26/11/2005 日遊聚會花絮!!!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章kanris 發表於 週四 12月 01, 2005 6:42 am

好野......又多一批相la.......

Thanks Nobori!
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章carjaswong 發表於 週四 12月 01, 2005 9:12 am

Thanks Nobori,但我把大合照下載後都只是 480 X 320 像素 ...
Click to see my blog:
Jason 的虛擬世界
頭像
carjaswong
超級會員
超級會員

文章亨利波特 發表於 週四 12月 01, 2005 10:44 am

carjaswong 寫:Thanks Nobori,但我把大合照下載後都只是 480 X 320 像素 ...

Thks Nobori.... :D
但係幅大合照....冇password login, 冇得download幅大相個喎..... #-o
又冇方法諗諗佢呢 [-o<
:wav::wav::wav:
頭像
亨利波特
初級會員
初級會員

文章Calvin Ng 發表於 週四 12月 01, 2005 11:43 am

Thanks Nobori........... [-o<

睇o番相片,再諗o番當晚情況, :roll: 真係覺得好開心,原來谷女都影o左好多張相wor。 :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 01, 2005 1:18 pm

谷囡生得好似谷媽,側面影得仲似. :D

:community::community::community::community::community::community::community::community::community::community:
LaLa
超級會員
超級會員

文章真奈美 發表於 週四 12月 01, 2005 9:56 pm

講開谷女呢,我覺得佢又聰明,反應又快呢.....
Patrick既仔仔又可愛又精靈....
老薑個BB仲犀利,眼仔碌碌...好似識同人講野嫁~
唔通係d奶粉問題..... :-?

睇返d相,真係好開心呢~ :lol:
nobori,辛苦晒~~~ :salute:
圖檔[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?p=79562#79562]
和歌山,大阪,北海道七天豬仔團 [/url]
[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=19]
真奈美's blog [/url]
得閒就黎探吓我啦~ \:D/
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章風之谷 發表於 週四 12月 01, 2005 11:16 pm

nobori....真係辛苦晒.... ;-)

Calvin Ng 寫:睇o番相片,再諗o番當晚情況, :roll: 真係覺得好開心,原來谷女都影o左好多張相wor。 :D

Calvin, 影得多無用o架...要好似你咁...精先得嘛.....你話係咪先..?? :D

真真, 可惜唯獨欠茄囡,佢冰雪聰明,活潑好動,否則,阿茄當晚就唔會咁風騷喇....:-k

LaLa...得你咁講, 我都定d...起碼唔洗擔心谷囡比人調包左嘛.... :P

sasa....再報告....靚靚目標太多,要問阿x同#x先知佢地獵左幾多......相信都唔會太少....:aww:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章llps 發表於 週五 12月 02, 2005 12:40 am

photo uploaded!
日遊行蹤:四本九之旅(2003),世界盃之行(2002)
頭像
llps
初級會員
初級會員

文章Ah ming 發表於 週五 12月 02, 2005 2:17 am

carjaswong 寫:Thanks Nobori,但我把大合照下載後都只是 480 X 320 像素 ...

係喎,我睇番真是得480x320咋喎 :o
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

文章Ellenyip 發表於 週五 12月 02, 2005 5:10 pm

llps 寫:photo uploaded!

我看了相片~~

頭像
Ellenyip
普通會員
普通會員

文章真奈美 發表於 週五 12月 02, 2005 11:42 pm

真真, 可惜唯獨欠茄囡,佢冰雪聰明,活潑好動,否則,阿茄當晚就唔會咁風騷喇.... :-k

谷媽,
聚會果晚見唔到茄囡,其實我真係有d失望架~ :P

llps,
ec2_04_09 果張相未rotate 好呀..... :)
麻煩晒~ [-o<
圖檔[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?p=79562#79562]
和歌山,大阪,北海道七天豬仔團 [/url]
[url=http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=19]
真奈美's blog [/url]
得閒就黎探吓我啦~ \:D/
頭像
真奈美
高級會員
高級會員

