大雄的日本世界第六次聚會終了

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章大雄 發表於 週一 9月 30, 2002 12:15 am

籌備經月的聚會終於結束,多謝40多位參與的網友,其中winnie、winnie's好朋友、貓骨、wahwa、tony、勞大少、文文、小丙等更要多謝你們的協助。
現正制作聚會花絮,如你今日都有帶數碼相機,又有拍得清晰的相片和大家分享(因為今日我那部可能快門較慢,有d相相中人郁左睇唔清)。精選出的相片可email我,但請事先通知,否則email爆左就無謂。
如要聚會大相,請email我,我會attached在回覆的email給你。
頭像
大雄
高級會員
高級會員

google adsense
Google

文章勞大少 發表於 週一 9月 30, 2002 12:25 am

大雄,唔好咁講,我都冇做過乜野,您地去諗去掂既仲辛苦la.:-D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 30, 2002 12:59 am

頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章訪客 發表於 週一 9月 30, 2002 1:03 am

係呀,真係要多謝winnie同呇n朋友呀,原本係冇燒雞翼的,最後竟然又有,真係意外驚喜.
"燒雞翼,我鐘意食"(高低音,自己加啦)
:razz:
訪客

文章大雄 發表於 週一 9月 30, 2002 1:04 am

勞大少,你主持了一個環節,好~~好~~好~~幫手架喇!加油呀!下次再來個富貴版、貧窮版、又或者男網友們鍾意的淫蕩版都得!哈哈!

請注意,以下朋友請與我聯絡以安排將聚會的獎品送到你手上:
小朱朱 - 你得到andy送出的一本書(但包住我睇唔到係咩,照舊約個時間在黃大仙區交收好嗎?)
大貓 - 妳得到franky送出的沖繩三簿一本及何故送出的影迷集作一本
小丙 - 妳得到我送出的世界盃倉底貨貼紙一張(我地自己攪掂交收喇!)
nelson - 得到shirley送出的禮物一份(我會帶回公司,搵日你黎拎)
sandy - 妳得到應該係文文送出的禮物一份(搵日拎喇!)
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 30, 2002 1:08 am

大雄,
所有聚會大相我都要啊,無論係你果d定係人地果d,都住部要啊.
E貓已send了給你.
:-)
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章小朱朱 發表於 週一 9月 30, 2002 2:42 am

ok,thank you大雄兄
頭像
小朱朱
普通會員
普通會員

文章rt 發表於 週一 9月 30, 2002 8:59 am

大雄
剛剛send左4mb相俾你
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章wahwa 發表於 週一 9月 30, 2002 9:32 am

大雄 ~ 留左要多謝 Andy 贊助日遊問答遊戲得獎禮品呢!....

我們那隊更要特別多謝當晚問答遊戲中各位出力提水既觀眾喇!還有多謝隊長啊 Roy ~ 冇囮琣a睇怕都無機會得獎囉 ~~

Andy ~ 多謝!多謝!... 那本日遊書好正呀!係邊度搵到架?名附其實 "大滿足の溫泉宿",下次有機會聚會時真係要拎出黎比大家一齊分享下先得!

Roy、小琪、文文 ~ 你們那本是什麼呀?
wahwa
新會員
新會員

文章Emily 發表於 週一 9月 30, 2002 12:48 pm

好開心可以參加呢次聚會,萬二分多謝各位攪手及參加者比我大開眼介,相簿、場地佈置、遊戲、節目、大石流日本語、食物(Winnie & 好朋友雞翼+飲品+PIZZA到會…全部都好好好味)、抽獎等每個環節都安排得好細心、好pro,成晚都充滿笑聲!率之見到真人,好得意…. :-D

小朱朱:我抽到你本書,好鬼正呀!恨不得即刻去ah!多謝晒ah!!

大雄兄:你好pro呀!我都想要擒晚聚會全部D相,已另外”衣貓”地址比你! MANY THANKS!!

再1次多多多謝各位ah!!!!! (長氣o左d) :-D

<font size=-1>[ 這篇文章被編輯過: Emily 在 2002-09-30 12:49 ]</font>
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章Winnie 發表於 週一 9月 30, 2002 4:43 pm

哎呀! 兩邊討論區都有關於聚會完o左o既主題, 去邊個討論區講好呢?
Winnie
普通會員
普通會員

文章Winnie 發表於 週一 9月 30, 2002 4:49 pm

Franky
我已經搵到Hotel Iida o既網頁, 重已經收到呇^覆, 不過妐雱畯q果段時間係high season, Japanese-style room without private bath都要10,000日元另加稅一晚(雙人計), 我覺得貴o左d, 所以都係住返東橫Inn o刺.
Winnie
普通會員
普通會員

文章franky 發表於 週一 9月 30, 2002 5:29 pm

Winnie,

How did you find the website? I plan to send it to you tonight.

And if it's 10,000yen, then it's really too expensive. You had better stay in your original hotel.

Franky
頭像
franky
普通會員
普通會員

文章Winnie 發表於 週一 9月 30, 2002 6:02 pm

Franky
Hotel Iida果網址我係Tony借我兩本旅遊書o既其中一本日本'溜溜步'搵到o既, 裡面好多住宿介紹, 我差唔多逐格素描, 竟然比我搵到喎, 今朝晨咁早就send e-mail去問, 劭地都好快覆我.
Winnie
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 30, 2002 6:52 pm

Winnie,
兩邊都有,你就聲音兩邊走啦.

<font size=-1>[ 這篇文章被編輯過: travelpooh 在 2002-09-30 19:00 ]</font>
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章Winnie 發表於 週一 9月 30, 2002 7:11 pm

亞pooh
點止兩邊呀, 三邊就真, 你唔記得重有大雄果邊呀?
Winnie
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 30, 2002 9:43 pm

winnie,
得大雄同sandy呢邊,數來數去都係兩邊o番??
點有3呀????
:-?
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章訪客 發表於 週一 9月 30, 2002 9:44 pm

大雄話下次攪宿營呀,有冇人贊成呀??
又有冇人反對呀??
我當然係贊成啦. ㊣㊣㊣
上次已好正,今次仲更正,下次會更正!!!!!!!!!
訪客

文章travelpooh 發表於 週一 9月 30, 2002 9:44 pm

大雄話下次攪宿營呀,有冇人贊成呀??
又有冇人反對呀??
我當然係贊成啦. ㊣㊣㊣
上次已好正,今次仲更正,下次會更正!!!!!!!!!

頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 30, 2002 9:48 pm

emily,
你好似係最後報名,又得到winnie加好朋友,再有大雄做後台支持,不過,我都係認唔到你啊.
你係第幾行,第幾個呀??

大雄,
會唔會有人名表出呀,等我睇下認唔認得晒都好呀!!
順便可以睇下d痴呆症去到邊個境界呀.
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客