各位老細, 又有會員聚會啦!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章Calvin Ng 發表於 週日 4月 27, 2003 1:07 am

風之谷 寫:喂~喂!....你所提供既巴士線都好似好齊, 但點解唯獨無由大埔去龍鼓灘既路線.....係咪大細超先....... :-v :-v :-v 你咁大細超~~唔好諗住我同你睇女呀........ :-v :-v :-v

谷媽, 妳又話去過, :x 大埔面有直接車去屯門ga. 洗唔洗我同九巴apply條路線俾妳先去. 我開始明白淳兄依家ge心情.

如果唔去上水火車站搭小巴, 比多條線妳選擇:

沙田火車站, 城門隧道轉車站方向:
可使用九巴263, 向”豐景園”下車, 再轉的士(大約30蚊). 時間大約50分鐘內. 或向"屯門市中心"下車, 轉A52輕便接駁巴士直達.時間大約70分鐘內.
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章gundampo 發表於 週日 4月 27, 2003 1:55 am

風之谷 寫:
gundampo 寫:谷ma
你可到上水個小巴站轉44minibus ma :D
放心好昜搵
:-(

龍鼓灘我都去過, 我都知搭乜車去......我淨係話緊calvin....佢大細超之嘛....... :-v :-v :-v

sorry 8-) 在下粗人一個 :D 不明女士們心意 :???:

原來妳炸 :lol:
頭像
gundampo
普通會員
普通會員

文章風之谷 發表於 週日 4月 27, 2003 11:13 am

拉登 寫:
勞大少 寫:邊到有暴民 :x ,真係大膽,係度阿三杉淳果地頭搞搞震. :lol:

稟告大少...

暴民主要有......風 xx 連同同黨 x 巴, gundanxx....vampxxe, .... :-v :-v :-v

請問.....兩位言下之意是否意指本人.... :-v :-v 本人在此謹協助維持秩序, 何來暴民之有?? :-? 現特請三杉大人明察秋毫, 還本人清白之身.....就此謝過..... :D :D :D 申冤呀...三杉大人....本人現上告上方兩名亂臣犯上作亂, 擾亂公安, 理應依法處置, 更應以豬頭鍘侍候......謹請大人明察.... :( :( :(

Calvin Ng 寫:谷媽, 妳又話去過, :x 大埔面有直接車去屯門ga. 洗唔洗我同九巴apply條路線俾妳先去.............

依個都不失為一個好辦法, 咁...多謝你幫忙....你立即去申請, 申請到我就一定去..... :D :D 兼同你睇女又點話...... :D

gundampo 寫:原來妳炸嬌 :lol:
:lol: :lol: :D
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章谷巴 發表於 週日 4月 27, 2003 11:44 am

拉登 寫:稟告大少...

暴民主要有......風 xx 連同同黨 x 巴, gundanxx....vampxxe, .... :-v :-v :-v

風之谷 寫:申冤呀...三杉大人....本人現上告上方兩名亂臣犯上作亂, 擾亂公安, 理應依法處置, 更應以豬頭鍘侍候......謹請大人明察....

三杉大人
大人一定要幫大家伸張正義, 如果查實証據確鑿, 豬頭鍘侍候 太便宜佢o地, :-v :-v :-v :-v 用刑.......應該先全身滴臘.........繼而推出五門........都係唔好, 就五馬分 X 啦...(因為要家長指引, 所以唔可以寫得太清楚, 大人明察...)
頭像
谷巴
初級會員
初級會員

文章拉登 發表於 週日 4月 27, 2003 12:41 pm

citibatter 寫:Laden,

Don't expose our identities bor...or I will use "Chemical wepaon" to bomb your family... :-v :-v :-v

citibatter,

我都冇話邊個係 Dr. Chan, :-? :-? :-? 邊個又係 citibatter..... :???: :???: :???: ......依家你自己就自爆, 唔關我事架下!....... 8-) 8-) 8-)
頭像
拉登
普通會員
普通會員

文章vampire 發表於 週日 4月 27, 2003 1:12 pm

拉登 寫:稟告大少...
暴民主要有......風 xx 連同同黨 x 巴, gundanxx....vampxxe, ....

暴民一定唔係我,個名同我唔同加上我的職業係秘密警察 :-v ,要捉暴民拉登 :-( ,今次龍古灘的主題係"捕"民行動 8-) ,完全符合nice guy的報名要求 :lol:

根據可靠消息透露 :o ,其他有關暴民將會掩飾為咕喱,會計師,醫生及警察,要求各單位加強注意,如發現有可疑者,隨時向nice guy報告 :-v :-v :lol: :lol:
頭像
vampire
普通會員
普通會員

文章daikanyama 發表於 週日 4月 27, 2003 1:56 pm

I really want to join you to have fun gah!

