各位k皇k后……!埋黎呢度睇睇,唔該!!!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

各位k皇k后……!埋黎呢度睇睇,唔該!!!

文章最愛夏生 發表於 週一 12月 22, 2003 11:26 am

嗯……
我黎左呢度冇幾耐
已經識左唔少版友

好開心大家今次搵我做搞手
搞呢個k聚
事關小妹實在係太太太……鍾意唱k
(但唔係唱得太好 :xmas: )

今次k聚日期要待定
因為小妹28號會出發去東京
1月4號先會返黎
而另一位新加入呢度0既小妹doko會0係1月11號返倫敦開學

所以時間應該會係1月5-10號
平日會係夜晚
星期六可以係下晝or夜晚

希望想黎0既版友留低你地得閒0既日子
等我做個統計
希望盡可以相就到一個絕大部分人(甚至係所有人)都ok0既時間

地點:旺角/尖咀0既neway/greenbox(如有任何提議,亦可以提出)
價錢:下晝約$100以下,夜晚約$120(如有錯誤,請指正!)

可能宜家講會早左少少
但如果我唔今日出左post
呵呵
我驚過幾日會唔記得
然後就已經上左機 8-) 8-)

各位有興趣0既版友請留下你地0既message俾我喇! :-xD :-xD

最後0係度預早幾日同大家講聲
MERRY CHRISTMAS 先!! :xmas: :xmas: :D
:))): :))):
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

google adsense
Google

文章mtfong 發表於 週一 12月 22, 2003 12:04 pm

小雪! :xmas: 我系老人家唔唱K,又想來!點攪好?真系難決擇!簡日夜晚我一定唔得。星期六下午最方便 o羅!東京!我都好耐無去,想去行 o下! :xmas: Merry Christmas!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章最愛夏生 發表於 週一 12月 22, 2003 12:10 pm

mtfong 寫:小雪! :xmas: 我系老人家唔唱K,又想來!點攪好?真系難決擇!簡日夜晚我一定唔得。星期六下午最方便 o羅!東京!我都好耐無去,想去行 o下! :xmas: Merry Christmas!

嗯……唔唱k
又想黎……
呢個我要再度下點樣會係最好……
多謝你0既merry x'mas :D
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章mtfong 發表於 週一 12月 22, 2003 12:19 pm

唔駛就我的,我 o的 small potato ,無所謂啦!去日本玩得開心 o的! :xmas:
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章Sun 發表於 週一 12月 22, 2003 6:30 pm

小雪! 我系老人家唔唱K,又想來!點攪好?真系難決擇!

mtfong:

你係唔係想做評判? :lol: :lol: :lol:

小雪:

玩得開心o的 :))):
Sun
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週一 12月 22, 2003 9:50 pm

Sun : 我想去聽歌同食 o野炸!我鐘意聽拉闊!而家 o的歌我咁老餅、邊識唱呀! :D Sun 你真系好有心機去整你 o的相!配服! :xmas:
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章sayaka 發表於 週二 12月 23, 2003 12:19 am

mtfong 寫:Sun : 我想去聽歌同食 o野炸!我鐘意聽拉闊!而家 o的歌我咁老餅、邊識唱呀! :D Sun 你真系好有心機去整你 o的相!配服! :xmas:

我呢個過氣k后已經退出k壇3年, 不如我同你唱番首老餅歌啦
頭像
sayaka
普通會員
普通會員

文章maylai 發表於 週二 12月 23, 2003 1:22 am

我報名呀.......我太喜歡唱k喇......你地定o個d日子我都無問題....我聽日飛喇....返黎再講....
頭像
maylai
普通會員
普通會員

文章kanris 發表於 週二 12月 23, 2003 6:58 am

我都報名!

我首選係星期六下午, 次選閒日夜晚, 暫時日日都ok!

