《2007秋之聚》已定於11月17日舉行!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章pace 發表於 週二 9月 25, 2007 12:36 am

今年版聚已定於11月17日舉行
詳情及報名請看此:

viewtopic.php?f=28&t=29325
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章nobori 發表於 週三 9月 26, 2007 1:25 pm

11月17日~~~好日子...我冇咁忙! ^^
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章pace 發表於 週五 9月 28, 2007 12:48 am

暫時睇似乎17/11比較受歡迎喎~
請向會員繼續踴躍投票啦 ^__^
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章小精靈 發表於 週五 9月 28, 2007 2:11 am

I really want to join but these two days I'm not in HK, if 24 Nov, then I can join. Hehe.....
Dorothy ^0^

又名:多樂菲
下一站 ~ 大阪Osaka ~
天下之大, 卻只有你,日本.才能打動我心 ~
頭像
小精靈
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週五 9月 28, 2007 11:45 am

小精靈 寫:I really want to join but these two days I'm not in HK, if 24 Nov, then I can join. Hehe.....

呵呵, 咁會唔會set埋24-nov作為選擇之一呢??
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章小精靈 發表於 週六 9月 29, 2007 7:12 am

travelpooh 寫:
小精靈 寫:I really want to join but these two days I'm not in HK, if 24 Nov, then I can join. Hehe.....

sorry~~ 原來我攪錯左@-@... 11月24日先落機~ 想黎都未必趕得上~~ 唯有等2008年春季的聚會喇~
Dorothy ^0^

又名:多樂菲
下一站 ~ 大阪Osaka ~
天下之大, 卻只有你,日本.才能打動我心 ~
頭像
小精靈
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週一 10月 01, 2007 10:36 am

小精靈 寫:
travelpooh 寫:

sorry~~ 原來我攪錯左@-@... 11月24日先落機~ 想黎都未必趕得上~~ 唯有等2008年春季的聚會喇~

啊, 2008年春季又有聚會嗎??
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章Dickens 發表於 週二 10月 02, 2007 11:44 am

:D :D 11月10日沒有馬跑呀~~
頭像
Dickens
普通會員
普通會員

文章rayswlee 發表於 週二 10月 02, 2007 11:04 pm

good date for gathering, how about the run down schedule ??
rayswlee
初級會員
初級會員

文章pace 發表於 週二 10月 02, 2007 11:44 pm

投票日至本周五(5/10)
之後會開始正式報名
請大家踴躍支持
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章fionawong 發表於 週四 10月 04, 2007 8:02 pm

我11月10日可能o係北海道......
所以我揀11月17日 :D
♡ Work hard, play hard♡
♪Life is not so hard♪
頭像
fionawong
高級會員
高級會員

Re: [票選]《2007秋之聚》舉行日期投票

文章Wendy2004 發表於 週一 10月 08, 2007 4:58 pm

我也選了11月17日. :D
頭像
Wendy2004
超級會員
超級會員

文章pace 發表於 週日 10月 14, 2007 8:51 pm

不好意思
因不在地不能常上網
始乎以十一月十七日最受歡迎
故將會以該日作為會員聚會之暫定舉行日期
頭像
pace
終極會員
終極會員

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客