歡迎勞大少及訪日團回港大網聚

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章rt 發表於 週四 11月 20, 2003 11:26 pm

12月13日(六):LaLa Priscilla 風之谷 谷巴 kanris+1010 阿明x2 travelpooh
- Total:9 (+1/2)
12月14日(日):LaLa Priscilla 阿明x2 最愛夏生travelpooh
- Total:6

12月20日(六):LaLa Priscilla(唔肯定) travelpooh Roy
- Total:3 (唔肯定)
12月21日(日):LaLa Priscilla(唔肯定) 最愛夏生(夜晚only) travelpooh Roy
- Total:4 (唔肯定)

12月27日(六):LaLa 風之谷 谷巴 kanris+1010 travelpooh Roy
- Total:6 (+1/2)
12月28日(日):LaLa travelpooh Roy
- Total:2
頭像
rt
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章salmonsusi 發表於 週五 11月 21, 2003 12:08 am

我都想參加呀! 予我一份得唔得呀!
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週五 11月 21, 2003 12:47 am

等我summarize o下先:

12月13日(六):LaLa / Priscilla / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / 阿明 & 朋友仔 (2) / travelpooh
- Total:9 1/2

12月14日(日):LaLa / Priscilla / 阿明 & 朋友仔 (2) / 最愛夏生 / travelpooh

12月20日(六):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / travelpooh / Roy
- Total:2 (肯定) / 2 (唔肯定)

12月21日(日):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / 最愛夏生 (夜晚only) / travelpooh / Roy
- Total:2 (肯定) / 2 (唔肯定) / 1 (夜晚only)

12月27日(六):LaLa / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / travelpooh / Roy
- Total:7 1/2

12月28日(日):LaLa / travelpooh / Roy
- Total:3

如果有錯請通知我,尤其係o個o的肯定/唔肯定.

salmonsusi,你比你個availability大家先得o架.

還有以下朋友:

- mtfong
- vee (13 late & 20唔得)
- maylai (23號飛)
- aimar16
- macy & 好朋友
- clwong
- 大雄兄 (6 & 13都唔得)
- Calvin (可以由下午開始o架)
- Sun
- veevee (14-18唔得)
- 泰萊
- candyman & honey (13唔得)
- 三杉大佬 & honey (and I need your professional advices)
- yammie (20打後的星期六)
- koala
- 瑪姬
- dokodoko (唔使怕羞o咼!)

請各位多多支持,投小妹一票 ... :D

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章最愛夏生 發表於 週五 11月 21, 2003 11:52 am

LaLa 寫:- dokodoko (唔使怕羞o咼!)

冇錯冇錯
dokodoko黎啦黎啦
黎過一次
以後你都會好想再黎gathering
呢個係我自己0既經過
哈哈 :D :D

LaLa 寫:請各位多多支持,投小妹一票 ... :D

咦?
係咪……23號午夜左右會有結果呢咁?
區議會選舉係0番
la姐 :-D

:-)
:D
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週五 11月 21, 2003 12:31 pm

LaLa 寫:等我summarize o下先:

12月13日(六):LaLa / Priscilla / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / 阿明 & 朋友仔 (2) / travelpooh

12月14日(日):LaLa / Priscilla / 阿明 & 朋友仔 (2) / 最愛夏生 / travelpooh

12月20日(六):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / travelpooh / Roy

12月21日(日):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / 最愛夏生 (夜晚only) / travelpooh / Roy
- Total:2 (肯定) / 2 (唔肯定) / 1 (夜晚only)

12月27日(六):LaLa / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / travelpooh / Roy

12月28日(日):LaLa / travelpooh / Roy

salmonsusi,你比你個availability大家先得o架.

還有以下朋友:

- mtfong
- aimar16
- clwong
- Sun
- 泰萊
- 三杉大佬 & honey (and I need your professional advices)
- koala
- 瑪姬

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):

娜娜妹妹,
你唔定下聚會時間o既??
另外, 地點又定左未??
果日的function又如何呢?? (勞大少的相當然要睇, 不過, 除左依樣, 仲有冇野做呀??)
仲有既然阿vee得, 你又唔加埋佢上去日子度o既??
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章ANDY 發表於 週五 11月 21, 2003 4:42 pm

係咪上面無名就無份嫁喇?
我都想參加得唔得呀?
不過日期暫時決定唔到!
我會盡快回覆 :D
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章salmonsusi 發表於 週五 11月 21, 2003 5:39 pm

travelpooh 寫:
LaLa 寫:等我summarize o下先:

我 (salmonsusi) 13,14 20,21 都 no problem !!

