勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會 – 正式報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會 – 正式報名處

文章LaLa 發表於 週三 12月 03, 2003 4:28 pm

報名啦!報名啦!任何會員,無論以前o黎過或未o黎過網聚o既猛男美女,都歡迎參加!

:F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F:
      勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會
:F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F::F:

[size=150][color=red]日期:二00三年十二月十三日(星期六)
時間:下午四時至十時,預定晚餐時間為七時半,午餐下午茶宵夜唱K飲o野通頂
   另再安排 :D
地點:鑽石山星河明居住客會所(鑽石山地鐵站上蓋)
   * 因場地為私人住宅會所,請各位當日遵守有關場所的守則,保持公德
   和地方清潔 *
集合地點:鑽石山荷里活廣場三樓312舖新天地蘇杭菜館門口
集合時間:第一次 - 下午四時正;第二次 - 下午六時正;最後一次 - 晚餐前
   (早o黎
最後由 LaLa 於 週五 12月 12, 2003 7:23 pm 編輯, 總共編輯了 5 次
LaLa
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章風之谷 發表於 週三 12月 03, 2003 4:55 pm

又霸番個頭位先......... :P :P

LaLa....由始至終....我都係報........3位..... :D :D

唔該....唔該....唔該............ :F: :F: :F:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週三 12月 03, 2003 5:10 pm

風之谷 寫::F: :F: :F:

多謝捧場&你o的玫瑰 :-)

大家繼續,唔好比佢停!

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章Emily 發表於 週三 12月 03, 2003 6:14 pm

.... 報.... 名.....一.....位咁多 :-D
果日特赦可以收早, 唔嫌棄又用得著我就開聲 (義工範圍:協助網友進場呀,收$,行行企企果d高難度動作.... etc :-v :-v ) :love: :love:

off topic.. (其實都唔算架 :D )

尋人.. Priscilla 會員 :F: :F: ... 妳在何方呀 ???? 返左香港未 :shock: :shock:
最後由 Emily 於 週三 12月 03, 2003 8:53 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章kanris 發表於 週三 12月 03, 2003 6:38 pm

我報名--兩位,唔該!

攝影師我可以做,但最好搵多個人做spare(因為我部機得200萬像素)!

如有其他工作,請找我! :-D
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章kanris 發表於 週三 12月 03, 2003 7:01 pm

仲有呀, La姐, 荷里活廣場三樓的有線電視counter已結業, 建議集合地點改為「新天地蘇杭菜館」, 即舊有線counter側。
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章風之谷 發表於 週三 12月 03, 2003 7:56 pm

emily 寫:尋人.. Priscilla 會員 :F: :F: ... 妳在何方呀 ???? 返左香港未 :shock: :shock:

唔洗搵喇....priscilla返左香港喇....由於呢度個server既login問題....佢入唔到黎.....我諗佢會盡快上黎報名喇....... :love: :love:

emily 寫:(義工範圍:協助男網友進場呀,...... :-v :-v )

好 :-D 好 :-D 好 :-D ....咁男網友就有義工負責o勒.....咁....d女網友呢..???又有邊個義不容辭. :love: ..義無反顧..:love: 咁負責協助佢 地進場呀..????? :-v :-v :D :D :D
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章Priscilla 發表於 週三 12月 03, 2003 9:10 pm

Emily 寫:尋人.. Priscilla 會員 :F: :F: ... 妳在何方呀 ???? 返左香港未 :shock: :shock:

No 2... I am back lar ar!!! :-D :-D I had problem signing in before!! :cry: Finally I can get in! Thanks God.
I am looking forward to see your beautiful face ar!!

風之谷 寫:唔洗搵喇....priscilla返左香港喇....由於呢度個server既login問題....佢入唔到黎.....我諗佢會盡快上黎報名喇....... :love: :love:

Mama,
U are so smart!! :lol:

Lala,
Count me in for the gathering!! :-) (Finally I can come and meet u all, I am so happy!!)

3 Wood San & my honey Vampire,
Will u come too?
頭像
Priscilla
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週三 12月 03, 2003 11:26 pm

我一位到!男士!如果用得到的話,可做spare跟老師做攝記!我有部400萬像數 DC。
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章Steven 發表於 週三 12月 03, 2003 11:45 pm

我報名:一個人。

ETA:當日1800前
Steven@手尾長!

