勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會 – 正式報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章三杉淳 發表於 週四 12月 11, 2003 8:38 pm

hihi~ 咁多位, 今日終於成功login, 可以貼post, 實在太開心!!! :lol: :lol: :lol:

本來今次的聚會係我一直期待的節目, 事關可以見識下勞大少個貧苦之旅, 又可以見見Priscilla 等, 可惜呢排在大陸的工作極度麻煩辣手, 渴望的奇蹟又冇發生, 所以唯有同大家緣慳一面, 遺憾呀!!! :( :cry:

p.s. 今日剛回到香港, 明早又要返上去, 激氣....... :x
頭像
三杉淳
終極會員
終極會員

google adsense
Google

文章cn 發表於 週五 12月 12, 2003 12:01 am

哈哈!突然又可以留言 :love:
雖然星期六
頭像
cn
高級會員
高級會員

文章Chris 發表於 週五 12月 12, 2003 12:20 am

LaLa,

勞煩您預我一位丫, 唔該 :D :D

Chris
Chris
初級會員
初級會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 12, 2003 12:23 am

三杉淳 寫:可惜呢排在大陸的工作極度麻煩辣手, 渴望的奇蹟又冇發生, 所以唯有同大家緣慳一面, 遺憾呀!!! :( :cry:

p.s. 今日剛回到香港, 明早又要返上去, 激氣....... :x

我o地依然會為你打氣,加油!三杉! :-D

[quote="cn"]雖然星期六
LaLa
超級會員
超級會員

文章Calvin Ng 發表於 週五 12月 12, 2003 12:34 am

[quote="cn"]哈哈!突然又可以留言 :love:
雖然星期六
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章8c9 發表於 週五 12月 12, 2003 9:59 am

LaLa 寫:報數報數:

將會參加是次聚會o既朋友:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 / andy / sun / travelpooh / 勇者仁傑 / 王勁威 / aimar16 + 朋友 / Calvin Ng / KK / Tony
暫共 29 人 (數字上升中)

報告完畢.

做乜比人通緝….
唔關我事0架…. 呢處入唔到炸 ….

Ps: 已發PM給你.
頭像
8c9
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 12, 2003 10:48 am

8c9 寫:做乜比人通緝….
唔關我事0架…. 呢處入唔到炸 ….

Ps: 已發PM給你.

急欲聯絡o者,唔係通緝 ... 通緝係用o係o的成日唔交遊記o既人身上 ... :-v

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):[/quote]
LaLa
超級會員
超級會員

文章Calvin Ng 發表於 週五 12月 12, 2003 12:44 pm

LaLa 寫:報數報數:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 / andy / sun / travelpooh / 勇者仁傑 / 王勁威 / aimar16 + 朋友 / Calvin Ng / KK / Tony
暫共 29 人 (數字上升中)

報告完畢.

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):

lala姐, 我幾時報o左名o架 :shock: :shock: :shock: .....連我自己都唔知ge. 我只可以下午1300-1700出來wor. :-v :-v
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章Emily 發表於 週五 12月 12, 2003 12:47 pm

我搭訕~~ :D

Calvin Ng 寫: 我只可以下午1300-1700出來wor.

o下 :shock: 聚會四點開始喎 :shock: :shock: .... 咁你下午4至5去邊丫 :-? 唔好話我聽... 你..又..去..搵..路..呀下 :-v :-v
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 12, 2003 1:06 pm

Calvin Ng 寫:lala姐, 我幾時報o左名o架 :shock: :shock: :shock: .....連我自己都唔知ge. 我只可以下午1300-1700出來wor. :-v :-v

[color=indigo][size=59]加埋你個名個count多o的
LaLa
超級會員
超級會員

文章emilypy 發表於 週五 12月 12, 2003 1:50 pm

雖然來唔到, 但都希望大家玩得開心D!!!!

PRISCILLA & STEVEN: 無錯! 我們一定有機會見!!! (我PM 我MOBILE NO. 俾你們, 你們得閒可以搵我飲杯野)

淳兄, 對你的情況, 心表同情, 但亦無何奈何!!! 阿門!

等小妹CNY去完旅行, 再搵你們一齊GATHERING過~~!!
頭像
emilypy
初級會員
初級會員

文章maylai 發表於 週五 12月 12, 2003 4:17 pm

大家玩得開心呢喇
頭像
maylai
普通會員
普通會員

文章懵伯 發表於 週五 12月 12, 2003 8:36 pm

預祝

勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會

完滿成功
做得唔多但錯得多
講得唔少亦錯唔少
懵伯
普通會員
普通會員

文章Calvin Ng 發表於 週五 12月 12, 2003 9:08 pm

LaLa 寫:咁你去唔去鑽石山o架?定剩係食Lunch?... 去啦,你唔想見o下大少咩?放心啦,你即場吹番首"好心好報",我唔會charge你o架![/color] :)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):

LaLa姐, 我只係來同大家食個lunch, 最多去埋[鑽石山]行個圈.....好唔好, 因為我晚上真係有o野做. :D :D
頭像
Calvin Ng
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 12, 2003 11:24 pm

又報數:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 / andy / sun / travelpooh / 勇者仁傑 / 王勁威 / aimar16 + 朋友 / KK / Tony / vlovemony / Chris
暫共 30 人 (數字繼續上升中)

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):

最後召集
             :):):):):):):)

想o黎今次聚會o既朋友,同之前未決定o黎唔o黎o既朋友,請立即到司令台前報到.

LaLa
超級會員
超級會員

文章dokodoko 發表於 週五 12月 12, 2003 11:41 pm

lala姐姐,我本來計埋我係book兩個人呀,家下加多個呀,我又拉多左個人黎~~即係前後3個人呀~~kekek~~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週六 12月 13, 2003 12:37 am

dokodoko 寫:lala姐姐,我本來計埋我係book兩個人呀,家下加多個呀,我又拉多左個人黎~~即係前後3個人呀~~kekek~~

ok ... 連埋你total 3個.

LaLa
超級會員
超級會員

文章travelpooh 發表於 週六 12月 13, 2003 3:16 am

LaLa 寫:急欲聯絡o者,唔係通緝 ... 通緝係用o係o的成日唔交遊記o既人身上 ... :-v

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
lala, 你去完睇紅葉都好似未有遊記出喎, 仲好似講明話明唔出喎.
聚會你又會唔會都有d靚相拎出來睇o架??!! (手信當然一定要啦)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

各位, 聚會見啦.
:))): :))): :))): :))): :))):
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章LaLa 發表於 週六 12月 13, 2003 10:12 am

travelpooh 寫:lala, 你去完睇紅葉都好似未有遊記出喎, 仲好似講明話明唔出喎.
聚會你又會唔會都有d靚相拎出來睇o架??!! (手信當然一定要啦) :))): :))): :))): :))): :))):

今次去到冇紅葉睇喎(你又提起我o的傷心事 ... :( ),有時間都攪聚會啦,係咪咁講先? :lol: 手信咪話o左有o羅 ...

LaLa
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週六 12月 13, 2003 10:25 am

最後報數:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友兩個 / sayaka / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 / andy / sun / travelpooh / 勇者仁傑 / 王勁威 / aimar16 + 朋友 / KK / Tony / vlovemony / Chris
總共 31 人

watanabe,如果你來的話請盡早與本人聯絡,同記得check PM.

LaLa
超級會員
超級會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客