08年度會員聚會已完滿結束,多謝各位會員之出席,下年再見~

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

Re: 2008日遊易討論區年度聚會(12月6日舉行)會員報名區!

文章pace 發表於 週三 12月 03, 2008 12:28 am

已sent PM比大家
請check一check
收唔到請re post
今期流行!每日更新日遊新聞 > 我的微博
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
面書同好!日本自遊易FB專頁 > 日本自遊易專頁
頭像
pace
終極會員
終極會員

google adsense
Google

Re: 2008日遊易討論區年度聚會(12月6日舉行)會員報名區!

文章pace 發表於 週三 12月 03, 2008 12:30 am

漏左J少添~^^

1 ) PACE
2 - 3 ) OL(兩位) [我地2個都可以早到幫手準備, 要早幾多既時間就按待大會安排啦!]
4 ) SHIGOU
5 - 6 ) STONE (兩位) - 若有野要用砵砵車載入嚟,我可以幫手呢!
7 - 8 ) cuteyboy4 - 多謝大家選了小弟牛一翌日^.^
9 ) koeda [一個o靚妹] 放工後大約7點到
10 ) Umberlla (唔帶阿仔,單拖)
11 - 14 ) 三杉淳 (4 大 1 小)
15 ) travelpooh (熊仔一隻)
16 ) yee_fonghk (OK, 見pooh jump, I jumped, 可幫手買東西)
17 ) 紅米奇 (新界東街坊一名)
18 ) IIps
19 ) ANDY
20 ) Jokelib
經常更新!日遊猛料雜碎部落 > MY PACE TRAVEL
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週三 12月 03, 2008 7:49 pm

漏左講
記得過完數後keep番張入數紙
最好順便比sent個pm比我話我知你過左數啦^^
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週四 12月 04, 2008 12:37 am

買料方面
暫定下晝1:45在東港城內的中庭廣場大電視下面等啦
係咪阿pooh、ANDY、紅米奇、yee_fonghk、stone22同OL會幫手?
大件野可以用stone22架車車走
其他人同貨就要坐小巴喇
stone22可唔可以車埋我去新都城買燒烤爐?
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章jokelib 發表於 週四 12月 04, 2008 12:40 am

我遲 D 再 confirm, 平時去東港城食完 lunch 答的士返上去都係 under $25. (加價後)
頭像
jokelib
終極會員
終極會員

文章OL 發表於 週四 12月 04, 2008 12:54 am

jokelib 寫:我遲 D 再 confirm, 平時去東港城食完 lunch 答的士返上去都係 under $25. (加價後)

J少, 你大可以入左收先, 遲d先confirm係咪幫手買野, 相信大家都無問題架 :roll:
OL
高級會員
高級會員

文章Stone22 發表於 週四 12月 04, 2008 10:39 am

pace 寫:買料方面
暫定下晝1:45在東港城內的中庭廣場大電視下面等啦
係咪阿pooh、ANDY、紅米奇、yee_fonghk、stone22同OL會幫手?
大件野可以用stone22架車車走
其他人同貨就要坐小巴喇
stone22可唔可以車埋我去新都城買燒烤爐?

pace, no problem la, 當然可以車你去新都城啦! :-"
不過我想問吓我地係咪係東港城集合後就去厚德街街市買野呀!因為我唔熟將軍澳區架! #-o
Stone22
超級會員
超級會員

文章jokelib 發表於 週四 12月 04, 2008 10:58 am

Stone22 寫:pace, no problem la, 當然可以車你去新都城啦! :-"
不過我想問吓我地係咪係東港城集合後就去厚德街街市買野呀!因為我唔熟將軍澳區架! #-o

泊去東港城先啦~

即日消費滿 免費泊車時數
HK$150 1小時
HK$300 2小時
HK$450 3小時
頭像
jokelib
終極會員
終極會員

文章Stone22 發表於 週四 12月 04, 2008 11:06 am

jokelib 寫:
Stone22 寫:pace, no problem la, 當然可以車你去新都城啦! :-"

