各位老細, 又有會員聚會啦!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章Calvin Ng 發表於 週六 4月 26, 2003 3:26 pm

vampire 寫:
candyman 寫:你o地講咁多o野都唔正經o架!!!
如果我6時先放工,去到屯門要幾點呀??(我係鑽石山放工)

Me too.me too !我要七點先走得呀 :x 你哋預計幾點鐘散場架,我要好~好~妟先可以入到嚟wor. :( :( (仲有我唔識路架噃~ 8-) 點去架 :-v 唔該係陸路交通回答啦 :D )
(仲乜鬼去到母雷公咁遠架 :lol: :lol: :lol: )

千年Vampire, candyman:

由市區入屯門[龍鼓灘]方法:---修改過

1.觀塘,彩虹,鑽石山,黃大仙方向:
可使用九巴259D, 向”美樂花園”下車, 再轉的士(唔洗跳表). 時間大約90分鐘內

2.銅纙灣,灣仔,中環,上環方向:
可使用城巴962, 向”美樂花園”下車, 再轉的士(唔洗跳表). 時間大約120分鐘內

3.旺角火車站,深水涉,長沙灣,美孚方向:
可使用九巴59X, 向”新屯門中心”下車, 再轉的士(唔洗跳表). 時間大約 75分鐘內.

4.荃灣地鐵站方向:
可使用九巴59M, 向”新屯門中心”下車, 再轉的士(唔洗跳表). 時間大約40分鐘內.

5.上水火車站方向:
可使用綠色小巴44, 向”美樂花園”下車, 再轉的士(唔洗跳表). 時間大約40分鐘內.

6.除以上車輛外, 只要你見到入屯門ge車,你都可以唔理三七二十一先上車. 向屯門市中心下車, 再轉A52輕便接駁巴士直達. 或的士(大約30幾蚊,睇下係面上車).[/url]
最後由 Calvin Ng 於 週六 4月 26, 2003 4:14 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章candyman 發表於 週六 4月 26, 2003 3:34 pm

唔該晒,calvin!!!!!!
Candy環遊世界之旅
http://candymkl.tripod.com/
頭像
candyman
普通會員
普通會員

文章Calvin Ng 發表於 週六 4月 26, 2003 3:36 pm

KK 寫:谷媽媽,不如叫calvin帶佢個囡囡去,咁佢地可以一起玩。 :-) :-)

谷媽,KK, 如果我去得, 我一定帶老婆同囡囡去, 到時我交個女俾妳地睇, 我就舒舒服服去玩. :D :D

淳兄, 我每個星期六晚都要夾band, 我要今晚返去睇睇有冇concert, 先回復你. :D :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章拉登 發表於 週六 4月 26, 2003 4:31 pm

vampire 寫:七點~加班呢 :(

加班 :shock: :shock: 你又話你 office 好得閒既? 加咩班?? :???: :???: , 仲有....咁快知 2 個禮拜後要加班 :-? :-? 唔係化? 8-)

老薑 寫:我咪教左你地點入去[龍鼓灘]? 你只要搵下搭乜車可以去到[屯門市中心](有間 吉之島)就得, 你邊度放工呀? 我地都應會起碼玩到晚上十點......

通頂啦下話........ :-v :-v , 山長水遠入到黎玩到十點..... 之後上去阿 gun 屋企探佢老人家... :lol: :lol: :-v

Calvin 寫:由市區入屯門[龍鼓灘]方法:---修改過

1.....
2.....
3.....
4.....
5.....
6.....

7. Call 王先生, 有 4 個吉位 :lol: :lol:
8. 約埋 3-5 個人 call "雞記" 客貨車, 之後叫老薑比錢... :lol: :lol:
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章gundampo 發表於 週六 4月 26, 2003 8:31 pm

通頂啦下話........ :-v :-v , 山長水遠入到黎玩到十點..... 之後上去阿 gun 屋企探佢老人家... :lol: :lol: :-v

你要服事咁多靚女 :-v , 你都唔方得閒啦 :lol:
咁夜跟手可送人地返居企 :-v :-v :-v

咪住先~~受唔受我玩呀 :-v
頭像
gundampo
普通會員
普通會員

文章拉登 發表於 週六 4月 26, 2003 9:22 pm

gundampo 寫:咪住先~~受唔受我玩呀 :-v

受..受...... :-v :-v :-v , 不過你o向你個罩要寫明你曾經因 SARS 而被隔離 1 個月先, 兼睇下你樓下看更比唔比你出門先啦呀下!!!.... :-v :-v :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

講笑o者!.... :lol: :lol: :lol:
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章風之谷 發表於 週六 4月 26, 2003 9:32 pm

Calvin Ng 寫:谷媽,KK, 如果我去得, 我一定帶老婆同囡囡去, 到時我交個女俾妳地睇, 我就舒舒服服去玩. :D :D
喂~喂!....你所提供既巴士線都好似好齊, 但點解唯獨無由大埔去龍鼓灘既路線.....係咪大細超先.......
:-v :-v :-v 你咁大細超~~唔好諗住我同你睇女呀........ :-v :-v :-v

淳兄, 我每個星期六晚都要夾band, 我要今晚返去睇睇有冇concert, 先回復你. :D :D係咪夾band呀, 即話~~~~搵藉口~~~去~~~ :D :D :D
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章gundampo 發表於 週六 4月 26, 2003 9:57 pm

谷ma
你可到上水個小巴站轉44minibus ma :D
放心好昜搵
:-(
頭像
gundampo
普通會員
普通會員

文章unchu 發表於 週六 4月 26, 2003 11:12 pm

拉登 寫:約埋 3-5 個人 call "雞記" 客貨車, 之後叫老薑比錢... :lol: :lol:

