《2006秋之聚會》報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章travelpooh 發表於 週四 10月 12, 2006 11:42 am

Ellenyip 寫:我上次都有來眾會,
咁算唔算老朋友呀! :P

都算啦~~ 哈哈~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

google adsense
Google

文章travelpooh 發表於 週四 10月 12, 2006 11:47 am

shinjiku 寫:愈諗愈想去

oj, 你咁就即刻報名啦~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週四 10月 12, 2006 12:50 pm

pace 寫:哈哈,先謝Ah Ming and Yee_fongHK!
紅酒呢家野無咁易變壞的.....我諗
ANDY San......我諗你都應該會有個可?????? ^____^

如果各會員有任何日遊經歷分享
例如:相薄、VCD、短片、電腦相集等等
極之歡近當日帶同到場分享
本人會帶同電腦連接現場投射機作播放相集/VCD/DVD/短片之用

andy san果d咁pro, 梗係要帶啦~~ 我都好想睇~~

我都會帶雪祭相簿來聚會, 不過, 已經係前年的了~~ 唔知仲有冇人有興趣睇呢~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章shinjiku 發表於 週四 10月 12, 2006 5:37 pm

travelpooh 寫:
shinjiku 寫:愈諗愈想去

oj, 你咁就即刻報名啦~~

等我諗諗先~~~
OJ

.\_/.
shinjiku
普通會員
普通會員

文章rayzine 發表於 週四 10月 12, 2006 8:34 pm

1) Pace
2) Ah ming (估唔到搶到個第二)
3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企www.travelpooh.com
4) philiplai
5) Fiona ^_^
6) ANDY
7) 史諾比...等我都見識下先
8 ) OTVictor
9) yee_fonghk...........﹝等我幫salmonsusi 報埋名啦!﹞
10) salmonsusi
11) shigou (小谷 來喇~~)
12) mtfong (報住一個先!)
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦)
14) 最愛夏生
15-16) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
17) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
18 ) llps
19) Snoopy (我都湊下熱鬧先)
20) Ellen
21) Ellen表妹
22) monday
23)issactang
24) Raymond
rayzine
初級會員
初級會員

文章fionawong 發表於 週四 10月 12, 2006 11:25 pm

travelpooh 寫:我都會帶雪祭相簿來聚會, 不過, 已經係前年的了~~ 唔知仲有冇人有興趣睇呢~~

Pooh 兄, 我有興趣睇雪祭相簿, 我未去過雪祭^_^
♡ Work hard, play hard♡
♪Life is not so hard♪
頭像
fionawong
高級會員
高級會員

文章pace 發表於 週四 10月 12, 2006 11:43 pm

請注意!舉行地點將由旺角改到銅鑼灣!

《ec2japan2006秋之日遊聚會》詳情

先說一聲不好意思
因為之前的餐廳有最少人數限制
而現時的報名人數尚未達到
故為了順利如期舉行

今次聚會將會移師另一地點舉行

最新舉行地點為 :
[size=18]Magic Moment Cafe

地址 : 香港銅鑼灣駱克道468號鑽石大廈2字樓
電話 : 2836 0220
交通 : 銅鑼灣地鐵站C出口,向駱克道方向徒步一分鐘, 紐約戲院對面
餐飲 : 自助晚餐 : 5款小食/三文治 + 2款沙律 + 3款飯/意粉 + 2款甜品 + 指定飲 品(任飲)
設施 : Projector + Screen, PS2, DVD機, mahjong, 無線上網, Games

由於新場地的地方不大,故我們將可以包足全場,各會員們可盡情交流玩樂不而不怕被其他人滋擾!!

場地現場圖片

另請各已報名的會員們,為方便聯絡,請將你的聯絡電話email給我 : pace9834@yahoo.com.hk,謝!

如未報名又有興趣者,請盡快報名啦!