泊去東港城先啦~

即日消費滿 免費泊車時數
HK$150 1小時
HK$300 2小時
HK$450 3小時

Thanks, J少
咁我就放低架車係東港城先啦 :D
Stone22
超級會員
超級會員

文章pace 發表於 週四 12月 04, 2008 11:18 am

我諗我個行程會係:
1:45集合(車泊東港城)
30mins分頭買料
2:15離開坐stone車去新都城買爐(車泊新都城)
2:30出發往大埔仔
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章紅米奇 發表於 週四 12月 04, 2008 8:18 pm

係呀! 我可以 1:45pm到東港城, no problem :D

但東港城大電視下正舉辦雪國小鎮,正面被劃為一些臨時舖, 大電視下間了一個小型Roller場仔
圖檔

不如係大電視下的背面, 面向 FANCL的, 容易d等, 希望到時佢唔會又變位啦
圖檔

同意嗎? 其實分別唔大, 只是係正面等定背面等 ;-)
『紅米奇の日迷心竅 Blog』
2010年4月箱伊為命の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2010年2月東北尋冰覓湯の旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2009年新春血拼遂格睇 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年6月撲向九州之旅 pls visit 紅米奇の日迷心竅 Blog
2008年4月東京獵櫻行動之旅
2008年2月東京夜鷹急行之旅
2007年2月東京吃、喝、玩、樂之旅
2006年7月初嘗北夏花花之旅
2005年2月北海道+東京覓食之旅 【 ec2japan.com/phpBB2/viewtopic.php?t=14470&start=0 】
頭像
紅米奇
終極會員
終極會員

文章cuteyboy4 發表於 週五 12月 05, 2008 10:57 pm

我17:41 放工, 由港威過黎點乘車法最好呀???? HELP~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #-o
頭像
cuteyboy4
普通會員
普通會員

文章pace 發表於 週五 12月 05, 2008 11:23 pm

港威出番彌敦道
河內道街口以前屈臣氏對出有架98D去坑口(北)
喺厚德街市落車行過去地鐵站隔離坐11M小巴啦
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章pace 發表於 週六 12月 06, 2008 12:03 am

各位聽日見~
有問題隨時打比我
買料嘅就1:45東港城FANCL等啦
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章travelpooh 發表於 週六 12月 06, 2008 10:59 am

pace 寫:各位聽日見~
有問題隨時打比我
買料嘅就1:45東港城FANCL等啦

ok, 一陣見~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章pace 發表於 週六 12月 06, 2008 4:27 pm

正在整緊野食啊
買左好多,哈
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章nobori 發表於 週六 12月 06, 2008 10:34 pm

大家玩得開心D!!!!! =D>
慘...日本之旅將封印到另行通知為止!

四十七個都、府、縣...
已到:
北海道---(道央,道南,道東、道北地區)
東北---青森、秋田、山形、岩手、宮城、福島
關東---東京都、千葉、神奈川、琦玉、群馬
中部---長野、靜岡、千葉、愛知、岐阜、新潟
近畿---大阪府、京都府、奈良
中國---兵庫、鳥取、島根、廣島、山口
四國---香川、愛媛、高知、德島
九州---
(30個)

http://hk.myblog.yahoo.com/nobori-leung/index?l=f&id=5
頭像
nobori
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週六 12月 06, 2008 11:35 pm

啊, 未有人報到喎~~

熊仔第一個回家報到~~
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章pace 發表於 週六 12月 06, 2008 11:56 pm

No.2 ~
YEAH
頭像
pace
終極會員
終極會員

文章OL 發表於 週六 12月 06, 2008 11:58 pm

pace 寫:No.2 ~
YEAH

NO.3~

Pace 兄, 辛苦曬你借出場地及要作餘下的清潔工作, 另希望be be快D無事啦.
OL
高級會員
高級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客