《2006秋之聚會》報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章Ellenyip 發表於 週日 10月 08, 2006 12:09 am

1) Pace
2) Ah ming (估唔到搶到個第二)
3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企www.travelpooh.com
4) philiplai
5) Fiona ^_^
6) ANDY
7) 史諾比...等我都見識下先
8 ) OTVictor
9) yee_fonghk...........﹝等我幫salmonsusi 報埋名啦!﹞
10) salmonsusi
11) shigou (小谷 來喇~~)
12) mtfong (報住一個先!)
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦)
14) 最愛夏生
15-16) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
17) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
18 ) llps
19) Snoopy (我都湊下熱鬧先)
20) Ellen
21) Ellen表妹
頭像
Ellenyip
普通會員
普通會員

google adsense
Google

文章pace 發表於 週日 10月 08, 2006 12:32 am

報名人數突破20人!!

dear ALL :
今次聚會的舉行地點已改為:旺角的<Aqua Bar and Cafe>

Update!! 舉行地點:花園街2號好景商場3樓302室 <Aqua Bar and Cafe>
Update!! 地點交通:旺角/油麻地地鐵站徒步3-5分鐘
Update!! 容納人數:上限為80人(下限為30人)請踴躍參加
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章monday 發表於 週一 10月 09, 2006 12:40 am

1) Pace
3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企www.travelpooh.com
6) ANDY
9) yee_fonghk...........﹝等我幫salmonsusi 報埋名啦!﹞
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦)
14) 最愛夏生
15-16) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
18 ) llps
20) Ellen
21) Ellen表妹
22) monday
頭像
monday
普通會員
普通會員

文章pace 發表於 週二 10月 10, 2006 2:02 am

距離截止報名:仲有六日!
請各會員踴躍報名~啦

另:
有無會員有任何日遊紀念品或小禮物
可供抽獎及遊戲禮品之用?
價錢平貴不拘
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章issactang 發表於 週二 10月 10, 2006 2:40 am

1) Pace
6) ANDY
14) 最愛夏生
18 ) llps
20) Ellen
21) Ellen表妹
22) monday
23)issactang
issactang
初級會員
初級會員

文章yee_fonghk 發表於 週二 10月 10, 2006 11:16 pm

pace 寫:
距離截止報名:仲有六日!
請各會員踴躍報名~啦

另:
價錢平貴不拘

如果有禮物提供,手續是怎樣呢? 要不要先e-mail你,然後當日包好帶去會場呢?
頭像
yee_fonghk
普通會員
普通會員

文章pace 發表於 週三 10月 11, 2006 12:02 am

當日帶去會場就Ok喇......^___^
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週三 10月 11, 2006 12:04 am

距離截止報名:仲有五日咋!
請各會員踴躍報名~啦
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章ANDY 發表於 週三 10月 11, 2006 1:16 am

係囉! 快d報名啦!
有得食! 有得玩! 最緊要係講日本嘛! :D
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章Ah ming 發表於 週三 10月 11, 2006 1:40 am

pace 寫:
另:
價錢平貴不拘

呢個如何?
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/ming20 ... pg&.src=ph
百份百日本出紅酒:D
由五月購入至今,在本人屋企作不適當貯存,可能已經變壞:P
先旨聲明,我完全未試過 :roll:
大家唔怕做白老鼠就來喇 :evil:
今次咁近廣華,有乜事大家過條馬路就得 ;-)

正經事:由於下星期本人不在香港,所以如有任何消息,例如交按金咁,我都無能為力,請見諒!但除非有意外,一定到場。
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

文章pace 發表於 週三 10月 11, 2006 1:49 am

哈哈,先謝Ah Ming and Yee_fongHK!
紅酒呢家野無咁易變壞的.....我諗
ANDY San......我諗你都應該會有個可?????? ^____^

如果各會員有任何日遊經歷分享
例如:相薄、VCD、短片、電腦相集等等
極之歡近當日帶同到場分享
本人會帶同電腦連接現場投射機作播放相集/VCD/DVD/短片之用
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週三 10月 11, 2006 1:50 am

最新lists :

1) Pace
6) ANDY
14) 最愛夏生
18 ) llps
20) Ellen
21) Ellen表妹
22) monday
23) issactang

請踴躍報名啦!
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章mtfong 發表於 週三 10月 11, 2006 11:11 am

aiya點解今次唔見晒 d 老朋友!>.<
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週三 10月 11, 2006 12:41 pm

mtfong 寫:aiya點解今次唔見晒 d 老朋友!>.<

我算唔算呀??
(哈哈, 毛遂自薦~~)
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章fionawong 發表於 週三 10月 11, 2006 1:25 pm

mtfong 寫:aiya點解今次唔見晒 d 老朋友!>.<

Fong Sir,
識多o的新朋友, 先至會越來越多"老朋友"嘛 ^_^
♡ Work hard, play hard♡
♪Life is not so hard♪
頭像
fionawong
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週三 10月 11, 2006 6:14 pm

fionawong 寫:

Fong Sir,
識多o的新朋友, 先至會越來越多"老朋友"嘛 ^_^

fiona,

你上次有冇來呀??
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章Ellenyip 發表於 週三 10月 11, 2006 8:31 pm

我上次都有來眾會,
咁算唔算老朋友呀! :P
頭像
Ellenyip
普通會員
普通會員

文章fionawong 發表於 週三 10月 11, 2006 11:08 pm

pooh兄,
我上次冇來, 所以今次好期待認識你們! ^_^
♡ Work hard, play hard♡
♪Life is not so hard♪
頭像
fionawong
高級會員
高級會員

文章pace 發表於 週四 10月 12, 2006 1:10 am

距離截止報名:仲有四日咋!
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章shinjiku 發表於 週四 10月 12, 2006 10:39 am

愈諗愈想去
OJ

.\_/.
shinjiku
普通會員
普通會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客