勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會 – 正式報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章LaLa 發表於 週五 12月 05, 2003 6:49 pm

首先多謝大家出心幫忙o既熱誠,請接受小妹一拜!

工作分配(暫定)
協助男網友進場   Emily
協助女網友進場   To be confirmed
          (如果拉Xo黎的話就比佢做啦!唔好話我唔關照你呀!)
          (但先報名者有優先權.)
攝影師一      
攝影師二      mtfong
攝影師三      salmonsusi

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
最後由 LaLa 於 週二 12月 09, 2003 1:01 am 編輯, 總共編輯了 1 次
LaLa
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章LaLa 發表於 週五 12月 05, 2003 7:12 pm

sayaka 寫:la姐, 我唔食晚餐, 收順o的得唔得呀 :lol: :lol:

收順o的就唔得,一係你就臨食飯前整番part歌舞娛賓 ... :-D

勞大少 寫:見到咁多位為小弟搞個party,真係有d眼濕濕添.
好多謝大家既支持,更加要多謝LaLa姐姐為小弟發起個party la.
當日大家食多d飲多d,不醉無歸...... 8-)

喂主角!你記得早o的到o咼!著靚o的,最好就著"踢死兔",唔係襯唔起個場!不過我側聞好似話你曾經應承過大家你會跳番part Table Dance答謝大家,練好未呢 ... :-D

呀仲有,你個戰友join唔join呀?

節目豐富,老少咸宜,仲唔o黎報名等乜o野呀!

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章風之谷 發表於 週五 12月 05, 2003 8:58 pm

:))): 通緝告示 :))):

近日有幾位朋友仔失蹤左, 依家要通緝o下佢地....... :-D :-D

(1) 懶惰兼大少發言人....travelpooh一隻, 失蹤多日....唔知去左邊度潛水....... :x
(2) 傳聞中佢既相簿勁正既Andy兄.... :love:
(3) 要申請permit既sun兄, 唔知張申請表係咪高層方面仲未批...攪到依家都未報名...... :D

凡上述人仕.....見此告示....立即與主辦單位LaLa聯絡...... :))):

sayaka 寫:la姐, 我唔食晚餐, 收順o的得唔得呀 :lol: :lol:

sa姐, 收順d???....淨飲....要雙計喎..... :lol: :lol: 8-)
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章travelpooh 發表於 週五 12月 05, 2003 11:07 pm

風之谷 寫::))): 通緝告示 :))):

近日有幾位朋友仔失蹤左, 依家要通緝o下佢地....... :-D :-D

(1) 懶惰兼大少發言人....travelpooh一隻, 失蹤多日....唔知去左邊度潛水....... :x
(2) 傳聞中佢既相簿勁正既Andy兄.... :love:
(3) 要申請permit既sun兄, 唔知張申請表係咪高層方面仲未批...攪到依家都未報名...... :D

凡上述人仕.....見此告示....立即與主辦單位LaLa聯絡...... :))):

sa姐, 收順d???....淨飲....要雙計喎..... :lol: :lol: 8-)

既然係通緝, 點解冇賞金o既??!!
唔係internet世界, 就當然去左現實世界啦, 都話左我係穿梭於internet世界和現實世界之間o架啦.
:))): :))): :))): :))):
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章mtfong 發表於 週五 12月 05, 2003 11:30 pm

見倒大家咁齊心!真開心!第一次來網聚,好心急、又好緊張!LaLa辛苦晒!你的工作效率真高!還有、收倒你的PM 了!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章kanris 發表於 週五 12月 05, 2003 11:43 pm

LaLa 寫:攝影師一      Kanris
攝影師二      mtfong
攝影師三      salmonsusi[/color]

La姐, 更正呀--做攝影師o既, 係我老公, 唔係我呀........sorry, 係我冇講清楚! :F:
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章travelpooh 發表於 週六 12月 06, 2003 1:20 am

LaLa 寫:報數時間:

將會參加是次聚會o既朋友:
勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka (早走)(唔好啦!) :D / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 (時間未定)
暫共 19 人 (數字上升中)

之前話會o黎 / 有興趣o黎o既朋友,快o的o黎報名o刺!

嘩, 娜姐出馬, 果然不同, 瞬間就有廿多人立即捧場.
我熊仔一仔, 當然都要來捧下場啦.
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章LaLa 發表於 週六 12月 06, 2003 2:15 pm

風之谷 寫:(1) 懶惰兼大少發言人....travelpooh一隻, 失蹤多日....唔知去左邊度潛水....... :x

Calling谷媽,此君已經返回水面報o左名,case closed ... 不過遊記依然要做o架! :-v over.

風之谷 寫:(2) 傳聞中佢既相簿勁正既Andy兄.... :love:

Calling谷媽,此君o既問題同我一樣,login唔倒,但已經email o左比我報名,case closed,over.

風之谷 寫:(3) 要申請permit既sun兄, 唔知張申請表係咪高層方面仲未批...攪到依家都未報名...... :D

Calling sun兄,如果o羅permit方面真係遇到問題,我o地社署方面會派個經驗豐富o既資深會員幫你解答及協助有關方面o既疑難,你大可以放心,over.

mtfong 寫:LaLa辛苦晒!你的工作效率真高!

我老闆都係咁讚我o架 ... :lol::lol::lol:

travelpooh 寫:嘩, 娜姐出馬, 果然不同, 瞬間就有廿多人立即捧場.

大家其實都係捧大少場o者!

LaLa
超級會員
超級會員

文章Sun 發表於 週六 12月 06, 2003 6:14 pm

要申請permit既sun兄, 唔知張申請表係咪高層方面仲未批...攪到依家都未報名......

