歡迎勞大少及訪日團回港大網聚

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章dokodoko 發表於 週三 12月 03, 2003 6:54 am

Emily 寫:
dokodoko 寫:咁我咪係無野帶去分享??

咁... 不如妳帶d "哈佬屎" 既 handcream 啦 :-v :-v ...... 講笑咋, 妳一拎出泥d人即彈添呀 :lol: :lol:

harrods有出handcream o家?!!
唔好用o家咩?!how come d人會彈呀?!
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

google adsense
Google

文章dokodoko 發表於 週三 12月 03, 2003 6:56 am

LaLa 寫:
Dokodoko,我有手信帶去o架 … 你就 … 一人帶一個Harrods手抽袋! … 講笑o乍,不過如果你玩認真我o地唔mind! :-v

lala姐姐,我有幾個harrods買野係人都有個d綠色手抽"膠"袋呀(加埋food hall個隻白色手抽"膠"袋)!!如果你地唔mind,我帶埋黎俾你地又有乜所謂!~~~~~~哈哈~~~~~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章Emily 發表於 週三 12月 03, 2003 8:45 am

dokodoko 寫:harrods有出handcream o家?!!

:shock: :shock: 哈... 我既意思係叫你拎d放晌洗手間入面既 hand cream.... 假設你真係咁做 :o :o 你... 又會搵乜野裝住呢..... 咁你想像下你 拎出泥果陣點解d人會彈開 :-v :-v :lol: :lol:
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章maylai 發表於 週三 12月 03, 2003 3:52 pm

mtfong 寫:請問要考什麼試呢?考試都要輕鬆o下的!

我讀緊o個個degree要考試呀.....
唔合格就要retake同比過6500蚊呀........
頭像
maylai
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週三 12月 03, 2003 4:44 pm

個site down o左一日(我都down o左一日),終於可以上番!

已經set up o左正式報名處,可以開始報名o刺!

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章mtfong 發表於 週三 12月 03, 2003 11:28 pm

maylai 寫:
mtfong 寫:請問要考什麼試呢?考試都要輕鬆o下的!

我讀緊o個個degree要考試呀.....
唔合格就要retake同比過6500蚊呀........

咁就要努力o的!比心機!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章dokodoko 發表於 週四 12月 04, 2003 10:31 am

Emily 寫:
dokodoko 寫:harrods有出handcream o家?!!

:shock: :shock: 哈... 我既意思係叫你拎d放晌洗手間入面既 hand cream.... 假設你真係咁做 :o :o 你... 又會搵乜野裝住呢..... 咁你想像下你 拎出泥果陣點解d人會彈開 :-v :-v :lol: :lol:

唉...想囉都無得囉啦~~
今時唔同往日啦...HARRODS去廁所終於都唔洗俾1鎊囉!當然啦...放係廁所入面個D HAND CREAM同埋香水已經全部消失晒LU~~~~

如果真係有得囉,我帶定個樽仔去囉~~~呵呵~~~~~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 04, 2003 1:58 pm

dokodoko 寫:
LaLa 寫:
Dokodoko,我有手信帶去o架 … 你就 … 一人帶一個Harrods手抽袋! … 講笑o乍,不過如果你玩認真我o地唔mind! :-v

lala姐姐,我有幾個harrods買野係人都有個d綠色手抽"膠"袋呀(加埋food hall個隻白色手抽"膠"袋)!!如果你地唔mind,我帶埋黎俾你地又有乜所謂!~~~~~~哈哈~~~~~

~~~ 好靚有花花o個o的呀 ... :x
~~~ dokodoko ... :x

憤怒 ~ 快o的去報名呀! :x

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章dokodoko 發表於 週四 12月 04, 2003 11:09 pm

