勞大少60日貧窮制霸之旅回港大聚會 – 正式報名處

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章LaLa 發表於 週二 12月 09, 2003 12:04 pm

工作分配
協助男網友進場         Emily
協助女網友進場         To be confirmed (先到先得!)
攝影師一            1010
攝影師二            mtfong
攝影師三            salmonsusi
Site Officer (即係一切粗重雜務)  travelpooh

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

google adsense
Google

文章Emily 發表於 週二 12月 09, 2003 12:15 pm

LaLa 寫:工作分配
協助男網友進場         Emily

其實.. 講到咁明... 會唔會嚇走d想報名既男會員呢 :shock: 夏蕙 "戙" 晌門口迎賓喎.... :-v :-v
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章emilypy 發表於 週二 12月 09, 2003 12:30 pm

嘩..嘩...嘩......小妹咁耐無蒲頭LA姐都記得我.....WOO....好感動呀!!!!

BUT.......UNFORTUNNATELY......很遺憾地.........我當日既SCHEDULE已經FULL 晒 -
9:30 ~ 13:00 返工 ~~~ 你估真係唔勢做咩~~!! 日日做到無停手呀, 陰公!
13:00~14:30 LUNCH + 交通時間 (真係安槳茶飯都無O家!)
14:30~19:00 上堂呀 (俾晒 $$唔上就又蝕又笨啦, 係咪?!)
19:00~20:30 DINNER (俾個時間抖抖, 食個開心樂園餐都好卦~無計, 要慳$$, 同D靚仔掙都要)
20:30~21:00 預備晚上FUNTION
21:00~24:00 小妹公司攪佐個FUNTION, 並有幸上台被表揚, 咁難得, 無理由閃佐去O家, 係咪先??)

O拿.....我真係無呃大家O家......個SCHEDULE真係FULL到嘔.....呢期真係忙到嘔.....靚仔約我都唔得閒見呀....所以咁耐無浦頭囉.........
請大家多多見諒!!!! MA MA, #2, KK, LA 姐, CAL, STEVEN....等...(不能盡錄呀...唔好咋我型啦!唔該!) 
SPECIAL TO 勞大少 & PRISCILLA 添啦....聞名不如見面, 好鬼想見你們呀!

BUT, 我地今次真係緣慳一面, 唯有寄望下次啦!!!!!
頭像
emilypy
初級會員
初級會員

文章maylai 發表於 週二 12月 09, 2003 1:07 pm

勞大少 寫:谷媽,

您估包"福"麵好失禮ar,e包唔係一包普通係超市買到既福麵,而係去過日本既福麵,仲要坐過飛機添,您話包麵幾叻呢.谷媽您唔好睇小,拎返出去抄都賣貴幾蚊ga. :lol: :lol: :lol:

哈哈~~應該話有邊包福麵可以去日本旅行去足兩個月呀......我係人都未試過呀...做你包福麵真係好呀
最後由 maylai 於 週二 12月 09, 2003 10:59 pm 編輯, 總共編輯了 1 次
頭像
maylai
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週二 12月 09, 2003 1:31 pm

有關login唔到o既問題,大家可以去呢度睇o下,我試過,得o左 :-D !

:)))::)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週二 12月 09, 2003 1:46 pm

#2,你以夏蕙姨後生版出場o羅,我見過相,夏蕙姨後生o個時好索o架!我講真o架!

#1,唔緊要o咼!等下次大少再次完成另一個60日之旅我再攪過,佢應該仲有好多地方未去o既 :-v !

:)))::)))::)))::)))::)))::))):
LaLa
超級會員
超級會員

文章mtfong 發表於 週二 12月 09, 2003 4:13 pm

夏蕙姨來接我地!咁我地需唔需要著靚o的呢? :D
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章watanabe 發表於 週二 12月 09, 2003 7:20 pm

我想問最幾多號報名呀,我要星期五先知呀 :D
watanabe
普通會員
普通會員

文章clwong 發表於 週二 12月 09, 2003 8:09 pm

La La姐:

唔好意思,13號晚我有朋友擺入伙酒,下午已經三缺我一,所以來唔到.
要向各位講聲sorry.下次啦.

同我向大少留返份手信呀.
頭像
clwong
高級會員
高級會員

文章Priscilla 發表於 週二 12月 09, 2003 9:52 pm

emilypy 寫:SPECIAL TO 勞大少 & PRISCILLA 添啦....聞名不如見面, 好鬼想見你們呀!