谷媽媽, 表面是總廚, 真正的身份是....警察(仲係刑事偵緝o個隻)? :D :D

LaLa, 我高層o的效率無你咁高o架, 依家個permit仲等緊, 但見你咁辛苦, 暫時報名一個先, 唔駛派社署的人幫我, 或者派庫房的人幫我比今次聚會的費用就好o剌 :-D :-D , 就算佢唔批, 我都會o黎(因為借o左大少的書, 點都要出o黎還番比大少 :lol: :lol: ) .
Sun
普通會員
普通會員

文章watanabe 發表於 週日 12月 07, 2003 3:40 am

我都好想黎呀,小弟都想加入,我住係附近,但而家仲未知個日我得唔得閒希望黎到啦 :D
watanabe
普通會員
普通會員

文章勞大少 發表於 週日 12月 07, 2003 11:24 pm

大家真係俾面la,到時送番d手信俾大家,多謝大家咁多日以來既支持.
多謝多謝. :D
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章風之谷 發表於 週一 12月 08, 2003 12:36 am

勞大少 寫:大家真係俾面la,到時送番d手信俾大家,多謝大家咁多日以來既支持.
多謝多謝. :D

手.....信..... :shock: :shock: 你唔好話我知....係你食淨..帶番香港既"福"字麵呀o下.......... :x :x :lol: :lol: :lol:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

文章勇者仁傑 發表於 週一 12月 08, 2003 2:05 am

報名一位,唔該!

小歌莉星期六有事,由勇者做代表。

LaLa 姐,我會再e-mail給你,謝。
頭像
勇者仁傑
普通會員
普通會員

文章最愛夏生 發表於 週一 12月 08, 2003 10:27 am

LaLa 寫:報數時間:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka (早走)(唔好啦!) :D / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 (時間未定)
暫共 19 人 (數字上升中)

之前話會o黎 / 有興趣o黎o既朋友,快o的o黎報名o刺!

我報左……4點先ok?
有咩「突發情況」再通知la姐你
:-D :-D
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章勞大少 發表於 週二 12月 09, 2003 12:24 am

谷媽,

您估包"福"麵好失禮ar,e包唔係一包普通係超市買到既福麵,而係去過日本既福麵,仲要坐過飛機添,您話包麵幾叻呢.谷媽您唔好睇小,拎返出去抄都賣貴幾蚊ga. :lol: :lol: :lol:
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週二 12月 09, 2003 1:21 am

本人急欲聯絡以下人仕:
網主Sandy、Macy、clwong、Calvin Ng (又話食午飯?)、veevee、泰萊、candyman (真係唔o黎得?)、yammie、koala、瑪姬加古山、citibatter、cn、8c9、watanabe

同埋之前o黎過712私房菜o既朋友:
Tony、kitten、unchu、wini、JJ、Chris、seraph、emilypy

以及其他有興趣參加是次活動o既朋友,請火速報名!!

如果係login有問題,請電郵至spycathome@hotmail.com

至於我o地摯愛o既老薑三杉淳,由於公務纏身,極有可能當日不能出現!!大家快o的發功,幫佢打氣 … :-D :-D :-D

:F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F: :F:

又到報數時間:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 / andy / sun / travelpooh / 勇者仁傑 / 王勁威 / aimar16 + 朋友
暫共 26 人 (數字上升中)

報告完畢.

LaLa
超級會員
超級會員

文章aimar16 發表於 週二 12月 09, 2003 1:35 am

果然有效率!! :-D :-D
16 口・ Pablo Aimar
有新馬納當拿之稱,1979年11月03日出生於阿根廷,位置 - 中場(MF),現效力球會 - 華倫西亞。

四仔旅行團東京箱根Shopping溫泉六天遊 (停止連載)
頭像
aimar16
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週二 12月 09, 2003 1:42 am

勞大少 寫:谷媽,

您估包"福"麵好失禮ar,e包唔係一包普通係超市買到既福麵,而係去過日本既福麵,仲要坐過飛機添,您話包麵幾叻呢.谷媽您唔好睇小,拎返出去抄都賣貴幾蚊ga. :lol: :lol: :lol:

包福麵的確唔失禮,所以我認為最好就留比勞苦功高o既代言人 -- travelpooh :-D :-D :-D 我同谷媽就要其他手信啦 (委屈 ...)!

想知travelpooh有幾撐大少?去片:

travelpooh 寫:
勞大少 寫:谷媽,

谷媽:
你大膽喇, 竟敢睇少我地的勞大少~~
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

勞大少:
身為你o既代言人, 我一定企係你果邊o架!!
:-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v :-v

LaLa
超級會員
超級會員

文章Emily 發表於 週二 12月 09, 2003 9:13 am

容許我問下, 我既好朋友 kk, 王, 巾, 茄(練少次得嘛 :D ), kiss ... 你地去左邊呀 :???: 要申請行街 permit 既仲未批呀 :shock: :shock: :-v
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章風之谷 發表於 週二 12月 09, 2003 10:04 am

aimar16 寫:果然有效率!! :-D :-D

aimar16, 咁你d效率又點呀.....????? 你好似仲有功課未做完喎.....:-v :-v :-v 8-)

LaLa, 唉~~真係抵鍚... :love: :love: :love:
但我都係嚴重抗議travelpooh係度撩事鬥非...... :-v :-v :-v
所以我強調要求...係聚會當日.....所有粗重雜務都交晒比travelpooh負責.............. :evil: :evil: :evil:
頭像
風之谷
高級會員
高級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 1 位訪客