各位k皇k后……!埋黎呢度睇睇,唔該!!!

會員聚會公告

版主: ecwebmaster, 三杉淳, 版管

文章肥妹 發表於 週二 1月 06, 2004 2:26 pm

古巨基那晚由頭喊到尾,喊到眼到腫,很攪笑,但我都好鍾意佢唱歌,很好聽。至於那晚,佢得到「我最喜愛的歌曲獎」時,佢又喊到豬頭,說:「我以為今晚只有一個獎(專業十大第2名),估不到可以得到此個獎,我雖然兩年沒有回來,但一回來,就遇到一首好歌,及多謝歌迷們,這兩年來都沒有離棄佢」之類的說話(如我沒有記錯)。
唱k你們定了日子沒有啊,我都很久沒有唱k了。
肥妹
初級會員
初級會員

google adsense
Google

文章最愛夏生 發表於 週二 1月 06, 2004 9:38 pm

肥妹 寫:古巨基那晚由頭喊到尾,喊到眼到腫,很攪笑,但我都好鍾意佢唱歌,很好聽。至於那晚,佢得到「我最喜愛的歌曲獎」時,佢又喊到豬頭,說:「我以為今晚只有一個獎(專業十大第2名),估不到可以得到此個獎,我雖然兩年沒有回來,但一回來,就遇到一首好歌,及多謝歌迷們,這兩年來都沒有離棄佢」之類的說話(如我沒有記錯)。
唱k你們定了日子沒有啊,我都很久沒有唱k了。

噢!!
多謝你0既轉錄~~~~~~
:-xD :-xD

我都估到佢喊到個「豬頭」咁~~~
我睇專業推介十大0個陣
第十位安仔出都已經見到佢0係台下喊緊~~~
8) 8)
頭像
最愛夏生
高級會員
高級會員

文章babybay 發表於 週四 12月 02, 2004 2:55 pm

嘩~~好羨慕呀...不過我淨係識唱日文歌...廣東新歌我一首都唔識...除非響電視聽過...而且又無人識我...嗚~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

係wo...我上次同同學去green box 唱k!! 嘩!!! 好多日文歌呀!! 開心死我~
頭像
babybay
初級會員
初級會員

文章babybay 發表於 週四 12月 02, 2004 2:58 pm

最愛夏生 寫:
1010 寫:夏生,你係咪返左黎喇?

係呀
老師~~~~
我終於都返左黎喇~~~
不過想同大家講~~~
因為~~~
小妹發現自己原來唔係買左太多手信
所以最後好可能係~~~
每人有「一粒」和果子
:( :(
好抱歉
因為買con goods已經用左我好多kg~~~~ 8-) 8-)

收到~~~
咁即係星期五同六之爭
:))): :))):

我好明白買con goods 時的心情...永遠d $$ 都會響果一兩日清袋!!!
跟住去埋j-shop 仲死...買相都買到窮...150yen 一張wo...
頭像
babybay
初級會員
初級會員

上一頁

回到 會員聚會

線上會員

正在瀏覽此版面的會員: 沒有註冊會員 和 3 位訪客