歡迎勞大少及訪日團回港大網聚

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章salmonsusi 發表於 週四 11月 27, 2003 2:34 pm

dokodoko 寫:
最愛夏生 寫:
LaLa 寫:- dokodoko (唔使怕羞o咼!)

冇錯冇錯
dokodoko黎啦黎啦
黎過一次
以後你都會好想再黎gathering
呢個係我自己0既經過
哈哈 :D :D

LaLa 寫:請各位多多支持,投小妹一票 ... :D

咦?
係咪……23號午夜左右會有結果呢咁?
區議會選舉係0番
la姐 :-D

:-)
:D

eee~~家下俾你同lala姐姐咁講完之後,我真係好想黎囉~~
我驚黎完一次之後,你地以後搞gathering我又黎唔到呀!!~

(雖然我每次放假都會返香港...)

請問有結果未呀? 我很想參加這個有趣gathering !!

:-D
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

google adsense
Google

文章LaLa 發表於 週五 11月 28, 2003 12:32 am

大家好!經過多日以來各方好友o既表態,而家睇o黎12月13日應該係比較多人選擇o既日子,麻煩大家,mark 一 mark diary,待我搵到個地方,然後就會正式出post比大家報名.

至於之前講過想o黎但係13號又o黎唔到o既朋友,小妹在此講聲非常之唔好意思,希望到時如果可以o黎到的話隨時歡迎報名/踩場.

請大家比多少少時間我,有confirm地點就可以開始報名.

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章mtfong 發表於 週五 11月 28, 2003 11:30 am

咁就辛苦你了!熱切期待!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章salmonsusi 發表於 週五 11月 28, 2003 1:29 pm

LaLa 寫:大家好!經過多日以來各方好友o既表態,而家睇o黎12月13日應該係比較多人選擇o既日子,麻煩大家,mark 一 mark diary,待我搵到個地方,然後就會正式出post比大家報名.

至於之前講過想o黎但係13號又o黎唔到o既朋友,小妹在此講聲非常之唔好意思,希望到時如果可以o黎到的話隨時歡迎報名/踩場.

請大家比多少少時間我,有confirm地點就可以開始報名.

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):

我有suggestion ! 剛看了今期陀忽週, "休閒卡菲" 好似幾好,
地址:灣仔莊士敦道,35-45 號一樓 (褔臨門酒家側)
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週五 11月 28, 2003 2:33 pm

To: mtfong
唔辛苦,最緊要大家支持,同玩得開心!

To: 三文魚壽司
有冇電話得o架?

LaLa
超級會員
超級會員

文章citibatter 發表於 週五 11月 28, 2003 3:29 pm

LaLa 寫:To: 三文魚壽司
有冇電話得o架?

2529-9901
citibatter
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週五 11月 28, 2003 4:41 pm

謝謝citibatter,你同你個另一半o黎唔o黎呀?

LaLa
超級會員
超級會員

文章citibatter 發表於 週五 11月 28, 2003 5:48 pm

Hi LaLa,

Of course I want to welcome 勞大少 back la. I was just waiting for a final decision on the date before signing up...

But if it is on a Saturday, then I am ok after 6 pm.

See u guys then! 8-)
citibatter
普通會員
普通會員

文章dokodoko 發表於 週五 11月 28, 2003 9:50 pm

lala姐姐,你地終於都決定左13號~
我如果可以如期11號返到黎香港,我應該都可以黎o家~~
但係無乜野可以帶黎分享o家wor....你地介唔介意o家???~~~~
:???: :???:
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週五 11月 28, 2003 11:19 pm

To: citibatter

After 6 of course ok! See you!

To: dokodoko

無乜o野可以帶o黎分享 ... 我都冇 :D ... 帶個人o黎得o架啦!

LaLa
超級會員
超級會員

文章風之谷 發表於 週六 11月 29, 2003 10:58 am

LaLa 寫:To: dokodoko

無乜o野可以帶o黎分享 ... 我都冇 :D ... 帶個人o黎得o架啦!

lala....你都冇野帶黎....?????? :o 咁我要從新考慮黎唔黎喇 ........:-v :-v :-v
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章vee 發表於 週六 11月 29, 2003 11:53 am

ok
vee sign up
1 person --> can only arrive after 10pm or so...
頭像
vee
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週六 11月 29, 2003 12:03 pm

谷媽 ... my 手信 ... 大少都要有o架 :-v

LaLa
超級會員
超級會員

文章Sun 發表於 週日 11月 30, 2003 10:07 pm

LaLa,

辛苦你喇, 終於都拍版定了日子, 等到我呢個老餅頸都長埋 :D :D
咁, 即刻去填張申請表,
Sun
普通會員
普通會員

文章dokodoko 發表於 週日 11月 30, 2003 11:16 pm

嘩..連lala姐姐都無乜野帶去,死啦....咁我咪係無野帶去分享??
死火~
不過既然淨係帶個人去都得,咁我返到黎就一定黎玩啦~~哈!!
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章Emily 發表於 週一 12月 01, 2003 8:35 am

dokodoko 寫:咁我咪係無野帶去分享??

咁... 不如妳帶d "哈佬屎" 既 handcream 啦 :-v :-v ...... 講笑咋, 妳一拎出泥d人即彈添呀 :lol: :lol:
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週一 12月 01, 2003 10:07 am

[color=indigo]呢兩日都login唔倒 …

比o的update大家,check過休閒卡菲,價錢場地各樣都非常唔錯,係爭在冇buffet形式,另一方面,我o地o既大秘書KK姐而家都幫手check緊其他地方,呢幾日應該有個答案.

Dokodoko,我有手信帶去o架 … 你就 … 一人帶一個Harrods手抽袋! … 講笑o乍,不過如果你玩認真我o地唔mind! :-v

Sun,要
LaLa
超級會員
超級會員

文章風之谷 發表於 週一 12月 01, 2003 10:32 am

[quote="LaLa"][color=indigo]
Sun,要
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章maylai 發表於 週一 12月 01, 2003 5:13 pm

我黎唔到喇....因為我15號要考試.......
不過我之前應承大家幫大家整下旗仔係無問題呀...開句聲就得喇......最緊要係我可以用公家野黎整.....哈哈哈.......鬼叫我老細咁鬼衰.......用晒佢d野.........
頭像
maylai
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週二 12月 02, 2003 3:07 pm

maylai 寫:我黎唔到喇....因為我15號要考試.......
不過我之前應承大家幫大家整下旗仔係無問題呀...開句聲就得喇......最緊要係我可以用公家野黎整.....哈哈哈.......鬼叫我老細咁鬼衰.......用晒佢d野.........

請問要考什麼試呢?考試都要輕鬆o下的!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客