第10次日遊聚會舉行

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章ZombieTerry 發表於 週日 6月 19, 2005 11:19 pm

仲乜小弟同nobori講波變左開拖?? 哈~~~哈~~~ :P
泰利悠遊網
圖檔

見笑裝備:
Konica Minolta Dynax 5 Digital
Minolta Dynax 505si
頭像
ZombieTerry
普通會員
普通會員

google adsense
Google

文章supageti 發表於 週日 6月 19, 2005 11:47 pm

睇番 d 花絮,仲開心多幾錢 ~~~ :D :D :D
頭像
supageti
超級會員
超級會員

文章chandick 發表於 週一 6月 20, 2005 12:49 am

好似得我同Jason兄因要事而爽約. 見大家玩得咁開心, 真真遺憾!! :evil:
:naka: :mib: :naka: :mib: :naka:
chandick
普通會員
普通會員

文章ANDY 發表於 週一 6月 20, 2005 1:09 am

任務完成鄭裕玲!
下次再玩過! ;-)
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章supageti 發表於 週一 6月 20, 2005 2:13 am

chandick 寫:好似得我同Jason兄因要事而爽約. 見大家玩得咁開心, 真真遺憾!! :evil:

喂 ~ 喂 ~ Jason 無報名o架 ~ :D
頭像
supageti
超級會員
超級會員

文章瑪姬加古山 發表於 週一 6月 20, 2005 9:59 am

多謝各位朋友抽空出席參加,仲有各位兄弟姊妹出心出力。
今次可能地方更加集中,比起對上一次真係熱鬧更多更多。
期待下一次聚會。
瑪姬加古山
普通會員
普通會員

文章carjaswong 發表於 週一 6月 20, 2005 2:44 pm

係呀,我一早知道去唔到,所以無報名!

看見大家玩得咁開心,真係「鄧」你地高興。
Click to see my blog:
Jason 的虛擬世界
頭像
carjaswong
超級會員
超級會員

文章nobori 發表於 週一 6月 20, 2005 3:06 pm

真係正!!
響公司..搵半個日遊知音人都難
響聚會度!真係順所欲言!
活動又正,禮物又多(第一次抽到) :D
多謝各位搞手!

期待11屆!!
p.s.強烈建議加開....<照片及相簿處理設計班>(由andy負責)<----我第一個報名!!! :P
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章Emi 發表於 週一 6月 20, 2005 3:10 pm

多謝大雄可以咁快就將當日的花絮整理好俾大家睇(非常詳細) =D> =D> , 等我地d有事去唔到的人也可以感受到當晚熱鬧的情況, 睇見大家玩得好開心, 都覺得開心, 期待下一次的聚會快d來臨。 :D
Emi
初級會員
初級會員

文章llps 發表於 週一 6月 20, 2005 5:10 pm

nobori 寫:p.s.強烈建議加開....<照片及相簿處理設計班>(由andy負責)

Good Idea!!!!!
頭像
llps
初級會員
初級會員

文章紅米奇 發表於 週一 6月 20, 2005 8:43 pm

照片及相簿處理設計班>(由andy負責)<----我第一個報名!!!

咁我第二個報名 :D
『紅米奇の日迷心竅 Blog』
2010年4月箱伊為命の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2010年2月東北尋冰覓湯の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2009年新春血拼遂格睇 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年6月撲向九州之旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年4月東京獵櫻行動之旅
2008年2月東京夜鷹急行之旅
2007年2月東京吃、喝、玩、樂之旅
2006年7月初嘗北夏花花之旅
2005年2月北海道+東京覓食之旅 【 ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?t=14470&start=0 】
頭像
紅米奇
終極會員
終極會員

文章ZombieTerry 發表於 週一 6月 20, 2005 8:54 pm

紅米奇 寫:
照片及相簿處理設計班>(由andy負責)<----我第一個報名!!!

我都報名!!! :lol:
泰利悠遊網
圖檔

見笑裝備:
Konica Minolta Dynax 5 Digital
Minolta Dynax 505si
頭像
ZombieTerry
普通會員
普通會員

文章supageti 發表於 週一 6月 20, 2005 9:49 pm

我又報 ~~

Andy, 快 d 諗諗佢 ~~
:D :D :D
頭像
supageti
超級會員
超級會員

文章OTVictor 發表於 週一 6月 20, 2005 10:22 pm

我都報名. :D :D :D
OTVictor
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週二 6月 21, 2005 6:09 pm

candyman,

之前仲以為你來過, 原來之前兩次都係娜娜果邊~~
下次再來啦~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 6月 21, 2005 6:17 pm

[quote="Salary"]昨晚第一次參與你們既聚會,
加上與小學同學”小妹”相遇,
又再加上尋回”可能”失散多年既親人”小瑪姬”, (又確實連親妹都無咁似!!)
實在非筆墨所能形容^v^!!!

好欣賞每一個細節,由入場紀念品至問答遊戲等...
都睇得出你o地花o左好多心機心血.....勁”贊”呀!
睇埋d精心編排既相簿,真係要大叫~嘩!嘩!嘩!(我都要重新整理一
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 6月 21, 2005 6:18 pm

rum 寫:我都係第一次參加,玩得非常高興!
多謝各工作人員,下次一定繼續支持.

哈哈, 我都係第5次大雄攪聚會的時候先開始出現的, 亦係好似你一樣, 去過之後, 就會期望下一次的來臨~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 6月 21, 2005 6:20 pm

chandick 寫:好似得我同Jason兄因要事而爽約. 見大家玩得咁開心, 真真遺憾!! :evil:

是呀, 真可惜, 有緣下次見啦~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 6月 21, 2005 6:30 pm

nobori 寫:真係正!!
響公司..搵半個日遊知音人都難
響聚會度!真係順所欲言!
活動又正,禮物又多(第一次抽到) :D
多謝各位搞手!

期待11屆!!
p.s.強烈建議加開....<照片及相簿處理設計班>(由andy負責)<----我第一個報名!!! :P

llps 寫:
nobori 寫:p.s.強烈建議加開....<照片及相簿處理設計班>(由andy負責)

Good Idea!!!!!

紅米奇 寫:

ZombieTerry 寫:
紅米奇 寫:

我都報名!!! :lol:

supageti 寫:我又報 ~~

Andy, 快 d 諗諗佢 ~~
:D :D :D

OTVictor 寫:我都報名. :D :D :D

andy 相簿大師,
依家有咁多徒弟諗住跟你搵食喎~~
但係pro相學費係要收幾錢位o架?? 好似冇提過.........咁即係.......
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章紅米奇 發表於 週二 6月 21, 2005 9:07 pm

我諗係免費掛, 講錢失感情呀 :P
『紅米奇の日迷心竅 Blog』
2010年4月箱伊為命の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2010年2月東北尋冰覓湯の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2009年新春血拼遂格睇 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年6月撲向九州之旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年4月東京獵櫻行動之旅
2008年2月東京夜鷹急行之旅
2007年2月東京吃、喝、玩、樂之旅
2006年7月初嘗北夏花花之旅
2005年2月北海道+東京覓食之旅 【 ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?t=14470&start=0 】
頭像
紅米奇
終極會員
終極會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客