《2006秋之聚會》報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

《2006秋之聚會》報名處

文章pace 發表於 週六 9月 23, 2006 5:04 pm

聚會詳情

報名方法:

請在本文章以回覆copy and paste的方法加入閣下的會員名稱及出席人數

在回覆後請email你的手提電話給我(pace9834@yahoo.com.hk),以方便聯絡

報名日期:即日起至十月十五日,因要預留活動空間,請盡速報名

活動費用:HK$150左右(暫定)(扣除一切開支後, 若有餘款, 將於當日退回)
費用包括:場地租金、到會晚餐、飲品、會員自行製作的紀念品及相關雜費等等
付費辦法:待定
最後由 pace 於 週日 10月 22, 2006 12:26 am 編輯, 總共編輯了 6 次
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章pace 發表於 週六 9月 23, 2006 5:06 pm

1) Pace (一名)
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章Ah ming 發表於 週日 9月 24, 2006 11:55 am

2)Ah ming(一名) :D 估唔到搶到個第二
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

Re: 《2006秋之聚會》報名處

文章travelpooh 發表於 週日 9月 24, 2006 6:05 pm

pace 寫:聚會詳情

報名方法:
請在本文章以回覆copy and paste的方法加入閣下的會員名稱及出席人數
如:

2&3) 三杉淳 (兩名)
4) Travelpooh (一名)

在回覆後請email你的手提電話給我(pace9834@yahoo.com.hk),以方便聯絡

哈哈, 一睇仲以為有人幫我報左名添~~
原來係搵左我同三杉做示範, 不過, 依家三杉唔係兩名, 係三名了.
好啦, 言歸正傳, 等我都來自己報名啦~~
大家都快d來報名啦~~

2)Ah ming(一名) 估唔到搶到個第二
3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企 http://www.travelpooh.com
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章philiplai 發表於 週日 9月 24, 2006 9:18 pm

我又報名

4) philiplai

=D> =D> =D>
philiplai
新會員
新會員

文章fionawong 發表於 週日 9月 24, 2006 10:37 pm

2)Ah ming(一名) 估唔到搶到個第二
3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企 http://www.travelpooh.com
5) Fiona ^_^
♡ Work hard, play hard♡
♪Life is not so hard♪
頭像
fionawong
高級會員
高級會員

文章ANDY 發表於 週一 9月 25, 2006 12:25 am

2) Ah ming(一名) 估唔到搶到個第二
6) ANDY
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章史諾比 發表於 週一 9月 25, 2006 1:54 am

3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企www.travelpooh.com
6) ANDY
7) 史諾比...等我都見識下先
史諾比鐵定07年暑假再踏日本
頭像
史諾比
初級會員
初級會員

文章OTVictor 發表於 週一 9月 25, 2006 11:19 am

3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企www.travelpooh.com
6) ANDY
8 ) OTVictor
OTVictor
高級會員
高級會員

文章yee_fonghk 發表於 週一 9月 25, 2006 5:57 pm

6) ANDY
9) yee_fonghk...........﹝等我幫salmonsusi 報埋名啦!﹞
10) salmonsusi
頭像
yee_fonghk
普通會員
普通會員

文章shigou 發表於 週二 9月 26, 2006 12:19 am

6) ANDY
9) yee_fonghk...........﹝等我幫salmonsusi 報埋名啦!﹞
11) shigou (小谷 來喇~~)
我的旅遊誌 奇雲旅遊誌
(努力)寫作中:
1) 05年6月中部世博之旅
2) 05年9月九州突襲之旅
3) 06年4月關西賞櫻之旅
4) 00年2月關西溫泉之旅
5) 98年3月日本初體驗之旅
6) 09年4月東京近郊賞櫻之旅
完成:
1) 04年6月東京RELAX之旅
2) 05年12月北海道初登陸之旅
頭像
shigou
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週二 9月 26, 2006 1:21 pm

6) ANDY
12) mtfong 報住一個先!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章Steven 發表於 週二 9月 26, 2006 4:08 pm

6) ANDY
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦) :compress:
Steven@手尾長!

零八年六月之旅遊記準備中

搜尋過去資料尊重自己、尊重別人之美德。
Steven
高級會員
高級會員

文章最愛夏生 發表於 週二 9月 26, 2006 8:38 pm

6) ANDY
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦)
14) 最愛夏生
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章dada(2) 發表於 週二 9月 26, 2006 10:56 pm

1) Pace
2) Ah ming 估唔到搶到個第二
6) ANDY
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦)
14) 最愛夏生
15) 16) dada x 2(我係初哥黎架....多多指教)
dada(2)
初級會員
初級會員

文章三杉淳 發表於 週三 9月 27, 2006 11:19 pm

1) Pace
6) ANDY
14) 最愛夏生
15) 16) dada x 2(我係初哥黎架....多多指教)
17) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒) :roll:

喂喂~ 各位快啲報名啦! 舊年聚會個個都話唔夠喉, 今次再搞, 如果你地唔來, 又要等下年先至有聚會..... :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週六 9月 30, 2006 10:30 pm

經過一輪衝刺後
這兩日的報名日數停滯不前......X__X
大家快d報名喇~
一年一次架咋.......^__^
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章llps 發表於 週日 10月 01, 2006 12:01 am

1) Pace
6) ANDY
14) 最愛夏生
17) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
18)llps
日遊行蹤:四本九之旅(2003),世界盃之行(2002)
頭像
llps
初級會員
初級會員

文章snoopybaby 發表於 週日 10月 01, 2006 3:30 am

1) Pace
2) Ah ming (估唔到搶到個第二)
6) ANDY
12) mtfong (報住一個先!)
14) 最愛夏生
15-16) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
17) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
18 ) llps
19) Snoopy (我都湊下熱鬧先)
頭像
snoopybaby
新會員
新會員

文章pace 發表於 週三 10月 04, 2006 7:27 pm

又推番上黎先.......^___^
人數仍未突破二十大關.......X__X
頭像
pace
終極會員
終極會員

下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客