《2006秋之聚會》報到處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章travelpooh 發表於 週一 10月 23, 2006 12:47 am

昨晚沒上來呢, 哈哈, 不知我是否最後一個報到.
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

google adsense
Google

文章travelpooh 發表於 週一 10月 23, 2006 1:06 am

一如以往, 有來的有相睇, 冇來的冇相睇~~

昨晚的照片已放左係一個秘密的地方, 想要的可以pm我呢~~

哈哈, 不過, d相依然都係好有我一貫的style呢~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 10月 24, 2006 12:24 am

三文魚壽司, fiona王, ray, 大大2號, 已send左pm比你地~~
你地收唔收到pm呀?? 睇左d相未??
收唔到就再通知我啦~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章Dickens 發表於 週二 10月 24, 2006 8:50 pm

=P~ travelpooh 兄,我報到, 係咪有相睇呢?
頭像
Dickens
普通會員
普通會員

文章Ellenyip 發表於 週二 10月 24, 2006 9:12 pm

Ellen~~又遲來報到 #-o

在那裏可以看相片呀~~

頭像
Ellenyip
普通會員
普通會員

文章nobori 發表於 週二 10月 24, 2006 10:28 pm

我都想要...
pooh!!
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章cuteyboy4 發表於 週三 10月 25, 2006 4:34 pm

偉大的 pooh!我也要相相 thx
頭像
cuteyboy4
普通會員
普通會員

文章pace 發表於 週四 10月 26, 2006 8:50 pm

TODAY RECEIVED THE PHOTO CD FROM IIPS
WILL UPLOAD TO ONLINE ALBUM WITHIN THIS HOLIDAY
I WILL EMAIL THE PATH/LOGIN/PASSWORD TO ALL ATTENDEE
SO IF WHO DIDN'T GIVE ME YOUR'S EMAIL ADDRESS
PLEASE SENT TO pace9834@yahoo.com.hk
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章shigou 發表於 週五 10月 27, 2006 2:54 am

travelpooh.. 我又想睇. pm 我呀~~
我的旅遊誌 奇雲旅遊誌
(努力)寫作中:
1) 05年6月中部世博之旅
2) 05年9月九州突襲之旅
3) 06年4月關西賞櫻之旅
4) 00年2月關西溫泉之旅
5) 98年3月日本初體驗之旅
6) 09年4月東京近郊賞櫻之旅
完成:
1) 04年6月東京RELAX之旅
2) 05年12月北海道初登陸之旅
頭像
shigou
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週五 10月 27, 2006 1:24 pm

dicken, ellenyip, nobori, cuteyboy4, 小谷(shigou),
因為你地只係post左係呢度, 冇send pm, 所以呢家先睇到呢~~
剛剛send左pm比你地了, 你地收唔到的話, 就pm我啦~~

方姨(yee_fonghk),
你的pm都覆左比你了, 收不到就通知我啦~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週五 10月 27, 2006 1:27 pm

哈哈, 諗番起果日, 真係有d攪笑, 又有d不好意思呢.
原本想早d來的, 仲問左時間, 點知人算不如天算,
因為臨時有d事, 所以, 要攪到六點幾先到, 早到變左遲到添~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章pace 發表於 週日 10月 29, 2006 4:22 pm

I just sent out the link for downloading the photos by IIPs
If you did not received the link, please sent a email to me
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章Ah ming 發表於 週四 11月 02, 2006 8:19 pm

各位,記得當日小弟曾播過自拍的DV片段,內容是代代木公園........可惜的是有畫無聲
現在偶然在YOUTUBE發現,有人專拍低這些片段然後放上去.........
更偶然的是,還包括當日第一個出現的女歌手:大家有興趣可以上去睇睇
http://www.youtube.com/watch?v=wOPtD79q ... ed&search=
好,去片.......時間是舊年的聖誕節
不過可能LOAD得慢的 :P
頭像
Ah ming
高級會員
高級會員

文章shinjiku 發表於 週四 11月 09, 2006 2:18 pm

咦... 係喎
未睇相播...

pls send link to my email
oj.johnnychan@gmail.com

tks
OJ

.\_/.
shinjiku
普通會員
普通會員

上一頁

回到 會員聚會