還有以下朋友:

- mtfong
- aimar16
- clwong
- Sun
- 泰萊
- koala
- 瑪姬

娜娜妹妹,
果日的function又如何呢?? (勞大少的相當然要睇, 不過, 除左依樣, 仲有冇野做呀??)
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週五 11月 21, 2003 7:39 pm

ANDY 寫:係咪上面無名就無份嫁喇?
我都想參加得唔得呀?
不過日期暫時決定唔到!

hihi,
你是我識的andy嗎??
因為依度好似都有唔少的andy??
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章LaLa 發表於 週六 11月 22, 2003 12:39 am

最愛夏生 寫:咦?係咪……23號午夜左右會有結果呢咁?區議會選舉係0番

我都想快o的finalize ...

travelpooh 寫:娜娜妹妹,

非常多謝pooh o既問題,可能都係大家心裡面o既問題.

聚會時間:基本上時間大概預定為下午四時至十時,但係如果大家有意思想早o的食lunch/tea或者之後唱K飲o野亦都可以.

地點;正如之前講過,地點方面都好取決於參加人數,所以如果可以一早confirm到大概人數,o甘我就可以盡早book地方.暫時我心目中希望可以o係住所club house攪再order到會,因為預算人數方面彈性較大,少o左人o黎都冇去酒店function room o甘赤.大家有冇好地方提供?或者如果人數夾到可以考慮酒樓.

活動:K,麻雀等等都好睇地方,但都希望可以盡量滿足大家想玩o既慾望,一如以往網聚,歡迎大家帶同自己勁正o既日本相簿,VCD,書籍,文獻 ... 互相交流交流.

其實有count o個o的係真係報o左數o既人,而下面o的名只係之前有留過言o既朋友,所以我希望大家真正比個count上去o甘然後就可以決定最後o既日期.隔o左一輪我驚大家個schedule會同之前唔同.

如果有問題的話十分歡迎大家繼續詢問.

ANDY 寫:係咪上面無名就無份嫁喇?
我都想參加得唔得呀?
不過日期暫時決定唔到!

Andy你當然可以參加,任何會員都可以,至緊要你比個availability我就得o刺!

LaLa
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週六 11月 22, 2003 12:47 am

又o黎報數 & 加埋一月:

12月13日(六):LaLa / Priscilla / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / 阿明 & 朋友仔 (2) / travelpooh / salmonsusi
- Total:10 1/2

12月14日(日):LaLa / Priscilla / 阿明 & 朋友仔 (2) / 最愛夏生 / travelpooh / salmonsusi
- Total:7

12月20日(六):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / travelpooh / Roy / salmonsusi
- Total:3 (肯定) / 2 (唔肯定)

12月21日(日):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / 最愛夏生 (夜晚only) / travelpooh / Roy / salmonsusi
- Total:3 (肯定) / 2 (唔肯定) / 1 (夜晚only)

1月3日(六):LaLa
- Total:1

1月4日(日):LaLa

1月10日(六):LaLa

1月11日(日):LaLa

暫時睇o黎係12/13領先,大家快o的繼續揀日子啦!

LaLa
超級會員
超級會員

文章mtfong 發表於 週一 11月 24, 2003 12:03 am

我揀住 13號先。14,20,21都多數唔得!麻煩晒!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週一 11月 24, 2003 1:37 am

大家留意,我已經加埋一月落去,請大家繼續表態,希望可以o係十二月之前定到日期同地點,謝謝!

LaLa
超級會員
超級會員

文章ANDY 發表於 週一 11月 24, 2003 1:39 am

Pooh,
無見你唔係好耐o者! 咁快唔認得我喇! :D

麻煩晒 LaLa
我13,14同20都ok!
其他日子就唔肯定.
頭像
ANDY
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週一 11月 24, 2003 3:37 am

LaLa 寫:又o黎報數 & 加埋一月:

12月13日(六):LaLa / Priscilla / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / 阿明 & 朋友仔 (2) / travelpooh / salmonsusi / andy / mtfong
- Total:10 1/2

12月14日(日):LaLa / Priscilla / 阿明 & 朋友仔 (2) / 最愛夏生 / travelpooh / salmonsusi / andy
- Total:7

12月20日(六):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / travelpooh / Roy / salmonsusi / andy
- Total:3 (肯定) / 2 (唔肯定)

12月21日(日):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / 最愛夏生 (夜晚only) / travelpooh / Roy / salmonsusi
- Total:3 (肯定) / 2 (唔肯定) / 1 (夜晚only)

1月3日(六):LaLa / travelpooh

1月4日(日):LaLa / travelpooh

1月10日(六):LaLa / travelpooh

1月11日(日):LaLa / travelpooh

暫時睇o黎係12/13領先,大家快o的繼續揀日子啦!

