2005 年 11 月 26 日 會員聚會 詳情公告

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章Calvin Ng 發表於 週一 10月 24, 2005 10:58 pm

三杉淳 寫:
mtfong 寫:亞茄!菜單入面個 d 甜品!邊度食得架?緊系你太太同網主大人!做個 d 愛心甜品最好食啦! =D>

嘩~ 方sir, 講真.... 我真係覺得你呢句好鬼死擦鞋吓喎! :P 雖然我都食過茄嫂和網主整的好味糕餅..... =P~ (你地唔恨得咁多!!!)

至於整食物嘛! 因為已有多位會員捐出餅咭, 再整蛋糕恐怕會太多, 相信如果要整, 考慮較少量的曲奇餅或小巧型甜品, 應該會較為適合! :lol: 否則食唔晒, 浪費食物就唔好啦!!! :D (另外假如有人識整[壽司]都好喎!) :laughing9:

方sir, 老薑......你兩位人兄唔好玩我啦, :P 正如老薑話齋,避免浪費食物,我都係下次先叫老婆整俾你o地試啦。 :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章travelpooh 發表於 週二 10月 25, 2005 12:14 am

ecwebmaster 寫:i made the banner for the gathering, you may put this at your web.
圖檔

都係網主design的banner正好多, 我之前果個係如番上次的名牌再改少少野而已, 哈哈~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 10月 25, 2005 12:21 am

三杉淳 寫:
travelpooh 寫:另外, 係網上家園剛剛出埋個聚會宣傳了, 大家有空可以去睇下~~

pooh 兄, 你個網上宣傳好正喎! :love4: 不過寫到小弟太神化, 我幾時變咗[德高望重]果件? :D 雖然你個網頁受歡迎, 但經費所限, 俾唔起廣告費, 唯有聚會當日請你食多件西餅..... :P

哈哈, 德高望重都未夠呀??!! 可以再加o架~~
廣告費?? 哈哈, 呢個係我送比ec2japan日遊聚會的無料廣告, 不用了.
至於西餅, 一件夠了, 不用客氣...........我要留番個肚食果晚d餸...........呵呵呵........
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章mtfong 發表於 週二 10月 25, 2005 10:55 am

Calvin Ng 寫:
三杉淳 寫:
mtfong 寫:亞茄!菜單入面個 d 甜品!邊度食得架?緊系你太太同網主大人!做個 d 愛心甜品最好食啦! =D>

嘩~ 方sir, 講真.... 我真係覺得你呢句好鬼死擦鞋吓喎! :P 雖然我都食過茄嫂和網主整的好味糕餅..... =P~ (你地唔恨得咁多!!!)

至於整食物嘛! 因為已有多位會員捐出餅咭, 再整蛋糕恐怕會太多, 相信如果要整, 考慮較少量的曲奇餅或小巧型甜品, 應該會較為適合! :lol: 否則食唔晒, 浪費食物就唔好啦!!! :D (另外假如有人識整[壽司]都好喎!) :laughing9:

方sir, 老薑......你兩位人兄唔好玩我啦, :P 正如老薑話齋,避免浪費食物,我都係下次先叫老婆整俾你o地試啦。 :D

亞茄!我都未試過你太太做既愛心蛋糕喎! :x
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章Calvin Ng 發表於 週三 10月 26, 2005 12:14 am

mtfong 寫:亞茄!我都未試過你太太做既愛心蛋糕喎! :x

有機會~有機會 :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章真奈美 發表於 週三 10月 26, 2005 9:42 pm

mtfong 寫:亞茄!我都未試過你太太做既愛心蛋糕喎! :x

我都未試過喎,下次有得食記得預埋我喎~ =P~ [-o<
圖檔[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?p=79562#79562]
和歌山,大阪,北海道七天豬仔團 [/url]
[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=19]
真奈美's blog [/url]
得閒就黎探吓我啦~ \:D/
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章風之谷 發表於 週三 10月 26, 2005 10:04 pm

真奈美 寫:

真奈美,預埋你乍....??!!! :-k 靚女出到聲,阿茄梗係絕對無問題喇~~仔就好難講喇~~:D

方蛇,同人唔同命,你唔恨得咁多~~ :P
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章真奈美 發表於 週三 10月 26, 2005 10:22 pm

風之谷 寫:
真奈美 寫:

真奈美,預埋你乍....??!!! :-k 靚女出到聲,阿茄梗係絕對無問題喇~~仔就好難講喇~~:D

方蛇,同人唔同命,你唔恨得咁多~~ :P

如果呀茄真係請我食既話....我實預埋你一份嫁喎..... :D
靚女??? 你唔好玩我啦,呢度咁多靚女,真係排隊都未輪到我啦~ :roll:
圖檔[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?p=79562#79562]
[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=19]
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章Calvin Ng 發表於 週三 10月 26, 2005 10:50 pm