But I am not familiar with Tuen Mun, so maybe next time if you have gathering in downtown, I'll surely join you , my friends!
I will always love you, Japan!
daikanyama
普通會員
普通會員

文章三杉淳 發表於 週日 4月 27, 2003 4:56 pm

charles:

其實以小弟來了這裏一段日子所見, Sandy 網主好似一向都冇乜攪過funchion 俾各網友參加, 而至於大雄兄, 佢當然係本討論區的會員聚會首席發起人, 不過大雄兄有時可能比較事務繁忙, 未必可以經常發起會員聚會, 小弟見有很多網友來此多時, 都未能有機會一聚, 故此才大膽偶然攪些聚會, 希望讓一眾網友有個機會碰碰頭, 聯絡一下感情而已! :D

daikanyama:

你真的覺得[屯門]很遙遠很陌生嗎? 其實香港雖然細少, 但真的有很多地方是值得一去, 值得一遊的, 大家既然都喜歡去到[日本]玩, 那裏對我們來說, 不是應該更加陌生, 更加遙遠嗎? 既然日本也能來去自如, 為甚麼不能嘗試到[屯門]看看呢? 會員聚會, 不竟不是常常有機會攪得成, 現在有機會, 為何又不來試試參與一下? 或許你真的會覺得很好玩! :lol:

Calvin 兄:

你帶隊band 來[燒烤場]攪concert 啦!

谷媽, 谷爸及各位人等:

你地d 私人恩怨, 正所謂[江湖事江湖了], 唔該自己拆掂佢, 唔好煩我, 如果真係要我理, 我唯有全部一律............ :-v
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章Priscilla 發表於 週日 4月 27, 2003 11:10 pm

三杉淳 寫:其實以小弟來了這裏一段日子所見, Sandy 網主好似一向都冇乜攪過funchion 俾各網友參加, 而至於大雄兄, 佢當然係本討論區的會員聚會首席發起人, 不過大雄兄有時可能比較事務繁忙, 未必可以經常發起會員聚會, 小弟見有很多網友來此多時, 都未能有機會一聚, 故此才大膽偶然攪些聚會, 希望讓一眾網友有個機會碰碰頭, 聯絡一下感情而已! :D

Thanks 三杉淳. :F: ... 雖然,...

三杉淳 寫:你真的覺得[屯門]很遙遠很陌生嗎? 其實香港雖然細少, 但真的有很多地方是值得一去, 值得一遊的, 大家既然都喜歡去到[日本]玩, 那裏對我們來說, 不是應該更加陌生, 更加遙遠嗎? 既然日本也能來去自如, 為甚麼不能嘗試到[屯門]看看呢? 會員聚會, 不竟不是常常有機會攪得成, 現在有機會, 為何又不來試試參與一下? 或許你真的會覺得很好玩! :lol:

... 個晚又冇我份啦!! :-v :( :D
頭像
Priscilla
普通會員
普通會員

文章勞大少 發表於 週日 4月 27, 2003 11:46 pm

citibatter,

多謝您既讚賞!得閒多d同埋阿嫂上黎圖書館參觀下wo. :D

三杉淳,

既然您話"江湖事江湖了",拉登話到時係燒烤場上一次算清楚wo. :-v :-v
拉登,到時唔好波及黎燒野食既小弟同一眾靚女ar. :lol: :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章Calvin Ng 發表於 週一 4月 28, 2003 1:18 am

風之谷 寫:請問.....兩位言下之意是否意指本人.... :-v :-v 本人在此謹協助維持秩序, 何來暴民之有?? :-? 現特請三杉大人明察秋毫, 還本人清白之身.....就此謝過..... :D :D :D 申冤呀...三杉大人....本人現上告上方兩名亂臣犯上作亂, 擾亂公安, 理應依法處置, 更應以豬頭鍘侍候......謹請大人明察.... :( :( :(

谷巴 寫:三杉大人
大人一定要幫大家伸張正義, 如果查實証據確鑿, 豬頭鍘侍候 太便宜佢o地, 用刑.......應該先全身滴臘.........繼而推出五門........都係唔好, 就五馬分 X 啦...(因為要家長指引, 所以唔可以寫得太清楚, 大人明察...)

果然係兩夫婦, 申冤都一齊. :-v :-v
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章JJ 發表於 週一 4月 28, 2003 8:33 am

先旨聲明,在下並非暴民 :lol: :lol: :lol:

你地d 私人恩怨, 正所謂[江湖事江湖了], 唔該自己拆掂佢, 唔好煩我, 如果真係要我理, 我唯有全部一律............

三杉大人,我建議你當晚要佢地每人食一舊燒到變炭既豬扒,以警效尤.... :-v :-v :-v
頭像
JJ
初級會員
初級會員

文章三杉淳 發表於 週一 4月 28, 2003 12:08 pm

通緝以下人士: unchu, 勞大少, vampire, 拉登, KK, Calvin Ng..........