BUT, 我地今次真係緣慳一面, 唯有寄望下次啦!!!!!

No1... I am free for drink ar... Anytime if u are available, we can meet ar. I don't mind coming to Shatin for breakfast tim ar! :-)
頭像
Priscilla
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 11, 2003 1:03 am

watanabe 寫:我想問最幾多號報名呀,我要星期五先知呀 :D

星期五OK,但,快!
如果呢度down o左,請你記底我個email:spycathome@hotmail.com

LaLa
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 11, 2003 1:27 am

報數報數:

將會參加是次聚會o既朋友:

勞大少 / LaLa / 谷媽 + 谷巴 + 谷囡 / Emily / Kanris + 1010 / priscilla / mtfong / steven / salmonsusi / vampire / dokodoko + 朋友 / sayaka / 阿明 + 朋友 / 最愛夏生 / andy / sun / travelpooh / 勇者仁傑 / 王勁威 / aimar16 + 朋友 / Calvin Ng / KK / Tony
暫共 29 人 (數字上升中)

報告完畢.

LaLa
超級會員
超級會員

文章Steven 發表於 週四 12月 11, 2003 4:16 am

1號:只要有0.01%chance的話,大家總會見面ge。 :-)

2號:要我開講?聽講果話大少係主角wor,我點會咁唔俾面大少先得架! :-v
我費事有D人叉零住(challenge)我未到過日本反而對當地交通8成幾以上熟識啦。*純粹講笑* :lol:
Steven@手尾長!

零八年六月之旅遊記準備中

搜尋過去資料尊重自己、尊重別人之美德。
Steven
高級會員
高級會員

ccc

文章vlovemony 發表於 週四 12月 11, 2003 1:01 pm

HI我都去 計我一份 ^_^ 謝謝
頭像
vlovemony
普通會員
普通會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 11, 2003 1:43 pm

OK vlovemony!

LaLa
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 11, 2003 2:24 pm

有幾樣o野要remind大家:

> 由於希望晚飯之後可以有多o的時間玩,所以晚餐會提早半小時,即係晚上七點半
  開始,所以希望大家可以有o甘早得o甘早有o甘早得o甘早有o甘早得o甘早 ... 至於其他則不變.
> 大家請緊記準時到達集合地點(四點,六點,七點半前),逾時不候!
> 當日日程將會係:
  16:00 - 19:30 到達
  19:30 - 20:45 晚餐
  20:45 - 22:00 玩大少o既時候
> 晚餐方面 – 選擇o左經濟兼大路o既Pizza Hut到會,大家到時食多o的.
> 由於呢幾日呢度都down過o黎,請留意:
  報o左名o既朋友:如果仲未收到我個聯絡號碼請盡快PM或email我,所有人都
  應該通知o左.
  未報名o既朋友:請盡快PM或email我,如果呢度不幸又down的話請去Kanris老師
  個site(K & W自遊自在)度留言.
> 另外唔知有冇人會帶Notebook?會唔會有人帶CD load相睇?大少你係唔係會?

LaLa
超級會員
超級會員

文章最愛夏生 發表於 週四 12月 11, 2003 2:40 pm

LaLa 寫:[color=indigo] 由於呢幾日呢度都down過o黎,請留意:
  報o左名o既朋友:如果仲未收到我個聯絡號碼請盡快PM或email我,所有人都
  應該通知o左.  

我係咪唔駛問你拎聯絡號碼架喇?la姐? :D :D
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章勞大少 發表於 週四 12月 11, 2003 2:47 pm

LaLa,

小弟會帶notebook去俾d相大家睇,不過由於冇cd-rom,如果其他朋友仔要放自己d靚相,就要麻煩班其他notebook la.
頭像
勞大少
超級會員
超級會員

文章LaLa 發表於 週四 12月 11, 2003 4:29 pm

最愛夏生 寫:我係咪唔駛問你拎聯絡號碼架喇?la姐? :D :D

如果已經有我個電話號碼咪唔使o羅靚女,你o個個我有o架o刺.

LaLa
超級會員
超級會員

文章最愛夏生 發表於 週四 12月 11, 2003 4:49 pm

LaLa 寫:如果已經有我個電話號碼咪唔使o羅靚女,你o個個我有o架o刺.

收到!
不過我需要更正,
1)我唔係靚女 :D
2)0靚妹應該會比較襯我,哈哈 :lol: :lol:
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

上一頁下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 2 位訪客