各位老細, 又有會員聚會啦!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

各位老細, 又有會員聚會啦!

文章三杉淳 發表於 週五 4月 25, 2003 2:33 pm

各位大哥大姐:

小弟上個月攪左個會員聚會, 想唔到反應頗佳, 有見及此, 所以我老薑心思思又想攪個會員聚會, 今次個活動形式係BBQ, 詳情如下:

地點: 屯門[龍鼓灘燒烤樂園]

時間: 暫定 17/5 (星期六), 下午六時開始(遲過六點到都冇問題), 因為該燒烤場為有蓋場地, 所以落雨都可以照燒, 若天氣太惡劣, 則延期一周至 24/5

費用: 大人每位$60 (包爐和食物任食, 食物種類繁多, 每人有水一枝, 再加自選兩罐飲品) 六歲以下小童 $35, 每八個人一個爐, 因冇時間限制, 食到幾點都得, 所以遲到都冇問題(但唔好唔到), 入場時自行買飛即可.

交通: 由屯門市中心, 可以在巴士總站旁邊的車站, 乘搭[A52]輕便接駁巴士, 去到尾二那個站下車, [龍鼓灘燒烤樂園]就在路旁, 在車上右手邊已可見到其招牌.

仲有: 那裏有個露天茶座, 可以租麻雀打, $20一個鐘, $80 全日, 燒烤場亦鄰近沙灘, 可以玩水上活動, 而燒烤場旁邊有停車場, 可以免費泊車.

報名方法: 今次公開報名, 人數不限, 只要係[日本自遊易討論區]會員就得, 靚女優先, 而樣衰單身男士可能會被排斥, 歡迎帶伴侶或家人參加, 報名時請講明有幾多人會到! :D

截止報名時間: 12/5 (費時你地玩玩下) 另外如果報名後又放我飛機而冇合理解釋, 下次將唔會再預佢一份!!! :-v
最後由 三杉淳 於 週五 4月 25, 2003 4:45 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

google adsense
Google

Re: 各位老細, 又有會員聚會啦!

文章????1 發表於 週五 4月 25, 2003 2:57 pm

交通: 由屯門市中心, 可以在巴士總站旁邊的車站, 乘搭[A52]輕便接駁巴士, 去到尾二那個站下車, [龍鼓灘燒烤樂園]就在路旁, 在車上右手邊已可見到其招牌.

有無免費車位供應??
豬八戒去取西經 - 專 登搜尋
兜兜下到左東京 - 每 家 每戶
一時唸唔到行程 - 問題 係 邊
名師係度我淡定 - 不是老 豬
^
豬兜係一名超級馬迷...........
頭像
????1
新會員
新會員

文章WONG KING WAI 發表於 週五 4月 25, 2003 3:04 pm

有免費車位供應, Yes :-(
QQQQQQQQQ
百厭死仔王勁威
WONG KING WAI
初級會員
初級會員

文章勞大少 發表於 週五 4月 25, 2003 3:09 pm

大佬,

e次去"燒膠"ar?好玩wo.:lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章JJ 發表於 週五 4月 25, 2003 3:18 pm

大少,唔係燒膠,係燒炭呀! 8-)
頭像
JJ
初級會員
初級會員

文章勞大少 發表於 週五 4月 25, 2003 3:20 pm

jj,

係咪即係集體燒炭ar? :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章三杉淳 發表於 週五 4月 25, 2003 3:23 pm

喂~ 你地係咪報名架? 唔好攪攪陣冇幫襯喎! :-v
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章KK 發表於 週五 4月 25, 2003 3:31 pm

大少、JJ,淳兄命令放狗啦! :lol: :lol: :lol:
頭像
KK
普通會員
普通會員

文章勞大少 發表於 週五 4月 25, 2003 3:32 pm

大佬,

攪下笑姐,唔駛趕我地走ar. :(
報名就唔係問題,不過要睇下有冇靚女去先. :-v :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章candyman 發表於 週五 4月 25, 2003 3:43 pm

你o地講咁多o野都唔正經o架!!!