LaLa 寫:~~~ 好靚有花花o個o的呀 ... :x
~~~ dokodoko ... :x

憤怒 ~ 快o的去報名呀! :x

HUH~~我將D綠色膠袋放埋落O急,真係諗住帶返黎俾你O家啦~~呵呵~
你係咪想要個D袋呀?你想要的話,我幫你買啦一係~~

KEKEKEKEKE~~一陣先去報名..呵!!我可能叫埋我個朋友一齊黎呀~
唔好憤怒住...乖~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 05, 2003 11:31 am

我唔要綠色膠袋,我要Harrods同Sony貓crossover版硬膠手抽袋 ... :-v :-v :-v

LaLa
超級會員
超級會員

文章dokodoko 發表於 週五 12月 05, 2003 12:01 pm

LaLa 寫:我唔要綠色膠袋,我要Harrods同Sony貓crossover版硬膠手抽袋 ... :-v :-v :-v

下??乜有出到個咁o既袋咩??????
唔好嚇我啦~~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 05, 2003 1:38 pm

:-v 魔鬼 :-v
LaLa
超級會員
超級會員

文章dokodoko 發表於 週五 12月 05, 2003 8:23 pm

LaLa 寫::-v 魔鬼 :-v

你發夢個時見到有個咁o既harrods x sony貓o既袋咋下話?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
如果係有出到個咁o既野,都幾驚wor~呵呵~~~~~~~
:-? :-?
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週一 12月 08, 2003 1:31 pm

maylai 寫:我黎唔到喇....因為我15號要考試.......
不過我之前應承大家幫大家整下旗仔係無問題呀...開句聲就得喇......最緊要係我可以用公家野黎整.....哈哈哈.......鬼叫我老細咁鬼衰.......用晒佢d野.........

風之谷 寫:得喇 8-) 得喇 8-) 記得帶碗"叉燒燒肉乳豬燒鵝"既四寶飯去接大少機嘛!!!!! :roll: :roll: :roll:

哈哈, 又係撩是鬥非的時間喇.
谷媽, 你又話有四寶飯~
maylai, 你又話有旗仔~
不過, 據當晚所見, 兩位都冇出現接機喎!!
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
身為代言人, 係呢個時候, 係應該為大少出來講番d野喇, 哈哈...
:-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章風之谷 發表於 週一 12月 08, 2003 3:02 pm

travelpooh 寫:
哈哈, 又係撩是鬥非的時間喇.
谷媽, 你又話有四寶飯~
maylai, 你又話有旗仔~
不過, 據當晚所見, 兩位都冇出現接機喎!!
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
身為代言人, 係呢個時候, 係應該為大少出來講番d野喇, 哈哈...
:-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v

travelpooh....我都未話你...你就撩是鬥非先喇話.......... :-v :-v
你身為代言人...大少返黎咁大件事, 你隻字不提, 人又唔知去左邊...仲好意思話我........ :evil: :evil: :evil:

你自己睜大雙眼, 睇清楚--> 呢度....大少未返到香港....我已經申報左唔去接機喇.... 至於碗四寶飯....咁就當然係......有啦.....:-v :-v :-v

:-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週一 12月 08, 2003 6:34 pm

風之谷 寫:travelpooh....我都未話你...你就撩是鬥非先喇話..........

OF COURSE LA, ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.................
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

風之谷 寫:你身為代言人...大少返黎咁大件事, 你隻字不提, 人又唔知去左邊...仲好意思話我........ :evil: :evil: :evil:

哈哈, 你冇睇到我來自來邊度咩??!! (左手邊)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

風之谷 寫:你自己睜大雙眼, 睇清楚--> 呢度....大少未返到香港....我已經申報左唔去接機喇.... 至於碗四寶飯....咁就當然係......有啦

[quote="風之谷"]話咁快......時間已經過去.....大少又係時候番黎香港喇....... :(
之但係........佢既代言人travelpooh已經失左
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章travelpooh 發表於 週二 12月 09, 2003 1:03 am

勞大少 寫:谷媽,

您估包"福"麵好失禮ar,e包唔係一包普通係超市買到既福麵,而係去過日本既福麵,仲要坐過飛機添,您話包麵幾叻呢.谷媽您唔好睇小,拎返出去抄都賣貴幾蚊ga. :lol: :lol: :lol:

谷媽:
你大膽喇, 竟敢睇少我地的勞大少~~
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

勞大少:
身為你o既代言人, 我一定企係你果邊o架!!
:-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章maylai 發表於 週二 12月 09, 2003 10:56 pm

travelpooh 寫: 你又話有旗仔~

你個poohpooh.....你地都無人開聲叫我整.....大少落機o個晚我孜要返學.....我同谷媽一早響度歡迎緊大少啦.......你唔知咩
頭像
maylai
普通會員
普通會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客