日期:2006年10月21日(星期六)

時間:晚上六時至十時

活動內容:日遊經驗分享、日遊相薄分享、迷你日遊講座、日遊靚相比賽、日遊問答比賽、抽獎.....等等(暫定)

活動費用:HK$150左右(只會收取扣除一切必要開支後的實數)

費用包括:場地租金、到會晚餐、飲品、會員自行製作的紀念品及相關雜費等等

付費辦法:到場時付現金

報名處:請按此~
報名日期:即日起至10月15日,因要預留活動空間,請盡速報名
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章ANDY 發表於 週五 10月 13, 2006 12:15 am

阿pooh真比面!
睇住呢d先啦! (乘機買o下廣告!) :D
http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=18

紀念品方面, 如果許可o既話, 我都會帶d去! :roll:

一年溜溜, 得好幾何有聚會! 未報名o既朋友, 快d報名喇! ;-)
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章nobori 發表於 週五 10月 13, 2006 12:34 am

我想黎~~
因為好多關於山陰既野想問...
但果日有人約左我...未知要做野做全日定半日,所以未敢報名!!!!
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章OTVictor 發表於 週五 10月 13, 2006 1:33 pm

Sorry! 因為有新工作安排, 所以未能出席. :roll:

1) Pace
3) travelpooh@網上家園-travelpooh屋企www.travelpooh.com
6) ANDY
8 ) Raymond
9) yee_fonghk...........﹝等我幫salmonsusi 報埋名啦!﹞
13) Steven (做o左dvd-rom咁耐都係時候要現身啦)
14) 最愛夏生
15-16) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
17) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
18 ) llps
19) Snoopy (我都湊下熱鬧先)
20) Ellen
21) Ellen表妹
22) monday
23)issactang

Raymond 已補上第八位.
OTVictor
高級會員
高級會員

文章三杉淳 發表於 週五 10月 13, 2006 6:25 pm

努力! 加油! 大家快快來參加啦!!!
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週五 10月 13, 2006 11:17 pm

距離截止日期仲有:兩日!

距離聚會日期仲有:七日!

大家請踴躍報名啦!

我今日上左去銅鑼灣間cafe落訂了 ^___^
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章travelpooh 發表於 週六 10月 14, 2006 2:17 pm

ANDY 寫:阿pooh真比面!
睇住呢d先啦! (乘機買o下廣告!) :D
http://www.ec2japan.com/phpBB2/weblog.php?w=18

紀念品方面, 如果許可o既話, 我都會帶d去! :roll:

一年溜溜, 得好幾何有聚會! 未報名o既朋友, 快d報名喇! ;-)

哈哈, 你d相簿咁掂, 梗係要話比大家知啦~~

各位到時如果睇過, 就知咩咁pro的相簿~~

註: pro=professional呀~~ 唔係pro-camfis~~ 亦唔係professor~~ 所以只係睇, 唔會教大家點整o架~~

p.s. 啊, andy, 咩原來你都有個blog呀~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章pace 發表於 週日 10月 15, 2006 1:48 am

今日凌晨12:00截止報名喇!!

報名就要把握最後機會喇~~
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章Dickens 發表於 週日 10月 15, 2006 1:20 pm

頭像
Dickens
普通會員
普通會員

文章Ellenyip 發表於 週日 10月 15, 2006 1:55 pm

pace~~

當天下午要在學校工作,
最快7:30pm才到,
等埋先開餐呀! [-o<
頭像
Ellenyip
普通會員
普通會員

文章最愛夏生 發表於 週日 10月 15, 2006 5:36 pm

1) Pace
6) ANDY
8 ) Raymond
14-15) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
16) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
17 ) llps
18) Snoopy (我都湊下熱鬧先)
19) Ellen
20) Ellen表妹
21) monday
22)issactang
23)+24) Dickens & Audrey (首度參與, 請多多指教!)

對唔住
下星期六屋企臨時有事
未能出席
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章cuteyboy4 發表於 週日 10月 15, 2006 6:28 pm

1) Pace
6) ANDY
8 ) Raymond
14-15) dada x 2 (我係初哥黎架....多多指教)
16) 三杉淳 (一枝公報名先, 因為老婆未必得閒)
17 ) llps
18 ) Snoopy (我都湊下熱鬧先)
19) Ellen
20) Ellen表妹
21) monday
22)issactang
23)+24) Dickens & Audrey (首度參與, 請多多指教!)
25)cuteyboy4 (新人呀多多指教,我要上班,7:00pm 到)
頭像
cuteyboy4
普通會員
普通會員

文章shinjiku 發表於 週一 10月 16, 2006 3:26 pm

請問.....
還可以報名嗎???
終於安排好當日o既活動....
OJ

.\_/.
shinjiku
普通會員
普通會員

文章pace 發表於 週一 10月 16, 2006 8:20 pm

To Shinjiku :
Sure no problem~!
sent your contact no. to me la.
pace9834@yahoo.com.hk
頭像
pace
終極會員
終極會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客