真奈美 寫:如果呀茄真係請我食既話....我實預埋你一份嫁喎..... :D
靚女??? 你唔好玩我啦,呢度咁多靚女,真係排隊都未輪到我啦~ :roll:

真真,
一睇你個 icon 就知你係靚女啦,一定預埋你。 :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章真奈美 發表於 週三 10月 26, 2005 11:28 pm

真奈美 寫:如果呀茄真係請我食既話....我實預埋你一份嫁喎..... :D

真真,
一睇你個 icon 就知你係靚女啦,一定預埋你。 :D

咁多謝先喎~ :D
之所以話我一直唔肯換 icon 咪就係想咁之嘛~ :D
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章Calvin Ng 發表於 週三 10月 26, 2005 11:44 pm

Sandy,
[glow=red]點解好似唔見左另一篇聚會報名文章ge?? 係唔係我眼花[/glow]
:x
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章Calvin Ng 發表於 週四 10月 27, 2005 12:34 am

Calvin Ng 寫:Sandy,
[glow=red]點解好似唔見左另一篇聚會報名文章ge?? 係唔係我眼花[/glow]
:x

奇怪~~~剛剛又見佢出現返。 :roll:
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章Ah ming 發表於 週四 10月 27, 2005 9:27 am

係囉,我都見好似時有時無咁,唔通呢輪時運高 :silent:
死喇,下星期我去食禾花雀,希望唔會有事 :shaking:
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

文章最愛夏生 發表於 週四 10月 27, 2005 11:44 am

三杉淳 寫:Thank you for the following sponsor or help:

餅咭贊助: :occasion6:

pace : 1

風之谷 : 2

regalcamus : 1

chandick : 2

carjaswong : 1

OTVictor : 1

NOTEBOOK PROVIDED: (anyone else?) :computer:

pace : 1

regalcamus : 1

宴會攝影師: (anyone else?) :camera:

nobori

ZombieTerry

travelpooh

手信作抽獎: =P~

小彭 : 8-10

最愛夏生

網主 Sandy

歡迎有興趣者贊助各式由[日本]買回來的手信, 例如: 玩具, 景品, 毛公仔, 紀念品, 零食, 或夾番o黎個 d 小玩意之類! 多多益善, 小小無拘!!! [-o<

宴會紅酒贊助: (anyone else?) :drunken:

三杉淳 : 2-3

餅咭初步應該夠數啦! 如果換太多俾大家食, 我驚晚餐會食唔落, 始終果餐先係正餐嘛!!! :D

老薑
我有3-4個日本杯麵提供~~^^

網主同阿茄太座都係整COOKIES會好D
因為整CAKE~~~~好晒時間架!
而且~~~~~CAKE一定要有CREAM~
會好飽
冇咁快餓
大家食晒網主同阿茄太座整0既CAKE
正餐食剩左~~就唔係咁好喇~~

雖然我都好想食
自己整0既真係好食~超~多!
點都軟過出面買0既好多好多架~~~
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章Calvin Ng 發表於 週四 10月 27, 2005 2:58 pm

最愛夏生 寫: 網主同阿茄太座都係整COOKIES會好D
會好飽
冇咁快餓

老薑話避免消費食物,所以我唔叫老婆整啦,留番下次有機會攪大食會先整俾大家試。 :lol:

不過我仲想網主整 COOKIES wor。 :lol:
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章真奈美 發表於 週四 10月 27, 2005 7:45 pm

Ah ming 寫:係囉,我都見好似時有時無咁,唔通呢輪時運高 :silent:
死喇,下星期我去食禾花雀,希望唔會有事 :shaking:

時運高又點止你....我都係..... :roll:
有d function都係時有時無.... :-?
有d文章仲會無聲無息咁消失tim....好邪~ :o
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章真奈美 發表於 週四 10月 27, 2005 7:49 pm

最愛夏生 寫: 網主同阿茄太座都係整COOKIES會好D
會好飽
冇咁快餓

老薑話避免消費食物,所以我唔叫老婆整啦,留番下次有機會攪大食會先整俾大家試。 :lol:

不過我仲想網主整 COOKIES wor。 :lol:

我都想再食呀,因為網主真係整得好有水準架~ =P~ =P~ =P~
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章chandick 發表於 週五 10月 28, 2005 12:25 am

話時話. 想問下個雀局有冇人報名呀 ??
:naka: :mib: :naka: :mib: :naka:
chandick
普通會員
普通會員

文章小精靈 發表於 週五 10月 28, 2005 11:36 am

今朝上到來先知道你們又攪聚會呀~~~ 上次玩得好開心! 今次都好想再來參加,不過睇返之前的post...好似已經full左嗎?
Dorothy ^0^

又名:多樂菲
下一站 ~ 大阪Osaka ~
天下之大, 卻只有你,日本.才能打動我心 ~
頭像
小精靈
普通會員
普通會員

文章kanris 發表於 週五 10月 28, 2005 12:40 pm

加開第六圍呀, 仲有位呀....
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客