大雄聚會的回響

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章travelpooh 發表於 週三 9月 24, 2003 10:24 pm

1010 寫:pooh,
你都有遲到喎,呢d叫做「五十步笑百步」呀! :-v :-v :-v :-v
-->職業病呀!! 老師又講書喇!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-->我係遲d呀, 不過, 比你早呀, 之前都有講啦, 哈哈......
-->而且karnis老師都知我曾經係一個成日逃學的學生啦, 但係老師就要做個好榜樣了, 呵呵呵......................
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

貼人名貼紙係最好的方法,不過去廁所或走左去隔離shopping個d人,就要小心!
-->依個都係一個問題喎, 真係有利必有幣, 老師, 依句用得又arm唔arm呀??
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

google adsense
Google

文章1010 發表於 週三 9月 24, 2003 11:30 pm

小妹:
  你地想得真周到喇!難怪網聚咁成功!

pooh:
  職業病又發作!「有利必有幣」用得好啱,但應該係「有利必有弊」呀!小心錯別字啊,否則老師又捉你錯字架!
K & W自遊自在
小寶寶 小寶寶 小寶寶
頭像
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週三 9月 24, 2003 11:47 pm

我都知我有錯字, 不過, 就係唔知錯係邊, 我都算係文盲一個呢, 唔識字呀!!!! 哈哈......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章瑪姬加古山 發表於 週五 9月 26, 2003 12:52 am

各方好友,

小瑪姬當日臨時拉夫,充當司儀一職,表演欠佳,請各位多多包涵。

事後補鑊~~~
當日問答比賽,有一條關於<紅磚屋>o既題目,
小瑪姬見有會答案上有分歧,情急之下,講左 < 取消 >。
家陣作少少澄清,實情係基於 <疑點利益歸於被告>
所以L君果一組,o係呢一題作獲分計算。
因此,導致打和局面,再戰一回。

懇請大家俾個機會我,下次等我再做一次
中華狀元紅o既主持~~~黃德薯。

今次玩得好開心,希望下次大家可以再次見面。
瑪姬加古山
普通會員
普通會員

文章1010 發表於 週六 9月 27, 2003 3:29 pm

瑪姬加古山 寫:小瑪姬當日臨時拉夫,充當司儀一職,表演欠佳,請各位多多包涵。

嘩!臨時拉夫都做得咁好!
仲想睇埋你唱首本名曲,加埋勞大少的乜乜舞添呀!
K & W自遊自在
小寶寶 小寶寶 小寶寶
頭像
超級會員
超級會員

文章kanris 發表於 週日 9月 28, 2003 11:29 pm

1010 寫:仲想睇埋你唱首本名曲,加埋勞大少的乜乜舞添呀!

係傑他他舞呀...
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 29, 2003 12:54 am

最好加上勇者仁傑同魔女歌莉一齊出場, 傑他他舞要咁先夠氣勢.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

返回主題, 今期聚會, kk都真係非常捧場, 一返到香港, 屋企都未返, 就先來聚會, 你地話, 犀利唔犀利??!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章KK 發表於 週一 9月 29, 2003 9:52 am

travelpooh 寫:最好加上勇者仁傑同魔女歌莉一齊出場, 傑他他舞要咁先夠氣勢.

我錯過左呢part. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

travelpooh 寫:返回主題, 今期聚會, kk都真係非常捧場, 一返到香港, 屋企都未返, 就先來聚會, 你地話, 犀利唔犀利??!!

pooh, 點解冇端端講到我度. :shock: :shock: :shock:
我咁做都係為左要見你炸. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
頭像
KK
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週一 9月 29, 2003 12:49 pm

KK 寫:
travelpooh 寫:最好加上勇者仁傑同魔女歌莉一齊出場, 傑他他舞要咁先夠氣勢.

我錯過左呢part. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

travelpooh 寫:返回主題, 今期聚會, kk都真係非常捧場, 一返到香港, 屋企都未返, 就先來聚會, 你地話, 犀利唔犀利??!!

pooh, 點解冇端端講到我度. :shock: :shock: :shock:
我咁做都係為左要見你炸. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

哈哈, 你紅呀.
睇下, 又到你依個紅人出場的時間喇.
:))): :))): :))): :))):
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章1010 發表於 週一 9月 29, 2003 9:34 pm

travelpooh 寫:哈哈, 你紅呀.

KK,
  睇下!有travelpooh這個忠實FANS呀!難怪成為大紅人啊!

各位:
終於有大雄兄精心製作的最新的聚會情報啦!
第八次聚會花絮
K & W自遊自在
小寶寶 小寶寶 小寶寶
頭像
超級會員
超級會員

文章KK 發表於 週三 10月 01, 2003 12:33 am

1010 寫:
travelpooh 寫:哈哈, 你紅呀.

KK,
  睇下!有travelpooh這個忠實FANS呀!難怪成為大紅人啊!

老師, pooh 邊係fans, 我邊係什麼大紅人, 只係佢地班大帝御用o既秘書炸. :-v :-v :-v :-v :-v :-v
頭像
KK
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週三 10月 01, 2003 12:56 am

kk應該御用o既經理人先o岩,
你睇下, 電波少年未出發, 回歸大會已在準備中, 犀利唔犀利.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客