呢個都不失為一個好辦法, 我地幾個住香港既可以share一部車, 好過搭120分鐘巴士wor :-)
頭像
unchu
普通會員
普通會員

文章vampire 發表於 週六 4月 26, 2003 11:23 pm

拉登 寫:
vampire 寫:七點~加班呢 :(

加班 :shock: :shock: 你又話你 office 好得閒既? 加咩班?? :???: :???: , 仲有....咁快知 2 個禮拜後要加班 :-? :-? 唔係化? 8-)

咮~你細聲d啦 :-v ~我"好得閒"的定義係"唔駛日日做到夜晚11點12點呀".知到兩星期後要加班好出奇咩 :-? ,手頭有野仲未做完嘛 :x
鬼整你呀 :-( ,咁大聲話我office好得閒,係咪想我比人炒呀 :-v :-v :-v
頭像
vampire
普通會員
普通會員

文章風之谷 發表於 週六 4月 26, 2003 11:34 pm

gundampo 寫:谷ma
你可到上水個小巴站轉44minibus ma :D
放心好昜搵
:-(

龍鼓灘我都去過, 我都知搭乜車去......我淨係話緊calvin....佢大細超之嘛....... :-v :-v :-v
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章拉登 發表於 週六 4月 26, 2003 11:36 pm

vampire 寫:咮~你細聲d啦 :-v ~我"好得閒"的定義係"唔駛日日做到夜晚11點12點呀".知到兩星期後要加班好出奇咩 :-? ,手頭有野仲未做完嘛 :x
鬼整你呀 :-( ,咁大聲話我office好得閒,係咪想我比人炒呀 :-v :-v :-v

下....唔係化~ :shock: ...

炒你?? :-? 鬼知你係乜水咩??? :lol: :lol: 你老細都係呢度 member??? :lol: :lol: :lol: :-v :-v
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章vampire 發表於 週六 4月 26, 2003 11:48 pm

拉登 寫:
vampire 寫:咮~你細聲d啦 :-v ~我"好得閒"的定義係"唔駛日日做到夜晚11點12點呀".知到兩星期後要加班好出奇咩 :-? ,手頭有野仲未做完嘛 :x

下....唔係化~ :shock: ...
炒你?? :-? 鬼知你係乜水咩??? :lol: :lol: 你老細都係呢度 member??? :lol: :lol: :lol: :-v :-v

In case 係龍古灘見到老細,第一時間扮路過 :lol: :lol: :lol: 唔駛搵我啦 :D ,
叫呀老薑個晚隻電話備多舊電啦.個日一定好多人會搵佢 8-)
頭像
vampire
普通會員
普通會員

文章vampire 發表於 週六 4月 26, 2003 11:58 pm

三杉淳 寫:各位老細:

因為通告[17/5 屯門[龍鼓灘燒烤樂園] BBQ 會員聚會]之TOPIC, 被一班暴民大事破壞, ...... 因此凡參加是次聚會之會員, 請以[私人訊息]通知小弟以下資料, 以便我在聚會當天可以介紹每個人給大家認識:

真實姓名: 英文名 和 姓氏 :D
職業: 例如會計師, 警察, 醫生之類
...WARNING: 如果再有人來到呢到攪攪陣冇幫襯, 我老薑一定會做野......... :-v :-v :-v

老薑
我的真實姓名就係:英文名 和 姓氏
係咪除
頭像
vampire
普通會員
普通會員

文章拉登 發表於 週日 4月 27, 2003 12:07 am

[quote="vampire"]老薑
我的真實姓名就係:英文名 和 姓氏
係咪除
最後由 拉登 於 週日 4月 27, 2003 12:44 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章勞大少 發表於 週日 4月 27, 2003 12:23 am

三杉淳,

又唔駛感激小弟既,到時唔收我錢咪得囉. :-v :-v

邊到有暴民 :x ,真係大膽,係度阿三杉淳果地頭搞搞震. :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章拉登 發表於 週日 4月 27, 2003 12:29 am

勞大少 寫:邊到有暴民 :x ,真係大膽,係度阿三杉淳果地頭搞搞震. :lol:

稟告大少...

暴民主要有......風 xx 連同同黨 x 巴, gundanxx....vampxxe, .... :-v :-v :-v
最後由 拉登 於 週日 4月 27, 2003 12:37 am 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章勞大少 發表於 週日 4月 27, 2003 12:37 am

拉登,

做得好! 8)
係時候做野la,我地要殺一儆百,以免暴民再生事端. :-v :lol:

三杉淳,

e樣野正經ar,果度燒野食係用叉拮黎燒ar?定係就咁放係果爐燒ar? :D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章拉登 發表於 週日 4月 27, 2003 12:41 am

勞大少 寫:拉登,

做得好! 8)
係時候做野la,我地要殺一儆百,以免暴民再生事端. :-v :lol:

稟告大少,

應當如何處置此等賊黨~~ :-v :-v :-v
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章citibatter 發表於 週日 4月 27, 2003 12:43 am

拉登 寫:vampire, 無計啦! 因為得 wini 1 個人係 CPA, 咪得 1 個人報名囉!! :-v :-v ...我地之中又冇人做警察, 阿 Dr. Chan 又未報名, 阿 gun 就帶菌唔計 ...... 我地呢 d 蛋散, 點敢咁快偷步丫 :oops: :oops: ...... :lol: :lol: :lol: :lol:
老薑, o向碼頭做咕喱去唔去得架? :shock: :shock: :shock:

Laden,

Don't expose our identities bor...or I will use "Chemical wepaon" to bomb your family... :-v :-v :-v

勞大少,

Nice haircut... almost couldn't recognize you with short hair... 8-)
citibatter
普通會員
普通會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客