各位老細, 又有會員聚會啦!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章三杉淳 發表於 週二 4月 29, 2003 4:09 pm

一號:

乜野熟口熟面? 第一次攪BBQ 之嘛! 之前都未攪過, 係咪攪錯左? 唔明! :-?

旅遊巴? 我地又好似冇咁多人喎! 而且好多人都會遲點到, 應該唔可能book 定架車一齊入........ :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章Emily 發表於 週二 4月 29, 2003 4:16 pm

三杉淳 寫:一號:

乜野熟口熟面? 第一次攪BBQ 之嘛! 之前都未攪過, 係咪攪錯左? 唔明! :-?

旅遊巴? 我地又好似冇咁多人喎! 而且好多人都會遲點到, 應該唔可能book 定架車一齊入........ :D

阿嬸搭訕~~
我個人估佢話"info. b_ _ 又名 _ _ 營"(學阿拉ˍ又泥填充題 :-v )最近既活動...

:oops:
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章KK 發表於 週二 4月 29, 2003 4:50 pm

Emily 寫:阿嬸搭訕~~
我個人估佢話"info. b_ _ 又名 _ _ 營"(學阿拉ˍ又泥填充題 :-v )最近既活動...

我知~~~我知~~~阿DICKEN哥攪既活動... :D
頭像
KK
普通會員
普通會員

文章Emily 發表於 週二 4月 29, 2003 4:56 pm

KK 寫:我知~~~我知~~~阿DICKEN哥攪既活動... :D

都話KK係"有$" + "有個富豪男友" 既叻女!!!! :-v :-v :lol:
攪活動既野冇話熟口熟面....咁大家"行街","食飯","訓覺"都係做埋同一動作架喇 :xmas:

圖檔

頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章谷巴 發表於 週二 4月 29, 2003 10:32 pm

JJ 寫:喂阿谷巴,我一早就報左名架喎,唔信你睇下:

預我一份喇,不過要遲少少至到...

JJ 好似你重未到報名處報名o咼 :-v :-v , 咁係唔算數o既 :-v :-v

勞大少 寫:谷巴,

您唔係想話小弟係暴民ar?
三杉淳大人,我又要申冤ar~~~冤枉ar~~~.

大少....雖則你已經報o左名...但好似得 3/4 個人o咼 :lol: :lol: 咁你會留低邊忽係唔去架..... :lol: :lol:
頭像
谷巴
初級會員
初級會員

文章emilypy 發表於 週三 4月 30, 2003 12:27 pm

二號, 我都明白個個都係行街, 睇戲, 食飯....
只不過, 覺得真係咁Q o者. o個邊infobox 18號先攪完, 呢邊咁快又有得玩, 仲要都係同一地方.....不過, 我18號都無join o個邊.... :D :D

所以, 我都係無去過囉.......well, do u welcome me sin?? :shock:

不過, 就算我去過, 都會再去囉.....因為我都未見過晒你o地!!!!! :-v :D
頭像
emilypy
初級會員
初級會員

文章三杉淳 發表於 週三 4月 30, 2003 12:49 pm

一號:

唔緊要啦! 其實去BBQ 係大家在chatroom 中一齊建議的, 至於揀去[龍鼓灘燒烤樂園], 純粹係因為我上次和朋友去過, 覺得幾好, 所以咪又搵番呢一間.

歡唔歡迎你? 梗係歡迎啦! 總之係呢度的會員都歡迎, 只要唔好又放我飛機就得, 但麻煩你過去[報名處]那個topic 度正式報名先! :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章Emily 發表於 週三 4月 30, 2003 12:49 pm

emilypy 寫:.......well, do u welcome me sin?? :shock:

不過, 就算我去過, 都會再去囉.....因為我都未見過晒你o地!!!!! :-v :D

EMILYPY... :F:
呢個活動係歡迎任何網友,網友既朋友,HONEY... ETC....總之絕對WELCOME妳啦... :F: ....難得有熱心網友發起,仲有埋詳細搭車指示....(大家比D掌聲三杉淳,CALVIN..... :F: :F: ),真係好難得架!!! 妳要多多支持呀,最好帶埋D朋友(靚女優先) :-v 一齊玩丫!!!!

講左咁多....快D TAKE ACTION 報名喇 :love: :love:
圖檔

頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章candyman 發表於 週四 5月 01, 2003 2:12 pm

KK 寫:

我想問infobox係乜o黎o架!! (請恕我冒昧)
Candy環遊世界之旅
http://candymkl.tripod.com/
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章Chris 發表於 週四 5月 01, 2003 2:38 pm

candyman 寫:
KK 寫:

我想問infobox係乜o黎o架!! (請恕我冒昧)

Candy,

唔.. 如果我無估錯既話, 佢地應該係講果個機構勒 :D
http://www.infobox.com.hk/phpBB2/

OK??
Chris
初級會員
初級會員

文章candyman 發表於 週四 5月 01, 2003 6:42 pm

唔該晒阿Chris,我而家開始研究o下先!
Candy環遊世界之旅
http://candymkl.tripod.com/
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章訪客 發表於 週四 5月 01, 2003 10:10 pm

candyman 寫:唔該晒阿Chris,我而家開始研究o下先!

唔駛咁客氣啦 , 都係舉手之勞0者 :D :D :D
訪客

文章Chris 發表於 週四 5月 01, 2003 10:15 pm

Anonymous 寫:
candyman 寫:唔該晒阿Chris,我而家開始研究o下先!

唔駛咁客氣啦 , 都係舉手之勞0者 :D :D :D

哎呀 :shock: !! 嘻嘻 ... 唔記得log in 添 :D :D :D !!
Chris
初級會員
初級會員

文章三杉淳 發表於 週六 5月 03, 2003 10:55 am

各位老細:

仲有冇人未報名呀? 麻煩send 個pm 俾我啦!

另外為左方便唔熟路的人, 所以想約定大家在一個地點集合, 然後一齊入去[屯門]: 17/5 下午4:30 於[荃灣站]南豐中心那個出口等, 有邊位想約埋一齊入去, 麻煩在此講聲! :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章勞大少 發表於 週日 5月 04, 2003 12:14 am

不如小弟做荃灣站站長,係荃灣同大家一齊集合,
等齊人就踩去屯門匯合三杉淳la. :lol: :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章rt 發表於 週日 5月 04, 2003 1:02 pm

阿淳

咁會唔會晌屯門市中心有整個集合呀?
頭像
rt
終極會員
終極會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客