上述人等講左鬼咁多野, 但仍未表態到底去唔去BBQ, 唔該快快俾個答覆我!!! :x

勞大少:

BBQ 就梗係用叉拮住D 野來燒啦! 放係個爐上面燒? D 炭就係....... :-v

拉登:

Kodoma 我已經問緊, 不過未回覆! 你自己為表誠意, 都應該親自去問下人啦!!! :D

Priscilla:

真可惜你又來唔到, 不過記得今次唔好又問我地要相片啦! 因為都係果句: 有份來就有份睇! :lol:
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章Calvin Ng 發表於 週一 4月 28, 2003 12:58 pm

三杉淳 寫:通緝以下人士: unchu, 勞大少, vampire, 拉登, KK, Calvin Ng..........
上述人等講左鬼咁多野, 但仍未表態到底去唔去BBQ, 唔該快快俾個答覆我!!! :x

淳兄, 我講得多野都係想叫多d人去, 重出o左個全港九新界搭車路線表. 都叫做有貢獻, 你居然通緝我, 重話我講咁多野tim. :evil: :gun:

我正在掙扎緊去夾band定出席大家ge聚會. :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章谷巴 發表於 週一 4月 28, 2003 10:19 pm

JJ 寫:先旨聲明,在下並非暴民 :lol: :lol: :lol:
三杉大人,我建議你當晚要佢地每人食一舊燒到變炭既豬扒,以警效尤.... :-v :-v :-v

大人
一定要小心.......小心一 d 暴民混入左係一 d平民入面, 為以警效尤o既話, 咁我o地食豬扒, 佢就食晒全埸燒到紅o既炭啦 :-v :-v :-v :-v 大人.....JJ 重未報名, 要通緝埋佢呀.... :-v :-v :-v

JJ 寫:大少,唔係燒膠,係燒炭呀!

大人....有人老早已經係你個場搗亂....唔知邊個係暴民呢 ??????????????? :-v :-v

Calvin 寫:果然係兩夫婦, 申冤都一齊 :-v :-v

Calvin
我o地一個擊鼓......一個鳴冤......丫嘛 :D :D 唔抵得, 咁你咪叫阿.......Calvin 嫂一齊出場o羅........ 8-) 8-) 8-)
頭像
谷巴
初級會員
初級會員

文章勞大少 發表於 週二 4月 29, 2003 12:01 am

谷巴,

您唔係想話小弟係暴民ar? :-v :-v
三杉淳大人,我又要申冤ar~~~冤枉ar~~~.

三杉淳,

唔係wo.小弟上次去西貢燒膠時,燒烤爐上有一層架,就係放係上面燒la,
唔駛叉住黎燒ga.
咁就可以一邊燒野食,一邊同d靚女傾下計la. :lol: :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章JJ 發表於 週二 4月 29, 2003 8:14 am

喂阿谷巴,我一早就報左名架喎,唔信你睇下:

預我一份喇,不過要遲少少至到...

你唔好拉埋我落水喎,唔好離間我同三杉大人既感情呀! :lol: :lol:

三杉大人你要睇清楚邊d先係暴民呀! :-v :-v
頭像
JJ
初級會員
初級會員

文章KK 發表於 週二 4月 29, 2003 10:15 am

三杉淳 寫:通緝以下人士: unchu, 勞大少, vampire, 拉登, KK, Calvin Ng..........

嘩! :shock: 淳兄出皇榜通緝,咁我為有自投落網。 :D :D
頭像
KK
普通會員
普通會員

文章三杉淳 發表於 週二 4月 29, 2003 10:19 am

JJ 寫:三杉大人你要睇清楚邊d先係暴民呀! :-v :-v

啍~ 一個二個敢做唔敢認, 其實所謂[暴民], 即係個d 吹水唔抹嘴, 齋講唔去做, 搞搞陣冇幫襯, 多多聲氣但又唔join 個聚會之人士, 大家不妨憑以上準則去辨認下邊個先係[暴民]! :D

唔係講笑, 網主Sandy 小姐今朝先send 左個pm 問我, 到底[暴民]係邊一個? 仲話一經查明屬實就............. :-v 大家醒醒定定呀! :lol:

Calvin:

你個巴士路線表的確係好, 不過我通緝閣下都只係想你盡快表態, 唔係要捉你坐監, 請放心!!! :-) 其實你使乜掙扎喎? band 你個個禮拜都有得夾, 但BBQ 就唔係成日有, 而且又可以帶埋老婆仔女一齊來, 同享天倫之樂, 好過獨自去偷歡夾BAND 呀! :D
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章emilypy 發表於 週二 4月 29, 2003 3:15 pm

嘩......乜無上來一陣......咁快又有好野玩呀!!!!!
不過......點解個活動地點同內容咁熟口熟面O既?????
亞淳兄, 呵?? :D

拿....如果大家真係因為嫌遠, 我可以SUGGEST多個提議 (反正個活動咁似, 唔淨在連交通都一樣啦! :lol: ) 不過, 好睇大家的反應囉!!

如果大家都有成20~30人去, 每人夾$40~$60- 已經可以租架旅遊巴接送大家啦, 係咪?!

P.S. 咁當然越多人車費就可以越平啦! :-(
頭像
emilypy
初級會員
初級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客