26/11/2005 日遊聚會花絮!!!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章travelpooh 發表於 週二 11月 29, 2005 11:22 pm

三杉淳 寫:有份出席的會員, 應該已收到小弟的 pm, 可以欣賞吓 travelpooh 當晚以[王家衛]手法拍攝的照片, 希望 nobori 和 llps 兩位都可以盡快完成佢地d 相片啦!!! :D

kanris 寫:睇晒....

真係好「王家衛」......

pooh, 好有藝術感哩~~~

多謝!

Calvin Ng 寫:pooh, 點解你d相咁藝術...... :P

wt1403 寫:真係好有大導演feel呀...
如果個個朋友仔改穿maggie & 偉仔d衫....仲正... =D>
thx pooh...

Emily 寫:仲有d 乜週刊偷拍 feel :D

亨利波特 寫:D 相真係冇得頂, 藝術得o黎又可以拍到相中主角o既神韻 =D>
正~ :D

好期待其他兩位大師o既相 ;-)

Ellenyip 寫:D相又真係好藝術喎~~
藝術呢一科,看來唔係個個有天份!he~he~

regalcamus 寫:....以後我影相影成敢..[glow=red]禁靚[/glow].我都可以同人講..依d係用[王家衛]手法拍攝既照片.
唔.....學多樣野.. 8)

真奈美 寫:阿pooh,
麻煩晒~ :salute:
不過真係好「王家衛」...同埋好有偷拍 feel 呢~ :D

真係多謝晒以上咁多位的讚賞與欣賞喎~~
其實影相o既野, 都係",,"而已~~~
有慧根的, 應該會明白; 冇慧根的, 就慢慢諗一下, 收成正果可能會是意外收穫~~
講左一大堆, 都唔知講左d咩野添, 亦唔知再講咩野好, 哈哈哈................
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

google adsense
Google

文章風之谷 發表於 週三 11月 30, 2005 12:29 am

亨利波特 寫:D 相真係冇得頂, 藝術得o黎又可以拍到相中主角o既神韻 =D>
正~ :D

後生仔.....夠坦白..... =D>

三杉淳 寫:
真奈美 寫:老薑,
抽獎既時候離開坐位,損失可能會好大呢....
好似三色台台慶咁,阿"見暈"人有三急行開左,就唔見左封台慶"大利是"喇..... :D :P

你估我想咩?! :no: 出去幫我個 BB 換片嘛! 等我做足成晚, POSTER 都冇留張俾我...... 嗚嗚嗚..... :sad2: 冇陰功, 一個二個正衰人....... :tears:

老薑,就係你咁既犧牲,換來眾多單身女網友不停羡慕既眼光,乜都值得喇......... ;-)

sayaka 寫:
mtfong 寫:你地話左來,又無來既網友!今次你地走寶啦! :D

我有事o黎唔到已經好唔開心, 你仲要咁講, 嗚........ :sad2:

sasa...報告.........雖則當晚有眾多靚靚目標出現,但相信下次目標人數會更多,唔算走寶既...... :aww:

travelpooh 寫:真係多謝晒以上咁多位的讚賞與欣賞喎~~
其實影相o既野, 都係"隨心, 隨意, 隨緣"而已~~~
有慧根的, 應該會明白; 冇慧根的, 就慢慢諗一下, 收成正果可能會是意外收穫~~
講左一大堆, 都唔知講再d咩野添, 哈哈哈...............

pooh.....你咁深層次既表達,我地呢d凡人又點會明白呢.....?? 哈哈哈
但你d藝術.......真係又再一次昇華~~ :D

ah ming....睇到d相...真係回味無窮......辛苦晒........謝謝!! :)
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章Ah ming 發表於 週三 11月 30, 2005 12:51 am

Calvin Ng 寫:Ah ming, 原來你都有帶相機, 仲影晒餐全包宴, 等大家可以回味o下。 :lol:

我......其實的相是我用手機拍架咋 :P
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週三 11月 30, 2005 1:37 am

風之谷 寫:
travelpooh 寫:真係多謝晒以上咁多位的讚賞與欣賞喎~~
其實影相o既野, 都係"隨心, 隨意, 隨緣"而已~~~
講左一大堆, 都唔知講再d咩野添, 哈哈哈...............

pooh.....你咁深層次既表達,我地呢d凡人又點會明白呢.....?? 哈哈哈
但你d藝術.......真係又再一次昇華~~ :D

:laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5: :laughing5:

:community::community::community::community::community::community::community::community::community::community:
LaLa
超級會員
超級會員

文章amyk817 發表於 週三 11月 30, 2005 10:40 am

travelpooh 寫:
amyk817 寫:第一次參加聚會, 好開心, 氣氛又好, 大家又好nice~~
仲有d相簿好正呀!!

