大雄的日本世界第六次聚會終了

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章Funnywin 發表於 週三 10月 02, 2002 1:20 pm

小妺,
咁多人都話你的行程表一流,不如你post出來,唔使成日要e-mail俾人啦.
Funnywin
普通會員
普通會員

google adsense
Google

文章貓骨 發表於 週三 10月 02, 2002 3:11 pm

travelpooh:
你問重有邊兩個部腦壞左,一個係我細妹,另外一個咪係我網頁其一位網友囉,都唔知為乜事會down機,真係小心小心為妙。

小妹:
多謝你呀^^
哎呀,我無同吤h過旅行,我上次去日本都好多年前,近幾年都係去下d特別既地方,例如西藏、尼泊爾..九寨溝...呢d地方,坉禶|去架! 我覺得去旅行同自己朋友去會好開心架,唔係一定要同吤h架,你話係唔係? ^^
貓骨
初級會員
初級會員

文章s h i r l e y 發表於 週三 10月 02, 2002 3:39 pm

小妹,
我冇嬲妳播.
另外, 已收妥你傳來的行程表. 唔該晒.
我唔會無情情
S H I R L E Y - 姑姑梅
姑 姑 梅 寶 集 社
圖檔
頭像
s h i r l e y
普通會員
普通會員

文章小妹 發表於 週三 10月 02, 2002 4:15 pm

貓骨
有無聽過一對情侶一齊去旅行就是愛情生活中最大的考驗,如果無吵架就表示可以結得婚架啦?唸唸呇n喎?

(P.S.大雄,我地傾女仔野,你當睇唔到啦。:P)

Shirley
你D文筆真係好生鬼,都唔駛叫芝麻開門咁攪野o既,我已再sent過俾你了。
係公司做私幫野係咁架啦,貓骨和Travelpooh請開第二隻貓吧。

Funnywin
不想將它公開,只是想保持新鮮感o者,因為小妹正在閉關苦練‘完成個人網頁’大法,希望有朝一日可以將呢次北海道賞花之旅post上去之ma.

<font size=-1>[ 這篇文章被編輯過: 小妹 在 2002-10-02 16:56 ]</font>
頭像
小妹
普通會員
普通會員

文章s h i r l e y 發表於 週三 10月 02, 2002 4:35 pm

小妹, 大雄睇到我地討論緊D野. 就當係"左眼見到鬼"算喇.

你真係講得好
頭像
普通會員
普通會員

文章貓骨 發表於 週三 10月 02, 2002 7:16 pm

Shirley、小妹:
哈哈,你地講野真係好攪笑^^
乜一齊旅行真係一個大考驗,咁小妹你係唔係已經經歷左呢個考驗呢,次次睇你d相都剩係睇到你,都唔見你其他朋友..唔唔..有可疑(呵呵)
講真,我次次放大假都預左比自己朋友架... 除非我d朋友唔要我啦^^
係呀,小妹,我已經開左你send o個黎既file啦,我會好好珍惜,唔會比人睇架^^

Shirley:
我真係好想同你講,點解你真人同網上分別咁大架,o係網上你真係攪鬼好多喎,真人就好文靜咁..唔..,究竟邊個先係真既你呢? ^^
貓骨
初級會員
初級會員

文章ANDY 發表於 週三 10月 02, 2002 7:32 pm

我都係咁話, 都唔多見吤X聲o既?
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章Emily 發表於 週三 10月 02, 2002 7:59 pm

多口搭句
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章文文 發表於 週四 10月 03, 2002 12:25 am

貓骨~
我部機都死左兩日,經我細佬連夜搶救先可以用得返.見到你地討論跟好朋友如果旅行相處冇問題,就可以結婚<~~em!真係嗎???haha!
Pooh~~
有咁多攝影高手展示呇a既靚相,我呢d小角色邊敢獻醜.你有冇興趣睇台灣個d相,我可以俾你向將軍澳欣賞下既^^
小丙~~
返來真好!想找你聚聚啊!!!
小妹~~
你個行程表真係好勁~我d朋友見到都大讚^^仲有冇其他行程可以提供俾我呀~~
文文
初級會員
初級會員

文章大雄 發表於 週四 10月 03, 2002 1:13 am

噓~~見鬼囉! 講緊咩話?

emily:企左四個字?唔係呀話?即係我地行出去接人時妳都應該入左去喇,唔通時運高睇唔到?

