2005 年 11 月 26 日 會員聚會 詳情公告

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章pace 發表於 週五 10月 28, 2005 12:40 pm

小精靈~~~

而家未滿架...因為我地加開左一圍呢....

報名麻煩稍移玉步到聚會報名處啦......^_^
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章小精靈 發表於 週五 10月 28, 2005 2:54 pm

還有幾多位呀? 我想約埋朋友一起來^^
Dorothy ^0^

又名:多樂菲
下一站 ~ 大阪Osaka ~
天下之大, 卻只有你,日本.才能打動我心 ~
頭像
小精靈
普通會員
普通會員

文章kanris 發表於 週五 10月 28, 2005 4:25 pm

六圍=72個位

截至2005年10月28日下午四點廿分, 報名人數有64人!

報名請到呢度!
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章小精靈 發表於 週五 10月 28, 2005 5:19 pm

thx very much 老師! ^0^
Dorothy ^0^

又名:多樂菲
下一站 ~ 大阪Osaka ~
天下之大, 卻只有你,日本.才能打動我心 ~
頭像
小精靈
普通會員
普通會員

文章kanris 發表於 週五 10月 28, 2005 9:20 pm

You r welcome!
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章llps 發表於 週六 10月 29, 2005 11:23 am

三杉淳 寫:

宴會攝影師: (anyone else?) :camera:

nobori

ZombieTerry

travelpooh

仲需唔需要宴會攝影師?
如果需要的話,我都可以幫忙!
日遊行蹤:四本九之旅(2003),世界盃之行(2002)
頭像
llps
初級會員
初級會員

文章三杉淳 發表於 週六 10月 29, 2005 3:11 pm

Thank you for the following sponsor or help:

餅咭贊助: :occasion6:

pace : 1

風之谷 : 2

regalcamus : 1

chandick : 2

carjaswong : 1

OTVictor : 1

餅咭初步應該夠數啦! 如果換太多俾大家食, 我驚晚餐會食唔落, 始終果餐先係正餐嘛!!! :D

NOTEBOOK PROVIDED: (anyone else?) :computer:

宴會攝影師: (anyone else?) :camera:

nobori

ZombieTerry

travelpooh

llps

手信作抽獎: =P~

小彭 : 8-10

最愛夏生 : 杯麵 4 個

網主 Sandy

歡迎有興趣者贊助各式由[日本]買回來的手信, 例如: 玩具, 景品, 毛公仔, 紀念品, 零食, 或夾番o黎個 d 小玩意之類! 多多益善, 小小無拘!!! [-o<

宴會紅酒贊助: (anyone else?) :drunken:

三杉淳 : 2-3 枝

仲有冇邊位識飲識食人士願意贊助一些紅酒助慶呢?
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章rt 發表於 週六 10月 29, 2005 5:28 pm

[web]http://www.ec2japan.com/phpBB2/album_picm.php?pic_id=50[/web]

banner :D
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章kanris 發表於 週六 10月 29, 2005 5:56 pm

咦, roy少, 你好似冇報名聚會架喎......

乜咁關心大會呀??? 我作為第一個報名(哈哈:D)都未知有呢個banner添......

多謝相告!!! :D:D
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章rt 發表於 週六 10月 29, 2005 6:08 pm

哈哈~~~今日咁岩行過見到咋~~~ :D

另外今朝一落街就撞到仇家....SHXX [-X
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章Calvin Ng 發表於 週六 10月 29, 2005 6:17 pm

kanris 寫:乜咁關心大會呀??? 我作為第一個報名(哈哈:D)都未知有呢個banner添......

多謝相告!!! :D:D

:laughing6:........................
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章kanris 發表於 週六 10月 29, 2005 6:42 pm

rt 寫:哈哈~~~今日咁岩行過見到咋~~~ :D

另外今朝一落街就撞到仇家....SHXX [-X

咁一定係你份人仇家多啦..... :D
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章rt 發表於 週六 10月 29, 2005 6:58 pm

萬般帶不走..唯有業隨身..
要再做多d善事先得............. :D
頭像
rt
終極會員
終極會員

文章Emily 發表於 週六 10月 29, 2005 11:11 pm

三杉淳 寫:宴會紅酒贊助: (anyone else?) :drunken:

仲有冇邊位識飲識食人士願意贊助一些紅酒助慶呢?

小小意思... 4枝夠未 :-?
btw, 就算最尾果圍開唔成呢幾枝酒都係比 "宴會" 架喇 :D
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章三杉淳 發表於 週六 10月 29, 2005 11:47 pm

Emily 寫:小小意思... 4枝夠未 :-?
btw, 就算最尾果圍開唔成呢幾枝酒都係比 "宴會" 架喇 :D

嘩~ 二號, 咁大手筆呀?! 唔好動用埋你d 嫁妝之類喎! :P 得你咁支持, 最尾一圍我點都盡力攪掂佢...... :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章真奈美 發表於 週日 10月 30, 2005 9:17 am

真奈美 寫:嘩~ 今次聚會真係好惦.... :oops:
等我都贊助d啱啱o係日本買.....食得既手信先.... :D

老薑,
係唔係嫌棄我買既手信呀...... :-k
手信作抽獎既list都冇我個名既..... [-(
圖檔[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?p=79562#79562]
和歌山,大阪,北海道七天豬仔團 [/url]
[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=19]
真奈美's blog [/url]
得閒就黎探吓我啦~ \:D/
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章三杉淳 發表於 週日 10月 30, 2005 1:45 pm

真奈美 寫:老薑,

OH~ Sorry! 我見你寫: 等我都贊助d啱啱o係日本買.....食得既手信先.... 咁我以為你想慰勞我咁辛苦, 俾我果日食嘛!!! 原來表錯情...... :no:
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章三杉淳 發表於 週日 10月 30, 2005 1:48 pm

Thank you for the following sponsor or help:

餅咭贊助: :occasion6:

風之谷 : 2

chandick : 2

carjaswong : 1

OTVictor : 1

餅咭初步應該夠數啦! 如果換太多俾大家食, 我驚晚餐會食唔落, 始終果餐先係正餐嘛!!! :D

NOTEBOOK PROVIDED: :computer:

宴會攝影師: :camera:

nobori

ZombieTerry

travelpooh

llps

宴會紅酒贊助: :drunken:

Emily : 4 枝

手信作抽獎之用: =P~

小彭 : 8-10

最愛夏生 : 杯麵 4 個

網主 Sandy

真奈美

歡迎有興趣者贊助各式由[日本]買回來的手信, 例如: 玩具, 景品, 毛公仔, 紀念品, 零食, 或夾番o黎個 d 小玩意之類! 多多益善, 小小無拘!!! [-o<

:community: :community: :community: :community:
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週一 10月 31, 2005 7:05 pm

聚現場投影機提供:

特別鳴謝:SOHO
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章真奈美 發表於 週一 10月 31, 2005 9:04 pm

三杉淳 寫:
真奈美 寫:老薑,

OH~ Sorry! 我見你寫: 等我都贊助d啱啱o係日本買.....食得既手信先.... 咁我以為你想慰勞我咁辛苦, 俾我果日食嘛!!! 原來表錯情...... :no:

唔好意思呀,係我表達得唔好,令老薑你誤會tim~ :P
不過,講到慰勞呢,都唔應該係我做卦..... :roll: :P
圖檔[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?p=79562#79562]
和歌山,大阪,北海道七天豬仔團 [/url]
[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=19]
真奈美's blog [/url]
得閒就黎探吓我啦~ \:D/
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客