睇下丫.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週四 11月 11, 2004 12:42 pm

8c9 寫:熊仔,
帶d九寨相比我睇下丫.

好呀, 不過, 暫時只有cd-rom, d相未晒出來, 因為太多, 所以, 仲未揀晒邊d.
(你會唔會帶notebook來呀??)
(你睇左之後, 可能有d失望呢, 因為6月的時間同10月的時候,真係唔同的)
(唉~ 9月底到10月要去旅行, 對我來說, 暫時都係一件mission impossbible的事情)

另外, 果日我都會帶埋富士登山的相簿出來, 雖然未能登頂, 不過, 也算是一個體驗呢~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章肥妹 發表於 週四 11月 11, 2004 1:30 pm

各位去聚會的朋友,我個friend十二月要考日本語文能力試四級試,有沒有人考過的有試題借來看啊,如有的話當日可帶去聚會啊?
肥妹
初級會員
初級會員

文章8c9 發表於 週四 11月 11, 2004 2:04 pm

travelpooh 寫:好呀, 不過, 暫時只有cd-rom, d相未晒出來, 因為太多, 所以, 仲未揀晒邊d.
(你會唔會帶notebook來呀??)
(你睇左之後, 可能有d失望呢, 因為6月的時間同10月的時候,真係唔同的)
(唉~ 9月底到10月要去旅行, 對我來說, 暫時都係一件mission impossbible的事情)

另外, 果日我都會帶埋富士登山的相簿出來, 雖然未能登頂, 不過, 也算是一個體驗呢~~

notebook....有呀, 不過好似無cd-rom... 要返去look look先可以答你呀.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章8c9 發表於 週四 11月 11, 2004 2:09 pm

肥妹 寫:各位去聚會的朋友,我個friend十二月要考日本語文能力試四級試,有沒有人考過的有試題借來看啊,如有的話當日可帶去聚會啊?

你去國風堂(唔知有無記錯)睇下啦, 好平嫁, 二十幾蚊一本. 我上月底都買左3,4級既試題. 但現時只有(91-99)年既.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章8c9 發表於 週四 11月 11, 2004 2:59 pm

8c9 寫:
肥妹 寫:各位去聚會的朋友,我個friend十二月要考日本語文能力試四級試,有沒有人考過的有試題借來看啊,如有的話當日可帶去聚會啊?

你去國風堂(唔知有無記錯)睇下啦, 好平嫁, 二十幾蚊一本. 我上月底都買左3,4級既試題. 但現時只有(91-99)年既.

各位,

如果各位既書架上有d唔用又唔要既日文參考書, 不防過檔比我溫習溫習.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章ecwebmaster 發表於 週四 11月 11, 2004 10:08 pm

最新消息!!
每位參加聚會之會員可獲贈Priceline.com 精美旅行袋及其他紀念品
頭像
ecwebmaster
Webmaster
Webmaster

文章rt 發表於 週四 11月 11, 2004 10:13 pm

嘩~~~~犀利~~~ :thumbright: :thumbleft: :thumbright: :thumbleft:
一個有得食,有得玩,有野睇,仲有野拎返屋企既日遊聚會,好期待呀~~~~ :D :D
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章nobori 發表於 週四 11月 11, 2004 10:22 pm

嘩!!!!!
好彩我臨時黎到咋!!!
唔係就走寶喇!!!!!! :D

已到:
九州---
(30個)

頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章勞大少 發表於 週四 11月 11, 2004 10:32 pm

咁多位參加左既網友記得準時到啦! :D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客