咁, 下次的聚會就唔好錯過喇~~
唔係就走寶o架喇~~~ 哈哈哈~~~
下次你都可以帶d相簿出來呢~~

我之前去d相真係一殷咋, 無謂獻醜啦, 唯有記望出年北海之旅, 我會比心機影多d相~
頭像
amyk817
初級會員
初級會員

文章amyk817 發表於 週三 11月 30, 2005 10:44 am

三杉淳 寫:有份出席的會員, 應該已收到小弟的 pm, 可以欣賞吓 travelpooh 當晚以[王家衛]手法拍攝的照片, 希望 nobori 和 llps 兩位都可以盡快完成佢地d 相片啦!!! :D

三杉淳兄,

我收唔到pm, 麻煩再send多次~~ [-o<
頭像
amyk817
初級會員
初級會員

文章三杉淳 發表於 週三 11月 30, 2005 10:48 am

amyk817 寫:我收唔到pm, 麻煩再send多次~~ [-o<

已send 出, 請看看pm!!! :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章tung 發表於 週三 11月 30, 2005 11:11 am

第一次參加聚會令我大開眼界, 各版友的相簿及旅遊資料均非常專業. thx!
頭像
tung
新會員
新會員

文章nobori 發表於 週三 11月 30, 2005 1:07 pm

我尋日先re-size晒d相...(因為好大張...upload好耐)
應該今晚會搞掂架喇

要大家等...真係唔好意思!
我果d其實都係頒獎既相....唔駛太期待既~~~
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章kanris 發表於 週三 11月 30, 2005 1:19 pm

nobori 寫:我尋日先re-size晒d相...(因為好大張...upload好耐)
應該今晚會搞掂架喇

咁又唔係咁講la.....頒獎的相反而係(幾乎)每一個人都有出鏡喎.....:):):)
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章Emily 發表於 週三 11月 30, 2005 1:58 pm

nobori 寫:我尋日先re-size晒d相...(因為好大張...upload好耐)
應該今晚會搞掂架喇

辛苦晒 =D>
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章sayaka 發表於 週三 11月 30, 2005 2:30 pm

風之谷 寫:sasa...報告.........雖則當晚有眾多靚靚目標出現,但相信下次目標人數會更多,唔算走寶既...... :aww:

咁今次o既靚靚目標比邊個獵哂 :roll: 阿X 定係#X :D
頭像
sayaka
普通會員
普通會員

文章Emily 發表於 週三 11月 30, 2005 2:59 pm

sayaka 寫:
風之谷 寫:sasa...報告.........雖則當晚有眾多靚靚目標出現,但相信下次目標人數會更多,唔算走寶既...... :aww:

咁今次o既靚靚目標比邊個獵哂 :roll: 阿X 定係#X :D

飄過搭訕~~~

唔知呢... 我淨係見阿 x 好風騷四圍行..... :D

飄走~~~
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章貓眼石 發表於 週三 11月 30, 2005 7:19 pm

三杉淳 寫:1) 在相片簿中[0001]那張, 坐於[貓眼石]旁邊那位小姐係邊位?

係fishball呀 :D
貓眼石
初級會員
初級會員

文章貓眼石 發表於 週三 11月 30, 2005 7:24 pm

應該今晚會搞掂架喇

你點可以講唔好意思架
我地咪仲唔好意思 ](*,)
總之辛苦曬 =D>
貓眼石
初級會員
初級會員

文章LaLa 發表於 週三 11月 30, 2005 7:42 pm

tung 寫:第一次參加聚會令我大開眼界, 各版友的相簿及旅遊資料均非常專業. thx!

但係其實我都幾擔心你o個日好似有o的小悶,希望你下一次都會再參加聚會啦! [-o<

:community::community::community::community::community::community::community::community::community::community:
LaLa
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週三 11月 30, 2005 10:53 pm

LaLa 寫:
tung 寫:第一次參加聚會令我大開眼界, 各版友的相簿及旅遊資料均非常專業. thx!

但係其實我都幾擔心你o個日好似有o的小悶,希望你下一次都會再參加聚會啦! [-o<

今次中式飲宴形式比西式的好, 因為d人可以close d, 減少左buffet形式可能會有新人比冷落的情況呢~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章nobori 發表於 週四 12月 01, 2005 12:11 am

小弟已經upload左d相喇

其中大合照果幾張...我冇re-size到,方便大家放大或者曬相

各位客倌請慢用喇
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章Ellenyip 發表於 週四 12月 01, 2005 12:15 am

nobori 寫:小弟已經upload左d相喇

其中大合照果幾張...我冇re-size到,方便大家放大或者曬相

各位客倌請慢用喇

thank you so much~~ :D
頭像
Ellenyip
普通會員
普通會員

文章regalcamus 發表於 週四 12月 01, 2005 1:18 am

nobori 寫:小弟已經upload左d相喇

各位客倌請慢用喇

一口氣睇晒.~~好開心呀..個個都笑到合吾島口. ;-)
頭像
regalcamus
普通會員
普通會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 3 位訪客