文章shigou 發表於 週六 12月 03, 2005 12:09 am

嘩..果然所有出席都有張相呢....
我想問.. 如果想要o的相(original size) 可以點做呢?
我的旅遊誌 奇雲旅遊誌
(努力)寫作中:
1) 05年6月中部世博之旅
2) 05年9月九州突襲之旅
3) 06年4月關西賞櫻之旅
4) 00年2月關西溫泉之旅
5) 98年3月日本初體驗之旅
6) 09年4月東京近郊賞櫻之旅
完成:
1) 04年6月東京RELAX之旅
2) 05年12月北海道初登陸之旅
頭像
shigou
普通會員
普通會員

文章wt1403 發表於 週六 12月 03, 2005 12:52 am

我都睇左啦, 唔該曬咁多位...
大家都開開心心...yeah..
頭像
wt1403
初級會員
初級會員

文章貓眼石 發表於 週六 12月 03, 2005 3:13 am

睇曬三本相簿,見到個個參加者都係開心
再次多謝各攪手同大會攝影師,無左你地咁有心整個聚會,就會無咁開心既笑容

我都知整一個聚會係好辛苦,但仍期望唔好等一年先有下一次
希望希望中......
貓眼石
初級會員
初級會員

文章carjaswong 發表於 週六 12月 03, 2005 6:50 am

多謝IIps
Click to see my blog:
Jason 的虛擬世界
頭像
carjaswong
超級會員
超級會員

文章Calvin Ng 發表於 週六 12月 03, 2005 11:14 am

真奈美 寫:聚會果晚見唔到茄囡,其實我真係有d失望架~ :P

下次啦........有機會 :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章風之谷 發表於 週六 12月 03, 2005 6:06 pm

IIps....thank you... [-o<
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週一 12月 05, 2005 12:48 am

聚會花絮, 係我今期的隨筆之中, 都有講呀, 歡迎光臨~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章yee_fonghk 發表於 週一 12月 05, 2005 12:50 am

三杉淳 寫:唔好意思, 因為當晚實在太忙, 而且人數又多, 有部份出席者我未及認識, 所以想問問大家以下問題, 希望知情者可以解答一下: :D

1) 在相片簿中[0001]那張, 坐於[貓眼石]旁邊那位小姐係邊位?
2) [0006]那位男士又係邊位?
3) [0062]中, 坐於[salmonsusihk]旁邊那位小姐又係邊位?
4) [0087]中, 戴眼鏡那位小姐是否[Potato Ku]?
5) [0094]中, 持袋者是否[shigou]?
6) [0102]中, 該位男士是否[rum]?

喂~ 大家唔好鬧我先啦! 被我問及者亦千祈唔好介意, 事關我真係唔知先想問吓!!! 費時下次再攪聚會又唔認得人..... #-o

Hi, 等我自我介紹一下先。我叫KAREN,係剛剛加入的新會員。我係同salmonsusi在同一屋簷下的北海道同居而認識的,真是很有緣啊!去年春天的我一個人去北海道讀了3個月日本語,原來在那段日子我竟渡過了人生最難忘的學習歲月。完成課程後,去富良野旅行時入住美馬午YOUTH HOSTEL時跟salmonsusi同室 (同一日CHECK IN,同一日CHECK OUT),而且我們往後的行程以及回程航班都係一樣的。我好感謝佢沿途同我分享了很多不同的經驗,佢由北海道到香港一直都叫我睇EC2JAPAN網,可以同很多親切的網友一起分享多D旅遊日本的樂趣,以後請多多指教。
頭像
yee_fonghk
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週一 12月 05, 2005 1:10 am

o係北海道讀三個月書 ... 我都希望未來有呢個機會!@_@

:community::community::community::community::community::community::community::community::community::community:
LaLa
超級會員
超級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客