唔該夏生!
圖檔2007九州聖誕親子遊, 遊記連載中
頭像
kanris
終極會員
終極會員

文章最愛夏生 發表於 週二 12月 23, 2003 9:57 am

mtfong 寫:Sun : 我想去聽歌同食 o野炸!我鐘意聽拉闊!而家 o的歌我咁老餅、邊識唱呀! :D Sun 你真系好有心機去整你 o的相!配服! :xmas:

sayaka 寫:我呢個過氣k后已經退出k壇3年, 不如我同你唱番首老餅歌啦

咦?
老歌我都識架喎…… :D
「舊夢不需記」岩唔岩聽?
我上星期二晚先唱過……
呵呵
0係一班伯伯嬸嬸面前唱!
最新0個d歌我反而唔係好識
嘻嘻 :-?
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章Emily 發表於 週二 12月 23, 2003 11:14 am

我都好想開番個 "技安 " 演唱會....... 不過..... 我 9, 10/1 都唔得....... 咁... 即係唔使理我..... cheat post :-v :-v
圖檔

:hug:
頭像
Emily
高級會員
高級會員

文章mtfong 發表於 週二 12月 23, 2003 4:01 pm

sayaka 寫:

我呢個過氣k后已經退出k壇3年, 不如我同你唱番首老餅歌啦

sayaka 妳真客氣!我點敢同 K 后合唱呀! :xmas: 謝謝比面!
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章Sun 發表於 週二 12月 23, 2003 9:39 pm

Sun 你真系好有心機去整你 o的相!配服!

o的相我有份影 (通常out fo, 暗o左, 黑晒o個o的就是我影), 但我無份整 :D :D :D , 你的"配服" 我巳經pass o左比當事人知道, 等我做一做代言人, 講聲"多謝".
Sun
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週二 12月 23, 2003 10:40 pm

Sun 寫:

o的相我有份影 (通常out fo, 暗o左, 黑晒o個o的就是我影), 但我無份整 :D :D :D , 你的"配服" 我巳經pass o左比當事人知道, 等我做一做代言人, 講聲"多謝".

:D :D :D 聖誕快樂! :xmas:
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章Sun 發表於 週三 12月 24, 2003 10:27 pm

mtfong:

Sun 寫到:
引言回覆:

o的相我有份影 (通常out fo, 暗o左, 黑晒o個o的就是我影), 但我無份整 , 你的"配服" 我巳經pass o左比當事人知道, 等我做一做代言人, 講聲"多謝".

聖誕快樂!

當事人話不要只說配服, 最好金錢上捐贈幫補以助增添器材 :D :D , 相再整好o的再供大師您過目, 批評. :lol: :lol:

Merry Christmas :xmas: :xmas:
Sun
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週四 12月 25, 2003 12:51 am

Sun 寫:mtfong:

Sun 寫到:
引言回覆:

o的相我有份影 (通常out fo, 暗o左, 黑晒o個o的就是我影), 但我無份整 , 你的"配服" 我巳經pass o左比當事人知道, 等我做一做代言人, 講聲"多謝".

聖誕快樂!

當事人話不要只說配服, 最好金錢上捐贈幫補以助增添器材 :D :D , 相再整好o的再供大師您過目, 批評. :lol: :lol:

Ha! Ha! Ha! :D 你地就來講到人人都以為我真系大師 la! 8-)
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

文章travelpooh 發表於 週四 12月 25, 2003 12:54 am

mtfong 寫:
Sun 寫:mtfong:

Sun 寫到:
引言回覆:

聖誕快樂!

Ha! Ha! Ha! :D 你地就來講到人人都以為我真系大師 la! 8-)

犀利呀, 繼steven大師之後, 依度再來一個"方大師"~~~
:xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas: :xmas:
頭像
travelpooh
至尊會員
至尊會員

文章最愛夏生 發表於 週四 12月 25, 2003 1:03 am

係咪已經……有d……離題咁呢? :roll:
我都好耐都黎出post
所以……呵呵
唔好意思添~~~~
但點解好似反應~~咁差0既~~~~ :( :(
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章dokodoko 發表於 週一 12月 29, 2003 9:37 pm

係wor..依家知到邊日搞未o家?!因為我要預返10號走定係11號走,要confirm o家啦~~呵呵~
頭像
dokodoko
普通會員
普通會員

文章mtfong 發表於 週一 12月 29, 2003 11:30 pm

小雪現在身在東京! :-D沒人跟進? :-)
頭像
mtfong
普通會員
普通會員

下一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 3 位訪客