講到入去,小琪兩次都自出自入,又據報坉曮Y係度住架喎!呢個謎,the truth is out there~~
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章s h i r l e y 發表於 週四 10月 03, 2002 1:37 am

貓骨,
我比較喜歡寫野. 以前冇電腦, 就係用紙筆書寫, 最鍾意就係用公司用剩的"發史"紙手寫'魚雁'比朋友.一匹布咁長, 唔駛妘v頁逐頁揭.
假如夆V唔著, 仲可以加速妎i入夢鄉添.
o個天聚會的我, 咪即係而家的我.
絕無花假. 亦冇作大.
我有時會好慢熱, 有時就熱得快過頭.
o個日.....係千年難得的慢.....熱.
由於我初次涉足該聚會, 只見你識
S H I R L E Y - 姑姑梅
姑 姑 梅 寶 集 社
圖檔
頭像
普通會員
普通會員

文章貓骨 發表於 週四 10月 03, 2002 8:06 am

文文:
哦,你部機又死左呀?最後點樣攪番好架? 我個網友最後都係去買左部新機($$)...
哦... 旅行... 大考驗... 結婚... 問下小妹先知喎,呵呵 ^^

Shirley:
講真,我第一次去大雄既聚會時,我根本無同其他網友傾計..所以,我係比你更加慢熱... 今次係我第三次參加我先比較多野講咋.. 我又幫唔到大雄手喎... 不過,今次真係好開心,見到大家個個都好投入,覺得大雄今次好成匆^

Emily:
下次你就會同大家熟架啦^^
貓骨
初級會員
初級會員

文章Emily 發表於 週四 10月 03, 2002 9:13 am

早晨呀:
我諗住未夠鐘咪4圍行lor,正當我由pantry出o黎就望到有幾個人急急腳行上去,咁我又等多陣lor, hehe我成日都係傻
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章小朱朱 發表於 週四 10月 03, 2002 11:57 pm

好咁樣踢埋劭地入會(日遊自助會),等劭地一齊中埋自助旅遊毒
頭像
小朱朱
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週五 10月 04, 2002 4:10 pm

貓骨,
依排我部腦都有時無端端hang機,scan過又好似冇野,所以依幾日用返以前d backup整住個systme果部份先,再睇下遲d有冇事.
:G
shirley,
呇a講落又係o番,平時見你咁生鬼,果日好似唔見左咁,果日果個係唔係你替身呀?!
:-?
小妹,
sorry呀,sorry呀,如果我d痴呆的層次再高一d,去到大智慧的境界,就會記得番晒嫁喇. 所謂"物極必反"的道理嘛. (係唔係呀,勞大少????)
哈哈,係o番,你比左本北海道小冊子我o番.(唔好傷心啦,我會記住你地呢d大恩人的了,包括大貓同winnie呢) (下次要同你地呢d大恩人來個合照先,希望到時仲記得啦)
你果本北海道小冊子,我一返到屋企就即刻睇了,好正啊.
你個行程表到收到了,簡直超級professional呀,好好,好正,唔睇過都想像唔到咁詳細咁detail咁.......(諗唔到了,只可以再用"正"來形容)
我將來的北海道行程,靠晒呢個行程表的了.
:roll:
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章文文 發表於 週五 10月 04, 2002 11:24 pm

貓骨~
我部機經我細佬幫吨j清洗,依家勉強可以用住下,不過,呢幾日奀o閒d就要大修~~~真係吾知仲乜!!!
小朱朱~~送左本咩書出來呀~好似好吸引~
文文
初級會員
初級會員

文章小朱朱 發表於 週五 10月 04, 2002 11:36 pm

只不係一本蹓蹓步的大阪、京都及神戶,其實對未去過日本或者只是跟團的人來說,是頗吸引的。
我於七月的時候,部電腦係會有自動reboot系統的,後來「的」起心肝用六千多元換個部腦,現在才較穩定
頭像
小朱朱
普通會員
普通會員

文章貓骨 發表於 週六 10月 05, 2002 12:58 am

文文、travelpooh:
睇黎你地部電腦真係有d問題,我今日聽收音機話最近又有新既virus喎,講到好似好勁咁,大家真係要小心d,得閒就去下資訊科技署既網頁睇睇最新電腦病毒呢^^
貓骨
初級會員
初級會員

文章文文 發表於 週六 10月 05, 2002 1:49 am

蹓蹓步的大阪、京都及神戶~~~~~~~~還沒有見過~,最近沒有去書店~~~

貓骨~~~部腦死左,真係好吾方便架~~~^^大家要小心virus~~
文文
初級會員
初級會員

文章travelpooh 發表於 週六 10月 05, 2002 9:23 pm

貓骨,
係呀,我係新聞度都知道,依家d virus真係好犀利,真係去到hack資料的地步了.
:G
文文,
部腦又冇得用??!!
你部腦唔係比你細佬攪掂左嗎??
定係又死過??
:-?
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客