零八年六月之旅遊記準備中

搜尋過去資料尊重自己、尊重別人之美德。
Steven
高級會員
高級會員

文章salmonsusi 發表於 週四 12月 04, 2003 10:51 am

我都報名 一位
到時我會帶數碼相機 及我十月尾在京版神之相,不過還未沖刷!! :-D

This is first time to join this gathering , hope can exchange the expericence of each other ! 多多指教!

I will arrive at 4:00pm
下一站去日本邊 ???
2004 北海道相片
http://community.webshots.com/user/sasimi0407
頭像
salmonsusi
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 04, 2003 1:34 pm

是次活動已正式命名為勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會

由於近日呢度個server唔係太穩定,加上個別account login同留言都有問題(我自己o係屋企兩樣都做唔到),請留意以下特別措施:

如果剩係睇到但login唔到留言o既問題:請用email代替PM(我強烈建議所有人都咁做,因為我自己o係屋企都login唔到,睇唔到你o地o的PM),我o既email係:spycathome@hotmail.com, 亦可繼續在下面留言如果你可以login到的話.

如果討論區down o左的話:是次活動o既後備留言版將會置在Kanris同1010o既網頁度(大家記住o刺!),名稱:K & W自遊自在,網址:http://kandw.uhome.net/index.htm(Location:”討論天地”內的”聯誼文章”).但大家一定要成為註冊會員先可以留言,建議用番同呢度一樣o既網名.
(老師,雖然我未徵求你o既同意,但我相信你唔會介意o個可 ... 順便幫你吸納o下新會員!)

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章Emily 發表於 週四 12月 04, 2003 5:21 pm

Steven 寫:我報名:一個人。

史sir 會唔會整番 part 鐵道問答, 當然唔少得你本天書啦 :D :D
圖檔

頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章vampire 發表於 週四 12月 04, 2003 10:01 pm

LALA 姐~
vampire一隻 :-v ..唔該 :F: :F:
食飯前後到 8-)

Sweety Priscilla,

I miss U too. :love: :F:
頭像
vampire
普通會員
普通會員

文章dokodoko 發表於 週四 12月 04, 2003 11:21 pm

我O黎報名呀~~~~
KEKEKE~~~
我同埋一個朋友黎呀~即係TOTAL兩個人~~
大約會1800個時到~

電話NO.我再EMAIL俾你呀~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章sayaka 發表於 週五 12月 05, 2003 12:59 am

我.........我........我想o黎呀)))))))))))))))

之但係我要6點前走, 咁我咪見唔到好多人囉 :(
我想見大少啦, 大師啦, 谷ma啦, la姐啦, #2啦, 老師啦........重有好多.............

la姐, 我唔食晚餐, 收順o的得唔得呀 :lol: :lol:
頭像
sayaka
普通會員
普通會員

文章Emily 發表於 週五 12月 05, 2003 9:20 am

sayaka 寫:我想見#2啦.....

<----

<----

<----

咪呢個囉 ! 係咪貌美如花呢呵 ... :-v :-v 見完我恐防妳開心到訓唔著喎~~ (唔准噓 :lol: )其他網友快d報名喇 :xmas: :xmas:
圖檔

頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章勞大少 發表於 週五 12月 05, 2003 10:46 am

見到咁多位為小弟搞個party,真係有d眼濕濕添.
好多謝大家既支持,更加要多謝LaLa姐姐為小弟發起個party la.
當日大家食多d飲多d,不醉無歸...... 8-)
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章最愛夏生 發表於 週五 12月 05, 2003 11:20 am

la姐
我會到
不過時間未CONFIRM到你
遲少少再通知
:-)
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章LaLa 發表於 週五 12月 05, 2003 1:51 pm

報數時間:

將會參加是次聚會o既朋友:
勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka (早走)(唔好啦!) :D / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 (時間未定)
暫共 19 人 (數字上升中)

之前話會o黎 / 有興趣o黎o既朋友,快o的o黎報名o刺!

LaLa
超級會員
超級會員

下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客