我來捧下場先啦.
另外, mtfong同andy都加埋名落去, 至於計數依家野, 就留番比呢排少左出鏡的兩位老師負責, 佢地數口好呀~~ 哈哈......
;DD ;DD ;DD ;DD ;DD ;DD ;DD
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章LaLa 發表於 週一 11月 24, 2003 5:42 am

報數:

12月13日(六):LaLa / Priscilla / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / 阿明 & 朋友仔 (2) / travelpooh / salmonsusi / mtfong / andy
- Total:12 1/2

12月14日(日):LaLa / Priscilla / 阿明 & 朋友仔 (2) / 最愛夏生 / travelpooh / salmonsusi / andy
- Total:8

12月20日(六):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / travelpooh / Roy / salmonsusi / andy
- Total:4 (肯定) / 2 (唔肯定)

1月3日(六):LaLa / travelpooh

1月4日(日):LaLa / travelpooh

1月10日(六):LaLa / travelpooh

1月11日(日):LaLa / travelpooh

LaLa
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週一 11月 24, 2003 8:03 am

ANDY 寫:Pooh,
無見你唔係好耐o者! 咁快唔認得我喇! :D

麻煩晒 LaLa
我13,14同20都ok!
其他日子就唔肯定.

哈哈, 依度好似仲有個叫旅遊大使的ANDY, 所以都唔知道邊個係真的你啊~~~~
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
不如你都整番張肖像落黎, 等大家都可以認下你的O麥頭嘛.
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章三杉淳 發表於 週一 11月 24, 2003 8:46 am

LaLa 妹妹:

都話我逢星期六和日都基本上可以, 你地訂日子得啦! 專業advice? 乜野呢架?! :lol:
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

文章LaLa 發表於 週二 11月 25, 2003 8:13 am

報數:

12月13日(六):LaLa / Priscilla / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / 阿明 & 朋友仔 (2) / travelpooh / salmonsusi / mtfong / andy / 三杉大佬
- Total:13 1/2

12月14日(日):LaLa / Priscilla / 阿明 & 朋友仔 (2) / 最愛夏生 / travelpooh / salmonsusi / andy / 三杉大佬
- Total:9

12月20日(六):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / travelpooh / Roy / salmonsusi / andy / 三杉大佬
- Total:5 (肯定) / 2 (唔肯定)

12月21日(日):LaLa (唔肯定) / Priscilla (唔肯定) / 最愛夏生 (夜晚only) / travelpooh / Roy / salmonsusi / 三杉大佬
- Total:4 (肯定) / 2 (唔肯定) / 1 (夜晚only)

12月27日(六):LaLa / 風之谷 / 谷巴 & 谷女 (1 1/2) / kanris / 1010 / travelpooh / Roy / 三杉大佬
- Total:8 1/2

12月28日(日):LaLa / travelpooh / Roy / 三杉大佬
- Total:4

1月3日(六):LaLa / travelpooh / 三杉大佬

1月4日(日):LaLa / travelpooh / 三杉大佬

1月10日(六):LaLa / travelpooh / 三杉大佬

1月11日(日):LaLa / travelpooh / 三杉大佬

LaLa
超級會員
超級會員

文章dokodoko 發表於 週四 11月 27, 2003 11:40 am

keke...我依家係倫敦搞緊我個visa續期,本來預左11號返到香港,家下都唔幾多號先返到黎呀!!~ >__< 但係我點樣都會係21號之前死都死到返黎香港<--因為報左團去北海道!!!返唔到黎我就真係死o家啦~~
我見你地好似13號好多人得呀,如果我真係好彩11號返到黎香港,我13號可以黎到o家~~我驚我黎到時我會變左自閉妹唔出聲~~>__<
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章dokodoko 發表於 週四 11月 27, 2003 11:42 am

最愛夏生 寫:

冇錯冇錯
dokodoko黎啦黎啦
黎過一次
以後你都會好想再黎gathering
呢個係我自己0既經過
哈哈 :D :D

LaLa 寫:請各位多多支持,投小妹一票 ... :D

咦?
係咪……23號午夜左右會有結果呢咁?
區議會選舉係0番
la姐 :-D

:-)
:D

eee~~家下俾你同lala姐姐咁講完之後,我真係好想黎囉~~
我驚黎完一次之後,你地以後搞gathering我又黎唔到呀!!~
(雖然我每次放假都會返香港...)
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客