26/11/2005 日遊聚會花絮!!!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章travelpooh 發表於 週一 12月 05, 2005 6:15 pm

yee_fonghk 寫:
三杉淳 寫:唔好意思, 因為當晚實在太忙, 而且人數又多, 有部份出席者我未及認識, 所以想問問大家以下問題, 希望知情者可以解答一下: :D

1) 在相片簿中[0001]那張, 坐於[貓眼石]旁邊那位小姐係邊位?
2) [0006]那位男士又係邊位?
3) [0062]中, 坐於[salmonsusihk]旁邊那位小姐又係邊位?
4) [0087]中, 戴眼鏡那位小姐是否[Potato Ku]?
5) [0094]中, 持袋者是否[shigou]?
6) [0102]中, 該位男士是否[rum]?

喂~ 大家唔好鬧我先啦! 被我問及者亦千祈唔好介意, 事關我真係唔知先想問吓!!! 費時下次再攪聚會又唔認得人..... #-o

Hi, 等我自我介紹一下先。我叫KAREN,係剛剛加入的新會員。我係同salmonsusi在同一屋簷下的北海道同居而認識的,真是很有緣啊!去年春天的我一個人去北海道讀了3個月日本語,原來在那段日子我竟渡過了人生最難忘的學習歲月。完成課程後,去富良野旅行時入住美馬午YOUTH HOSTEL時跟salmonsusi同室 (同一日CHECK IN,同一日CHECK OUT),而且我們往後的行程以及回程航班都係一樣的。我好感謝佢沿途同我分享了很多不同的經驗,佢由北海道到香港一直都叫我睇EC2JAPAN網,可以同很多親切的網友一起分享多D旅遊日本的樂趣,以後請多多指教。

歡迎光臨呀.
下次聚會, 同埋三文魚一齊來啦.
得閒都可以去下我屋企--網上家園--坐下o架~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

google adsense
Google

文章yee_fonghk 發表於 週二 12月 06, 2005 12:49 am

Travelpooh
你的網上家園很warm,應該係北海道fance,我比較喜歡夏天,你呢?
頭像
yee_fonghk
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週四 12月 08, 2005 7:59 pm

yee_fonghk 寫:Travelpooh
你的網上家園很warm,應該係北海道fance,我比較喜歡夏天,你呢?

多謝讚賞呀~~
日本咁多地方, 暫時以北海道為我的最愛呢~~
夏天?? 定係冬天好呢?? 呢個問題真係好難揀呀~~
夏天的花色好colourful, 冬天的飄雪就好romanic...........
其實, 北海道的春夏秋冬, 都有不同的景色, 夏冬都去過了, 之後點呢.......
不過, 北海道秋天的紅葉, 以我的情況, 暫時都幾難見到了.
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章rum 發表於 週四 12月 08, 2005 10:05 pm

三杉淳兄,
0006先係我,
唔係0102
rum
普通會員
普通會員

文章pace 發表於 週二 1月 17, 2006 12:29 am

關於當晚由SOHO兄負責的現場實況

由DV所轉錄的DVD已在本人手上

由於內容極長

故將在剪輯後轉為VCD或AVI或MPEG作分享

今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章勇者仁傑 發表於 週二 1月 17, 2006 3:32 am

DVD.....勇者都想要
頭像
勇者仁傑
普通會員
普通會員

文章kanris 發表於 週二 1月 17, 2006 6:35 am

我又要一個copy, 可以嗎?! (prefer DVD)
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章travelpooh 發表於 週一 1月 23, 2006 12:29 pm

kanris 寫:我又要一個copy, 可以嗎?! (prefer DVD)

我都報名, me too, dvd copy 一個, thanks.
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週一 1月 23, 2006 12:32 pm

pace 寫:關於當晚由SOHO兄負責的現場實況

由DV所轉錄的DVD已在本人手上

由於內容極長

故將在剪輯後轉為VCD或AVI或MPEG作分享

應該都係一如既往, 去聚會d人先有得睇, 對吧~~
放上網的話, 要有password啊~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章Ah ming 發表於 週六 1月 28, 2006 5:47 pm

pace,你家下唔係應該好忙架咩 :D
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

文章candyman 發表於 週日 1月 29, 2006 1:17 pm

各位好朋友,

好耐冇上o黎,因為太忙喇,但一上o黎發覺已經攪完個聚會,真係好傷心,見你o地玩得咁開心,真係好羨慕,希望下一次我唔會miss o左啦!
Candy環遊世界之旅
http://candymkl.tripod.com/
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章Calvin Ng 發表於 週日 1月 29, 2006 7:38 pm

candyman 寫:各位好朋友,

好耐冇上o黎,因為太忙喇,但一上o黎發覺已經攪完個聚會,真係好傷心,見你o地玩得咁開心,真係好羨慕,希望下一次我唔會miss o左啦!

Candy, 真係好耐無見,有時間就多d上來喇,咁就唔會 miss 個聚會。 ;-)
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章candyman 發表於 週二 1月 31, 2006 12:11 pm

掛住我呢,haha!
我下次唔會miss o架!
Candy環遊世界之旅
http://candymkl.tripod.com/
頭像
candyman
普通會員
普通會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客