如果我6時先放工,去到屯門要幾點呀??(我係鑽石山放工)
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章JJ 發表於 週五 4月 25, 2003 3:45 pm

大少,我都係咁話,有冇靚女先.... :-v

阿Mr. Nice Guy, 你快d用你既美色加咀頭叫多d靚女黎參加喇! :lol: :lol:
頭像
JJ
初級會員
初級會員

文章Emily 發表於 週五 4月 25, 2003 3:47 pm

勞大少 寫:
報名就唔係問題,不過要睇下有冇靚女去先. :-v :lol:

大少,JJ....welcome 你地都泥唔切啦!!!!! irasaimase(粗粗地睇住先...冇日文).... :F: :F:

靚女??
叫老薑燒多幾件豬扒你地o也o羅 :-v :-v :lol: :lol: :lol:

CANDY, 妳要預成8點喎,因為要轉車 8-)
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章candyman 發表於 週五 4月 25, 2003 3:55 pm

所以都要諗諗,去到坐低兩個鐘又走,好冇癮!
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章勞大少 發表於 週五 4月 25, 2003 3:56 pm

emily,

您叫到d靚女去我即時請假. :lol:
叫大佬整d豬扒小弟嘆,吃不消wo.都係留返俾佢慢慢嘆la.:lol:

candyman,

真係唔好意思la,小弟們講野係冇黎正經ga la. :D

jj,

所言甚是,阿大佬您加把勁la. 8-)
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章Steven 發表於 週五 4月 25, 2003 4:00 pm

JJ同大少:你地兩個係參加就唔好搞串人地個場啦。 :lol:

淳兄:我會join呢次BBQ。
Steven@手尾長!

零八年六月之旅遊記準備中

搜尋過去資料尊重自己、尊重別人之美德。
Steven
高級會員
高級會員

文章Emily 發表於 週五 4月 25, 2003 4:05 pm

勞大少 寫:您叫到d靚女去我即時請假. :lol:
叫大佬整d豬扒小弟嘆,吃不消wo.都係留返俾佢慢慢嘆la.:lol:

我上次晌去果陣現場真係有好多妙齡美女(小女)o架..... :-v
喂... E家去BBQ咋....... :x :x ....DINNER FOR 6 咩 :lol: :lol:
最後由 Emily 於 週五 4月 25, 2003 4:07 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章勞大少 發表於 週五 4月 25, 2003 4:06 pm

steven,

小弟邊敢搞串party ar. :lol:
如果去既話,就要請定假ga la.
所以要知道邊日係落實日期先決定姐. :D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章三杉淳 發表於 週五 4月 25, 2003 4:10 pm

真係有冇攪錯?! 十幾個post 都係混吉多!

JJ, 勞大少:

你地要我搵靚女來, 就唔好扮晒兩件死飛仔係度同我趕客啦! :x

都係Steven 兄 似樣d, 正正經經咁報名, 大師即係大師! :D

Candyman:

sorry! 雖然我都知道屯門較遠, 不過要BBQ, 都好難唔去偏遠一些的地方, 至於揀星期六, 都係希望大家唔使驚玩得太夜, 反正冇時間限制, 燒得夜d 都ok, 至於交通, 等其他人報名後, 再看看有沒有人會駕車來, 或許可以找到人送你一程都未定...... :)
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章candyman 發表於 週五 4月 25, 2003 4:11 pm

勞大少,你有得請假就好啦!!我星期六唔可以請假o架!!所以要做到6點!!!唉!!! :(
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章JJ 發表於 週五 4月 25, 2003 4:11 pm

Emily, BBQ 都可以一個爐 for 6 架喎... :lol: :lol: :lol:

預我一份喇,不過要遲少少至到... :))):
頭像
JJ
初級會員
初級會員

下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客