賀 29 Jan 05聚會完滿結束

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章三杉淳 發表於 週一 1月 31, 2005 11:32 pm

David POON 寫:7. 老薑大人中特別獎之後唔派彩 [-X
8. 老薑大人質疑大胃網上艷照之真偽 :-k

以上內容, 如有錯漏失實, 實屬正常 :D

嘩~ 果d 利是封都算係特別奬? 真係人出豉油我出雞, 搵笨得很...... :x

大胃兄, 你睇真d 你張艷照, 披頭四年代d 飛仔咁, 我點會想到係當日如此靚仔的你呢??? :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章llps 發表於 週二 2月 01, 2005 12:27 am

三杉淳 寫:嘩~ 果d 利是封都算係特別奬?

其實d 利是封是提醒你有d事要向大家做的!
頭像
llps
初級會員
初級會員

文章David POON 發表於 週二 2月 01, 2005 1:51 am

三杉淳 寫:
David POON 寫:7. 老薑大人中特別獎之後唔派彩 [-X
8. 老薑大人質疑大胃網上艷照之真偽 :-k

以上內容, 如有錯漏失實, 實屬正常 :D

小弟就係睇完老懞董0既司政報告之後, 受到啟發, 決定查考不足, 與時並進, 於是乎把心一橫, 將一頭披頭四長髮剪掉 8)
RPG 大學 FF 系教授大胃
"FF XI 根本就唔係 FF!!!"
頭像
David POON
普通會員
普通會員

文章Macy 發表於 週六 2月 05, 2005 12:35 pm

本來我都好好好好想黎,但係當日家有要事,希望下次再以再參予啦~~~
我都好想要JM最新一期限量珍藏特集呀,幾時出呀???
Welcome to Macy's Land!
頭像
Macy
超級會員
超級會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客