歡迎勞大少及訪日團回港大網聚

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

歡迎勞大少及訪日團回港大網聚

文章LaLa 發表於 週六 11月 01, 2003 5:37 pm

o岩o岩睇緊楊利偉,又諗起大少個壯舉(實情我未見過佢 :D ),忽然心血來潮想年尾前攪一次網聚,贊唔贊成?

我提議星期六,大少三號番,咁即係得六號,十三號,二十號,同二十七號,但係:

六號   - 佢o岩o岩番會唔會好"文"?
十三號  - 好似好少少.
二十號  - 好多人要做節o番.
二十七號 - 好多人要去wet o番.

大家有冇意見?

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章kanris 發表於 週六 11月 01, 2003 5:54 pm

贊成!!!! 我第一個報名!!! 哈哈!!! :lol:
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章風之谷 發表於 週六 11月 01, 2003 11:22 pm

贊成~~贊成~~贊成!!!!!!!!!!!! :))): :))): :))): :))):

另外....priscilla都好似十二月頭返香港喎....到時就到既話....可以預埋佢....... :love: :love: :love:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章mtfong 發表於 週六 11月 01, 2003 11:25 pm

贊成!希望今次來倒啦!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章vee 發表於 週六 11月 01, 2003 11:26 pm

aiya... me Dec 13 and 20 both cannot ah... :|
Dec 13 - might be slightly ok if i come after 10pm???...

ai...
頭像
vee
普通會員
普通會員

文章maylai 發表於 週六 11月 01, 2003 11:41 pm

看到大家玩得咁開心,我都想來呀....
頭像
maylai
普通會員
普通會員

文章Priscilla 發表於 週日 11月 02, 2003 12:43 am

風之谷 寫:...priscilla都好似十二月頭返香港喎....到時就到既話....可以預埋佢....... :love: :love: :love:

Thank You Mama remember my return... Hm~~ kiss kiss kiss...
Count me in for this gathering. Finally! I can come!! wu~~ waiting for so long..:love:
頭像
Priscilla
普通會員
普通會員

文章aimar16 發表於 週日 11月 02, 2003 5:30 pm

非常吸引呀!! :-D :-D
LaLa 姐好o野!! :D
16 口・ Pablo Aimar
有新馬納當拿之稱,1979年11月03日出生於阿根廷,位置 - 中場(MF),現效力球會 - 華倫西亞。

四仔旅行團東京箱根Shopping溫泉六天遊 (停止連載)
頭像
aimar16
普通會員
普通會員

文章Macy 發表於 週日 11月 02, 2003 6:26 pm

咁使唔使整定D旗仔歡迎勞大少凱旋歸來呀!?!
Welcome to Macy's Land!
頭像
Macy
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週日 11月 02, 2003 10:10 pm

lala姐,
good idea呀.
地點你又會決定會係邊一度呀??

;DD ;DD ;DD ;DD ;DD ;DD ;DD ;DD
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章風之谷 發表於 週日 11月 02, 2003 10:40 pm

Macy 寫:咁使唔使整定D旗仔歡迎勞大少凱旋歸來呀!?!

好主意 :-D :-D macy......呢個任務就交比你負責..... :lol: :lol: :lol: (lala...記底佢!!! :P )
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週一 11月 03, 2003 12:01 am

首先多謝大家回應,抱歉地其實之前我未試過攪呢o的function,如果有不足o既地方希望大家包涵!

首先而家我會PM大雄聯絡o下大少方面,然後再搵經驗搞手三杉淳(大家仲記得佢係邊個啊可?)(嘩求人仲咁寸!)同秘書KK,希望至少都定o左日子地點等大家報名.

繼續呀!唔好比佢停! :D

vee 寫:aiya... me Dec 13 and 20 both cannot ah... :|
Dec 13 - might be slightly ok if i come after 10pm???...

ai...

vee,你o黎得我同你玩通頂又何妨?

風之谷 寫:
Macy 寫:咁使唔使整定D旗仔歡迎勞大少凱旋歸來呀!?!

好主意 :-D :-D macy......呢個任務就交比你負責..... :lol: :lol: :lol: (lala...記底佢!!! :P )

睇o黎Macy要join埋接機團,旗仔方面Macy負責,谷媽記得你o既四寶飯! :D

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章風之谷 發表於 週一 11月 03, 2003 12:09 am

LaLa 寫:睇o黎Macy要join埋接機團,旗仔方面Macy負責,谷媽記得你o既四寶飯! :D

得喇 8-) 得喇 8-) 記得帶碗"叉燒燒肉乳豬燒鵝"既四寶飯去接大少機嘛!!!!! :roll: :roll: :roll:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章clwong 發表於 週一 11月 03, 2003 12:21 am

風之谷 寫:
LaLa 寫:睇o黎Macy要join埋接機團,旗仔方面Macy負責,谷媽記得你o既四寶飯! :D

得喇 8-) 得喇 8-) 記得帶碗"叉燒燒肉乳豬燒鵝"既四寶飯去接大少機嘛!!!!! :roll: :roll: :roll:

仲有隻咸蛋呢?
頭像
clwong
高級會員
高級會員

文章風之谷 發表於 週一 11月 03, 2003 12:42 am

clwong 寫:
風之谷 寫:

仲有隻咸蛋呢?

clwong, 大少o個碗四寶飯, 係特別要求版, 無咸蛋o家..... :lol: :lol: :lol:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章大雄 發表於 週一 11月 03, 2003 12:48 am

嘩,咁要攪好多野架喎!例如又要去山頂,又要去船河,又要睇下點潛上中銀頂樓。但有人攪的話,好事黎架!(但我13號唔得,要去做兄弟同飲!)
p.s.攪事人又話pm我,好在我自己黎睇o者!
頭像
大雄
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週一 11月 03, 2003 1:17 am

Sorry o羅大雄兄,點知你咁快o者!(上中銀頂樓?正o咼!上IFC 2會唔會高興o的?)

冇o左你唔成事o咼!不過都要睇大圍個availability,大家有興趣o既話快o的o黎表態!

大雄記得聯絡o下大少,唔該哂!

LaLa
超級會員
超級會員

文章Calvin Ng 發表於 週一 11月 03, 2003 2:02 pm

LaLa 寫:[color=darkred]首先多謝大家回應,抱歉地其實之前我未試過攪呢o的function,如果有不足o既地方希望大家包涵!

首先而家我會PM大雄聯絡o下大少方面,然後再搵經驗搞手三杉淳(大家仲記得佢係邊個啊可?)(嘩求人仲咁寸!)同秘書KK,希望至少都定o左日子地點等大家報名.

繼續呀!唔好比佢停!

lala, 相信妳都係做秘書ge材料, :-v :-v 就等妳做第一次la, KK一定讚成.....可 :-v :-v :-v :lol: :lol: :lol:
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章Sun 發表於 週一 11月 03, 2003 11:01 pm

咁要攪好多野架喎!例如又要去山頂,又要去船河,又要睇下點潛上中銀頂樓

咁睇o黎要book定大會堂搞個講座咯 :D :D :D
Sun
普通會員
普通會員

文章Sun 發表於 週一 11月 03, 2003 11:03 pm

咁要攪好多野架喎!例如又要去山頂,又要去船河,又要睇下點潛上中銀頂樓

咁睇o黎要book定大會堂搞個講座咯 :D :D :D
Sun
普通會員
普通會員

下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客